![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Winamp playlist generator
Inainte sa ma apuc de cautat, poate stie cineva un softuletz care sa faca urmatoarea chestie: Am doua fisere playlist de Winamp, A cu 300 de piese si B cu 20. Vreau sa rezulte un al treilea fisier C, care sa fie fisierul fisierul A, dar dupa fiecare piesa sa fie inserata, aleator, cate o piesa din fisierul B. Daca nu exista, ma apuc eu sa-l fac, da` poate exista ![]() Ca software nici nu ar fi vorba de Winamp macar, ar fi doar de "amestec" dupa niste reguli absolut simple, randurile din doua fisiere intr-un al treilea fisier ![]() Multumesc anticipat!
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Poate cu DJ-ul ala din Musicmatch Jukebox.
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. Romania, the land of "sunt obisnuit cu 10-11MB si imi vine greu cu 5,7M" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
djlyon, intrebare: "la ce-ti trebie?" ![]() v-ati ascunselea cu Mp3-urile?
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |