![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | the.punisher.2004.SVCD.CD1.io.mpg < cu ce vad filmu asta?
salutare am un film.. in XP ii arata un thumbnail... the.punisher.2004.SVCD.CD1.io.mpg asta e denumirea cu tot cu extensie... cu ce-l deskis? am incercat mediaplayer, winamp, radlight, crystal player codecuri am "codec all in one" luat de pe un chip... plus cate ceva instalat pe langa (in rest merg toate filmele) ceva sfaturi ? mersi! PS: daca e gresita extensia.. conteaza? adica nu-l detecteaza playeru? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Asta nu e subiect de software... ci de Digita Home-Video.... Daca e mpg il poti deschide cu orice Nu mai fi asa criptic si zi ce mesaj de eroare iti da... de ce nu iti merge????? Ai incercat cu gspot sa vezi ce este defapt inside? Ce scrie in headerul fisierului ? ( vezi cu total commander F3 si citeste primele 10 caractere)
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Daca scrie SVCD>>mpeg2 asa ca nu il poate deschide cu orice. O alta solutie ar fi instalarea unui codec mpeg2 cum ar fi elecard si il poti deschide cu orice player dar poti avea surpriza ca imaginea sa fie invers. Sau il poti deschide cu un player DVD dar nu mai ai subtitrare, | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Poate sa fi fost un istet care sa fi luat fisierul mpg din pachetul filmului...care de fapt era un SVCD, incerc sa spun ca poate nu a fost prelucrat cu vcdgear(trecut din svcd in mpg)..adica persoana de la care l-a luat, a redenumit cel mai mare fisier pe care l-a gasit in directoarele alea ale svcd-ului...si asta a fost...si ala mie nu prea mi-a mers...dc nu m-am facut inteles....daca fisierul ala nu e un MPG calumea, va trebui sa faci rost de el din nou, din alt loc
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Bucuresti |
Deci, cum spunea icub4ucm, daca e mpeg si nu se vede, cel mai probabil e mpeg care nu se vede decat cu powerdvd. Eu am ACE mega codecs pack instalat tot si mi-l vede cu un codec numit "Elecard MPEG2 Demultiplexer".
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Incearca sa instalezi K lite, cu asta cred ca va merge... da un search pe google si cauta fisierul klcodec224f Cristal Player trebuie sa vada si fisiere care nu sunt complete...
__________________ P4 Prescot 3.0 @ 3.84, Asus P4C800E-Deluxe sound on board LAN on board, Enermax EG456AX-VE(W)(FCA), Zalman CNPS7000A-AlCu, Leadtek WinFast A250Ultra TD VIVO (NVIDIA GeForce4 Ti 4600), Corsair TWINX512-4000PT, Maxtor DiamondMax Plus 8 40.0 Gb 6E040L0 Ultra ATA/133 , Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y080M0 80.0 Gb SATA 150, 2x Enermax Fan Ultra Cool Thermo Control (92mm), Zalman ZM-F2(92mm), Pioneer 16xDVD Drive 120S - Slot Loaded, Plextor CD-R PX-W8432T | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Axel, ce te face sa crezi ca media player classic deschide orice? iti trebuie in primul rand codec-urile instalate, cu ce il deschizi, e problema de gust. pana la urma, un computer il poti face sa mearga cu windows, linux, sau altul, problema de gust, nu?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
media player classic are decoder mpeg2 propriu
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |