![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş | Cum ma pot face nevazut??
Intrebarea am pus-o deoarece am niste mici probleme cu admin-ul retelei din care fac parte, si as vrea in momentul in care intru in retea sa nu ii apara acest lucru lui pe grafice. Deci un progr. dak ar exista ar fi perfect, dar la cat am cautat nu am gasit nimic Astept raspunsuri!! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu exista asa ceva. Poate doar sa faci conexiune directa cu alta statie din retea si sa o folosesti ca proxy; atata timp cat esti legat direct in switch, ai IP si MAC pt net nu ai cum sa te "ascunzi" ...
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
si il cunosc si pe adminul retelei tale
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş |
Haide man, lasa-ma cu faza asta, de unde ma stii tu pe mine, de unde stii din ce reta fac eu parte, de unde, de unde stii motivul pt. care am pus intrebarea, de unde stii ca eu nu sunt pe dial-up?? Si in plus, eu nu vreau asta din cauza admin-ului, ci din cauza altaei persoane care ma bate la cap mereu. P.S Care este numele complet al amin-ulu meu?? sau macar nick-name-ul, sau denumirea firmei pe care o conduce?? | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş |
Deci as vrea sa corectez: nu ma intereseaza sa nu vada admin-ulpt. ca nam probleme cu el dar ma intereseaza ca alta persoana sa nu ma vada(uitandu-se la LAN pe borgchat), poate merge, de admin nu ma intereseaza ca-i prieten cu mine. Deci, ce tre sa fac dak se poate face ceva?? P.S [mx]n0b0dy inca nu mi-ai raspuns, astept, apropo, tu cam prin ce cartier stai?? | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Firewall domne. Blochezi 135 si 139 TCP si UDP + porturile de borgchat.
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. Romania, the land of "sunt obisnuit cu 10-11MB si imi vine greu cu 5,7M" | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
nu pot sa spun...sunt undercover...
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Si ca sa te ascunzi cat mai bine, poti bloca si ICMP-ul (cu Norton Internet Security de ex) si sa opresti serviciul de messenger , sa nu intri pe chat-ul local, sa nu ii dai id-ul de ym sau ce folosesti, sa iti inchizi mobilul ... si chiar ca nu te mai poate supara.
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti |
kata, daca ti-e lene sa inchizi borgchatul, poti sa il scoti din priza, cum a sugerat Herete ![]() si ai grija.. exista dezavantaje ca "omu invizibil"... am auzit ca in timp ce facea amor cu nevasta-sa, i-a pus-o superman ... ![]() (ideea e ca e pacat sa nu facem misto de tine)
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
sau si mai simplu... dispari!
__________________ Fidelity is the lifetime prison of the ugly. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |