![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema Internet Explorer
Nu stiam daca e bine sa postez chestia asta aici sau la Networking&Internet pentru ca se preteaza la ambele. Am o problema la Internet Explorer. Dupa cateva ore de explorat pe net am observat o chestie sacaitoare. Cand deschid o pagina noua de explorer(Ctrl-N) imi apare un search idiot desi in setari este blank. Iar in timp ce explorez apar niste pop-upuri tampite. Am mai patit odata si nici atunci nu am stiut cum sa rezolv problema. Poate sa ma ajute cineva cu cateva idei? 10x
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu stiu exact cum se numeste chestia asta (ca sunt 100 de termeni ): adware, spyware, advertising trojans, sau intr-un cuvant malware. Asta cred eu ca este. Solutia este un spy removal. Nu stiu daca o sa functioneze sau nu, da' eu te sfatuiesc sa-ti download-ezi SpyBot Search & Destroy. E free si il gasesti in multe locuri, de ex pe Softpedia. Dai un search cu google si il gasesti. Sa ne zici si noua cum ai rezolvat.
__________________ watch me...as I'm walking the path... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
shi lavasoft adware... spybot search and ala mi se pare ca`i shi el spyware sau ceva... interesant este ca atunci cand am dat sa instalez spybot cand deja aveam pus lavasoft adware a inceput sa urle ceva gen " daca lavasoft adware gaseshte ceva spy`uri in folderu spybot sa nu le scot in nici un caz pentru ca`s BACKUP`uri la ceea ce a scos el mai devreme" fascinant a fost ca am gasit acolo cu adware total alte chestii din ce`mi scosese mai inainte spybot.. deci ciuciu backup !!! SpyBot ie oleaca suspect ...
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Extraordinar frate!! Se intampla aceeasi chestie.. Imi spune ca a rezolvat problema dar ala tot ramane.. Am aflat si cum se numeste: CoolWebSearch Nu stiu ce sa fac.. presupun ca ar trebui sa incerc din safemode or something.. Probabil nu sterge fisierele pentru ca sunt folosite de ceva desi nu am nici un program deschis... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| CWShredder stiu ca e folosit pentru a-l scoate. Succes ![]() PS: citeste cu atentie ce e pe site-ul ala. Dupa ce scapi instaleaza fara ezitare SP2.
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |