![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| linux
mi-am instalat o versiune de linux slackware si, dupa ce m-am chinuit putin cu LILO (mai am un XP si un 98 pe calculator), am reusit sa-l fac sa booteze normal. Acum e in mod text si vreau sa-l trec in mod grafic (sunt incepator-incepator in linux ) dar am auzit unele discutii (poate doar ale unor bagatori in seama ) ca ar putea "freca" monitorul, placa video and so on... E adevarat? Sa-mi fac "curaj" si daca merita incercat, CUM sa-l trec in mod grafic (am inteles ca ar fi vorba despre xfree86, nu sunt sigur)?
__________________ "One of these days I'm going to cut you into little pieces..." | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ce intelegi tu prin a freca monitorul? root@slack# xf86config configurezi, salvezi si dai startx.
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. Romania, the land of "sunt obisnuit cu 10-11MB si imi vine greu cu 5,7M" | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
"Ce intelegi tu prin a freca monitorul?" Nu eu, altii... deci sa inteleg ca nu se poate intampla nimic. Ok, xf86 config si apoi startx. Mersi. ![]() "eu am auzit ca cica te-ar hipnotiza in vreun fel .... si daca il folosesti prea mult devii dependent ... fii cu mare bagare de seama ... e contagios" Yeah...
__________________ "One of these days I'm going to cut you into little pieces..." | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
partea proasta e ca incepi sa vorbeshti numai chestii ciudate, nu te mai intelegi cu lumea, iti cresc ochelari, ale alea. Eu unu am dat repede un fdisk /mbr si am scapat de orice pericole - cal putin acasa.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |