![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Sorry ca va pun intrebari idioate dar nu reusesc sa fac cum vreau asta si nu mai am timp ! acu povestea: am un formular in html clasic ...nume prenume adresa etc! ceva de genul: [PHP] <form name="form" method="post" action="http://site.com/form.php"> <input type=hidden name="domain" value="Obiect"> <input type=hidden name="formular" value="Comanda"> <input type=hidden name="redirect" value="http://site.com......"> ....bla...bla...tot formularul..... <tr> <td width="121" align="right" valign="top"><font face="Arial Unicode MS,Helvetica" size="2"><b>Detalii despre comanda dvs.</b></font></td> <td width="369" valign="top"><font face="Arial Unicode MS,Helvetica" size="2"><b> <textarea name="Mesajul" rows="4" cols="30"></textarea> </b></font></td> </tr> <tr> <td width="121" height="2" valign="top"><font face="Arial Unicode MS" size="2"> <b>Campurile cu * sunt obligatorii</b></font></td> <td width="369" height="2" valign="top"><font face="Arial Unicode MS" size="2"><b> <input name="Submit" type="submit" onClick="MM_popupMsg('Multumim ')" value="Trimite"> <input type="reset" name="submit2" value="Anuleaza"> [/PHP] iar in form .php am: [PHP] <?php $email="adresa@email......"; $subiect="$Nume $Prenume"; reset ($_GET); while (list ($key, $val) = each ($_GET)) { $mesaj.="$key => $val<br/>\n"; } echo $mesaj; echo $Nume; mail($email,$subiect,$mesaj,$adresa); echo "Multumim pentru comanda. Veti fi contactat prin E-mail pt confirmarea comenzii!"; ?> [/PHP] dupa ce scrie clientul datele i se da o pagina cu rezultatele urmatoare! domain => Obiect formular => Comanda redirect => http://site.com Nume => Prenume => asdada Email => Telefon_f => Telefon_m => dasdasd Oras => adresa => sdasa Judet => Cod_postal => Mesajul => Submit => Trimite Multumim pentru comanda. Veti fi contactat prin E-mail pt confirmarea comenzii! rezultatul pe mail imi convine si inteleg si vine perfect .....problema e ca dupa ce utlizatorul face comanda si apasa submit as vrea sa fie redirectionat intr-o pagina html pe care o vreau eu si nu sa-i afiseze datele de mai sus ! unde trebuie facuta modificare in form.php????? please me sunt in mare criza de timp..... sa fiti iubiti ! __________________
__________________ Dragos manager al scolii de salsa Salsa Galaxy Salsa is my life! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am rezolvat si iata si solutia pt cei care mai au nevoie ! Se sterg echo-urile [php] echo $mesaj; echo $Nume; .... [/PHP] ...., si in loc de [PHP] mail($email,$subiect,$mesaj,$adresa); [/PHP] se pune [PHP] $rez_mail = mail($email,$subiect,$mesaj,$adresa); if($rez_mail){ header("location:h ttp://www.site.ro/pagina.html"); } [/PHP] totusi ma gandeam cum s-ar putea face ..... daca as vrea sa afiseze intr-o pagina htm: Datele dvs sunt: bla...bla..... sau cer prea mult ?
__________________ Dragos manager al scolii de salsa Salsa Galaxy Salsa is my life! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pai eu cred ca ar fi frumos sa ii confirmi comanda (adica sa ii afisezi datele care au fost trimise). Redirectarea poti sa o faci printr-un link ![]() Si ai mai putea face un lucru sa faci pagina.php si form.php in aceiasi pagina .Adica sa ii afisezi exact formul cu ce a completat dansul (ca valori default pentru campurile din form pui ce a introdus el) si in plus o linie de text in care sa spui: "Va multumim! Comanda dumneavoastra a fost inregistrata. In cel mai scurt timp veti primi un mesaj de confirmare......." tot ce trebuie sa faci e sa mai pui un camp hidden in form, de ex. completat=1, iar la inceputul paginii sa faci check completat si in functie de el sa vezi ce afisezi ![]() Asa elimini si redirectarea si toate celelalte prostii si ai totul intr-o singura pagina in care daca userul a completat i se confirma trimiterea (eventual inactivezi si butonul de sendform), iar dc nu a completat e invitat sa completeze.
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |