Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-09-2004, 12:10   #1 (permalink)
fun
Strange Space Adventurer & Traveler

fun's Avatar

Location: Living in the Milky Way - Rigel and Betelgeuse during winter, Antares and Altair during summer
Comunicare audio, video in LAN

Tocmai mi-am facut o retea de 2 calculatoare
Stie cineva ce programe pot folosi pentru comunicare audio, video sau instant messaging in interiorul retelei?

fun is offline    Send Message via Google Talk to fun Reply With Quote
Old 30-09-2004, 13:03   #2 (permalink)
Registered User

Net meeting, windows media encoder, pryme, picochat (picophone) nu-mi amintesc exact.Daca ai tuner tv , iti pot vinde o camera de supraveghere color, profesionala, SAMSUNG, vede oglinda, numeri si firele de par. Trimite-mi un mail la coliscip@yahoo.com sau ma poti gasi cu ID-ul coliscip pe Yahoo Messenger.Eventual, ca sa fie si mai interesanta comunicarea, ityi fac rost si de un emitator TV pt distanta scurta.
d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct.

MaxSteel is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2004, 14:19   #3 (permalink)
fun

fun's Avatar

Location: Living in the Milky Way - Rigel and Betelgeuse during winter, Antares and Altair during summer
Pina ieri am crezut ca net -meeting-ul merge doar pe net, ieri am descoperit ca merge si in LAN, oricum nu sint prea incintat de el...
camera am si eu un Creative WebCam Go Plus
Oricum spune-mi un pret pentru Samsung, si da-mi mai multe detalii despre emitatorul TV

P.S. Picochat-ul sau pryme sint mai bune ca net-meeting-ul?

Old 30-09-2004, 15:12   #4 (permalink)
WIL
Registered User

uite tocmai vreu sa leg si eu doua calculatoare ..vad ca tu ai reusit...ai putea sa-mi explici si mie cum? Stii cumva dupa ce bag mufa in cardurile lan..de ce imi apare la fel ca si inainte "network cable is unplugged"?-pe ambele calculatoare..?!/mers

WIL is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2004, 15:23   #5 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by fun
Pina ieri am crezut ca net -meeting-ul merge doar pe net, ieri am descoperit ca merge si in LAN, oricum nu sint prea incintat de el...
camera am si eu un Creative WebCam Go Plus
Oricum spune-mi un pret pentru Samsung, si da-mi mai multe detalii despre emitatorul TV

P.S. Picochat-ul sau pryme sint mai bune ca net-meeting-ul?
la pryme tre sa faci un html micut.scrie in documentatia lui.cred ca e mai bun net meetingul ca el.Picochat (picophone) nu stiu x-act e pt voce si are niste reglaje prin setari.
In ceea ce priveste camera e muuuuuuuuuullt superioara webcamului respectiv, pretul ei este de 2.500.000 lei.Emitatorul respectiv nu-l am inca, mi se pare ca ar bate peste 15 metri.Pretul emitatorului ar fi de 350.000 lei.
d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct.

MaxSteel is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2004, 22:57   #6 (permalink)
Registered User

cuculean's Avatar

WIL ca se legi 2 calculatoare trebuie sa ai in prima faza un cablu crossover, adica:

La prima mufa:

1.alb-portocaliu
2.portocaliu
3.alb-verde
4.albastru
5.alb-albastru
6.verde
7.alb-maro
8.maro

Pt a doua mufa se vor inversa 1 cu 3 si 2 cu 6 si va arata astfel:

1.alb-verde
2.verde
3.alb-portocaliu
4.albastru
5.alb-albastru
6.portocaliu
7.alb-maro
8.maro

Apoi vezi aici ce trtebuie sa faci mai departe: http://www.computergames.ro/forum/sh...2&page=2&pp=20

cuculean is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2004, 04:46   #7 (permalink)
fun

fun's Avatar

wil - cuculean ti-a explicat perfect, tu probabil le-ai pus pe direct.

Pe direct merg doar daca ai Hub sau switch...

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules