![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: Bucuresti |
In acest thread am sa va tin la curent cu update-urile pe care le fac programelor mele de pe site. 15.07.2004 - Snake 1.0 final impreuna cu sursele Delphi 6. Enjoy www.stupidcow.home.ro Last edited by stupidcow; 15-07-2004 at 15:17.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Neinteresant. Reclama ieftina. Lasa-neeee.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
man,modifica culoare de fond.pune ceva mai odihnitor pentru ochi
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ivan: Reclama la propriul site... Nu mi se pare cu nimic in plus sau in minus fata de o reclama pentru un site care vinde ceva. Asa imi fac si eu thread cu pagina mea de web (asa isi fac toti thread cu paginile lor de web) si vorbesc pe acolo de ea doar pentru a creste nr. de vizitatori.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
Si se pare ca am inceput sa deviez de la ceea ce am vrut sa fie la inceput acest thread. Un loc unde sa va informez in legatura cu update-urile programelor mele. Se pare ca s-a transformat intr-un loc de cearta si controverse
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
fainutz... bine ca te ocupi de ceea ce iti place. Un sfat: treci pe C++ Builder, Visual C, etc si scrie o aplicatie de mai mare amploare, cu care ai putea sa te lansezi mai departe... departe... ![]() Bafta in continuare!
__________________ "One of these days I'm going to cut you into little pieces..." | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: Bucuresti | update-uri de programe pe www.stupidcow.home.ro
Am reusit in sfarsit sa fac niste update-uri utile. In primul rand am schimbat putin look-ul site-ului dar este doar temporar. Update-urile programelor sunt urmatoarele: Catalog Explorer 2.30 -poate fi minimizat in system tray -"simte" CD/DVD-ul la inserarea acestuia -poate bloca autorun-ul -include si cateva zeci de imagini ale revistelor Chip, XtremPC, PC Gaming, Level -repara niste bug-uri Snake 1.01 -nu mai "mori" asa de repede Fiti pe faza www.stupidcow.home.ro | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Acum am intrat in pagina ta si mi s-a parut tare simpatica. Daca imi permiti, vreau sa-ti fac cateva recomandari. Incearca o descriere putin mai detaliata a programelor, adica ceva de genul: ce resurse hardware necesita, pe ce sisteme de operare pot fi rulate, daca si pe ce configuratii au fost testate. Snake 1.01 habar n-am cum arata si ce vrea. Probabil e un joc. Ar mai fi utila si o carte de oaspeti (guest book) unde vizitatorii sa-si spuna parerea. Succes si spor la lucru! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
Multumesc pentru sfaturi. Am sa incerc sa le pun in aplicare odata cu schimbarea infatisarii site-ului. Deocamdata nu stiu cand aceasta va avea loc. Snake 1.01 este arhicunoscutul joc snake, implementat sub delphi. Ca cerinte, pt toate aplicatiile: p166, win 98, 32 m ram, cativa mega de spatiu pe hdd | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
r u powerd by pixelrage? ![]() if so, do some "make up" plz | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |