Am un calculator cu procesor Amd K6-2 la 500 , 96 ram , cu sistem de operare Win ME .. As dori un program care sa imi arate ce temperatura are .. Cine se pricepe reply pls![]()
Am un calculator cu procesor Amd K6-2 la 500 , 96 ram , cu sistem de operare Win ME .. As dori un program care sa imi arate ce temperatura are .. Cine se pricepe reply pls![]()
Stupid dog .. you make me look bad .. UGABUGABUGA ....
Motherboard Monitor este programul de baza, dar se pare ca autorul nu se mai ocupa de el. Tu ai un procesor vechi, pentru care ar trebui sa existe suport in ultima versiune (si care probabil ca merge si fara ventilator).
http://mbm.livewiredev.com/
In sfarsit cineva care mi-a raspunsMersi .. Si inca ceva , cum aflu ce marca e placa de baza ?
offtopic: Te uiti diseara la stele.
Ontopic: 1. fie te uiti pe placa de baza (da, scrie!)
2. folosesti Everest ca sa vezi ce marca si model e.
show version | include ([0-9]*)(_\1)+
haideti ma, cel mai celebru: sandra 2004
http://www.sisoftware.net/
"One of these days I'm going to cut you into little pieces..."
daca placa de baza nu suporta monitorizare degeaba
daca nu suporta iti iei un termometru cu sonda si pui sonda langa radiator. asa o sa ai o valoare aproximativa (cu erorile de rigoare )- in fond asta raporteaza si senzorul de pe placile de baza vechi . k6-2 habar n-are de dioda termica.
daca totusi are de la mama lui senzor incearca si speedfan
daca nu suporta iti iei un termometru cu sonda si pui sonda langa radiator
Trebuie sa fii prea curios de temperatura procesorului...
"One of these days I'm going to cut you into little pieces..."
Am incercat cu Motherboard Monitor dar pentru ce placa de baza am eu ( Acorp SP-V586A ) vai de mama ei , bulknu merge .. si nu prea ma intereseaza procesoru ( ca la cat de vechi e , merge si fara cooler
) pe mine ma intereseaza cate grade am in HDD ( ca e cam vechi si mie sa nu se arda )..
in ala chiar ca nu ai cum sa afli
avand in vedere ca ai un hdd mai vechi,fara senzor pus din fabrica de temp
Last edited by SM; 07-08-2004 at 16:38.
In program sau in HDD ?
in hdd
Ok .. credeam ca se poate ... mersi![]()
Bookmarks