![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 Location: Galati |
Net meeting, windows media encoder, pryme, picochat (picophone) nu-mi amintesc exact.Daca ai tuner tv , iti pot vinde o camera de supraveghere color, profesionala, SAMSUNG, vede oglinda, numeri si firele de par. Trimite-mi un mail la coliscip@yahoo.com sau ma poti gasi cu ID-ul coliscip pe Yahoo Messenger.Eventual, ca sa fie si mai interesanta comunicarea, ityi fac rost si de un emitator TV pt distanta scurta.
__________________ d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pina ieri am crezut ca net -meeting-ul merge doar pe net, ieri am descoperit ca merge si in LAN, oricum nu sint prea incintat de el... camera am si eu un Creative WebCam Go Plus Oricum spune-mi un pret pentru Samsung, si da-mi mai multe detalii despre emitatorul TV P.S. Picochat-ul sau pryme sint mai bune ca net-meeting-ul? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
uite tocmai vreu sa leg si eu doua calculatoare ..vad ca tu ai reusit...ai putea sa-mi explici si mie cum? Stii cumva dupa ce bag mufa in cardurile lan..de ce imi apare la fel ca si inainte "network cable is unplugged"?-pe ambele calculatoare..?!/mers
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 Location: Galati | Quote:
In ceea ce priveste camera e muuuuuuuuuullt superioara webcamului respectiv, pretul ei este de 2.500.000 lei.Emitatorul respectiv nu-l am inca, mi se pare ca ar bate peste 15 metri.Pretul emitatorului ar fi de 350.000 lei.
__________________ d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| WIL ca se legi 2 calculatoare trebuie sa ai in prima faza un cablu crossover, adica: La prima mufa: 1.alb-portocaliu 2.portocaliu 3.alb-verde 4.albastru 5.alb-albastru 6.verde 7.alb-maro 8.maro Pt a doua mufa se vor inversa 1 cu 3 si 2 cu 6 si va arata astfel: 1.alb-verde 2.verde 3.alb-portocaliu 4.albastru 5.alb-albastru 6.portocaliu 7.alb-maro 8.maro Apoi vezi aici ce trtebuie sa faci mai departe: http://www.computergames.ro/forum/sh...2&page=2&pp=20 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
wil - cuculean ti-a explicat perfect, tu probabil le-ai pus pe direct. Pe direct merg doar daca ai Hub sau switch... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |