![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | IE idiot
de cateva zile am urmatoarea problema: la intervale si pe pagini web aleatorii IE ingheata. Ce e mai ciudat este ca ingheata numai fereastra in care lucrez, celelalte ferestre IE nu au nimic si pot lucra lejer si cu celelalte programe. Singura solutie este "end task" si bineinteles ca imi inchide toate ferestrele IE. Ce e de facut? | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Cand am vazut numele threadului m-am gandit instant ca raspunsul la problema ta este "da". Ai facut vreo modificare intre timp? Service Pack? Instalat alte browsere? Umbli numai tu la PC-ul respectiv sau este multiuser? Daca astepti suficient de mult timp isi revine? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Problema asta am avut-o si eu cu IE. Sau ma rog, ceva asemanator. Dupa ce incarca o pagina ramanea intepenit aproximativ 10-15 secunde. Fireste ca n-am stat sa reinstalez, sau sa fac debugging... Am trecut la Opera, care rulz. In 2 ani n-am avut nici-o problema cu Opera. Cu IE aveam o problema pe luna... Si nu poti sa zici ca Opera are ceva in minus fata de IE. Dimpotriva...
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
sistemul e aproximativ curat, au fost instalate recent sistemul de operare + Office 2003 + aplicatia Lotus in care lucrez. In rest cateva programele de bun simt (ACDSee, Win RAR/Zip si alte cateva de genul asta). Banuiesc ca are Service Pack-urile la zi.
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
umblu numai eu la sistem (win 2k), nu am instalat alte browsere. nu am rabdare sa astept suficient timp (daca "suficient" inseamna peste 2 minute). cum am mai spus, nu imi ingheata tot sistemul, nici macar IE, ci numai fereastra respectiva.
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
ffs...instaleaza MYIE2 (nu Maxthon, versiunea beta, cuz it's buggy), bazat pe IE...il dl-ezi si il instalezi in 5min, sper ca nu prea mult din pretiosul tau timp
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |