![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Tastatura laptop-pot schimba layout-ul din soft?
Help plz !...Am un laptop cu tastatura franceza, deci in loc de QWERTY e AZERTY etc. Ma cam enerveaza fiind obisnuit cu tast. normala, intrebarea e : pot schimba cumva din XP ceva setari astfel incat cand tastez A sa-l recunoasca (,) ca fiind Q ? Tastele se pot schimba fizic intre ele, desigur...
__________________ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Daca vrei sa folosesti tastatura AZERTY ca una QWERTY pur si simplu instalezi tastatura englezeasca si dai remove la cea franceza. Control Panel -> Regional and Language Options -> Language -> Details Aici dai Add -> English (United States) si Remove -> Whatever AZERTY Keyboard Easy
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
a mers? Vreau sa te intreb si eu ceva: cum draq ai reusit sa schimbi fizic tastele intre ele? Ai desfacut laptop-ul? sau se scot mai usor? Spun asta pt ca am si eu un laptop Fujitsu Siemens cu aceeiasi problema...
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: CRAIOVA |
tastele la laptop se scot foarte usor tragind de ele in sus cu o surubelnita .. altceva ma intereseaza pe mine.. cum pot emula din soft tasta FN de pe un laptop Toshiba Satellite - daca ii pun tastatura externa obtin efectul tastei prin combinatia Ctrl+Alt+F5 ??? | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |