![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
M-a rugat cineva sa aflu cu ce se deschid fisierele *.dat ... Si cum eu nu stiu, m-am gandit sa intreb pe aici, k poate sunt unii care se pricep mai bine (si sper k sunt ). Fisierul murphy.dat e arhivat in murphy.zip pe care eu l-am pus ca attachment ... Mie nu mi-a crapat calculatoru` ... sper k nici voua nu o sa vi se intample asta . Astept sugestii, linkuri, programe ...
__________________ Si staniolul ciocolatea marmota in inveleata ... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
cu ce program l-ai deschis de ti-a crapat calculatorul ?
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Check this out: http://www.filext.com/detaillist.php...at&goButton=Go . Pick a choice!
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Nick anterior: thesefirah Join Date: Apr 2004 |
nu cunosc dar parca .dat era o extensie mai veche pt nu stiu ce file media ? oricum ce stiu e ca .dat poate fi un fisier codat .. foloseam .dat uri ce erau fisiere cryptate (nu stiu cu ce) cand ma jucam cu troieni (and they worked too :P )
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||||
| Quote:
Quote:
Din aceasta cauza, fisierul poate fi de orice tip, cu orice informatii, si poate fi util numai unui program, numai unui c*c** de program de 100kb, realizar de mr. X, cu un scop necunoscut. Dupa cum a spus si Johnny, datele pe care le-ai dat chiar nu spun nimic. Quote:
Daca un dat este un simplu fisier de date (si 99% asta este) nu trebuie (nu are cum) sa fie executat. Singurele fisiere care pot sa fie "executate" (vorbind in termeni comuni) sunt fisierele executabile, adica *.exe Procedeul numit "compilare" este realizat de compilator (o parte a unui mediu de programare) care CREEAZA fisiere executabile (adica fisiere care contin cod-masina) din cod-sursa (adica un fisier text cu instructiuni specifice unui limbaj de programare: Pascal, C, Basic etc). Daca un cod sursa este compilat, din fisier text (cu instructiuni) se creeaza un fisier binar, cu informatiile stocate intr-un cod primar, numit cod-masina, si care este executat direct de catre procesor. Quote:
Tinand cont insa de dimensiuni, nu cred ca este vorba de film. Asadar, Grim_Reaper, cere-i prietenului tau mai multe informatii
__________________ "One of these days I'm going to cut you into little pieces..." | |||||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
incearca cu playere video.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |