![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: in the middle of nowhere | Winamp VST - DirectX Plugin
Am avut candva iZotope Ozone v1.0 (pentru Winamp) care, saracu' era si trial, cu putine optiuni, etc. Acum a aparut iZotope Ozone v3.04, care insa nu a aparut ca plugin pentru Winamp, ci poate fi folosit in ProTools, aplicatii profesionale (SoundForge, WaveLab, etc) care il importa ca plugin VST sau DirectX. In domeniul asta sunt incepator (si de asta poate am si ceva greseli de exprimare); dar as fi fericit sa aflu cum pot sa folosesc Ozone 3 in Winamp (poate exista un "ceva" pentru Winamp care sa-i permita si lui sa foloseasca pluginuri VST sau DirectX)...Thnx. PS: As fi bucuros daca mi-ati da un exemplu de un mp3 player (gen winamp) care sa accepte Ozone 3... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Adapt-X este un plug-in pentru Winamp si Media Player care iti permite sa importi alte plugin-uri DirectX. Si eu l-am folosit cu Ozone 3 si merge bine! PS: iZotope Ozone rulez!
__________________ "One of these days I'm going to cut you into little pieces..." | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |