![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Soft pentru spindown DVD
Salut, Am si eu o intrebare. Cu ce fac spindown la un DVD Benq 1650S ca sa nu mai invarta DVD-ul asa tare cand vad un film? AM incercat cu nero cd-speed care ii reduce turatia, dar doar pentru 10-20 sec. dupa aia revine la loc, am bagat DVD Idle si nimic. Va multumesc. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai nero CD Speed e de testat vitezele drive-ului, nu de micsorat turatia. incearca cu NERO DRIVE SPEED .
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
acelasi model de DVD am si eu, m-ar interesa un soft sa faca asta.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj |
Hai sa va zic o faza tare. Acuma 2 ani cand aveam Asus50x foloseam un program de la Asus de pe site ptr micsoararea vitezei de transfer (ca facea ca tractoru la 50x). Ei bine dupa cateva saptamani de folosire a ramas blocat la 10x si nu i-am mai putut face nimik da nimik, nimik . L-am aruncat naibii si m-am jurat ca nu mai folosesc asa ceva never ever .
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
stai calm ca nu o sa se intample asa ceva si in cazul lui. si nu era blocat. un drive cand are uzura mai mare nu mai tureaza unele cd-uri. daca ai incercat si cu drivespeed nu stiu alt program. astept si eu o solutie. am un pioneer 107D. si nu imi incetineste discul cu drivespeed.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj |
Ok o sa ma duc la groapa de gunoi sa-l caut, faza e ca a trecut ceva timp si e posibil sa nu-l mai gasesc . Nu era atunci (nu stiu daca acum este) nici un flash si firmware ptr Asus50x ca asta am vrut sa fac prima data.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |