![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Urgent problem: Registry export from XP to 98SE
Salutare. Exista posibilitatea sa import keys exported din Windows XP PRO SP1 in Windows 98SE? Cand incerc sa dau double click pe reg file imi spune (in Windows98SE) ca acel fisier nu este de tip registry bla bla. Exista vreun workaround pentru o astfel de problema?
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Fa un export din Win98SE, si unul din WinXP SP1. Deschide-le in notepad. Singura linie care va fi diferita va fi de genul: "Windows Registry Editor Version X.00" (unde X e 5 pt XP) Sunt sigur ca daca modifici acea linie va merge sa importezi .reg-uri de XP. <Later edit> Cred ca trebuie sa inlocuiesti linia respectiva cu "REGEDIT4" ca sa-ti mearga pe 98SE.
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Good ideea. Incerc si revin cu rezultatul. Later edit: Nope, acelasi mesaj de eroare - Cannot import <file> - The specified file is not a registry script. You can import only registry files. Even later edit: Am gasit raspunsul. Daca se merge in File - Export se poate alege din mai multe tipuri de export printre care este si unu special pentru Windows9x/NT4 for backward compatibility.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! Last edited by stargate; 18-07-2004 at 00:27.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Dupa ce faci ceea ce a spus Raptor trebuie sa schimbi si encoding-ul . Reg-ul de xp e unicode iar cel de win98 plaintext(ansi). Le poti poti converti cu orice editor de text mai rasarit ( de exemplu notepad2 ). Asta in caz ca ai deja un reg salvat cu xp care trebuie folosit in win9x. In rest, salvezi direct in format win9x cum tocmai ai descoperit :P
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |