![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | Captura tv tuner in format MPEG 4
Salut! Am luat un tv tuner kworld chipset 883, si, desi pe cartea tehnica scrie ca se poate face captura direct in MPEG 4 am probleme in realizarea acestui lucru. Am setat parametrii necesari dar imi zice totusi nu gaseste codecurile necesare realizarii acestui lucru. Eu am instalate codecurile acelea pt rularea filmelor, acemegacodecs. Asta inseamna ca am codecurile pt captura in MPEG 4 sau tb. sa instalez altele? A, si inca ceva. Imi puteti recomanda niste programe de conversie pt formate video? Mersi | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Daca folosesti win xp e bine sa shtii ca softul tv tuner-ului nu shtie sa faca captura cu compresie in timp real. Te sfatuiesc sa folosesti un soft de gen Virtualdub... cauta-l pe google.
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
OK, mersi! Apropo, face mpeg 2. Deci cel mai bine ar fi sa fac conversie cu virtual dub pt. a obtine fisiere mai mici.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |