![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Moinesti, Bacau, Romania | Recuperare date din HDD formatat
Am formatat un HDD avind sistem de operare WIN98. HDD-ul a fost formatat cu optiunea /q. Vreau sa recuperez datele si nu stiu cum, daca stie cineva cum se face va rog sa-mi spuneti si mie. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am eu un programel, Tiramisu, shi cred ca face chestia asta...dar nu-s sigur. Orcium, daca vrei ti-l dau sa incerci.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Moinesti, Bacau, Romania |
Daca sunteti amabili trimiteti-mi si mie TIRAMISU si va anunt daca merge si la mine. In legatura cu Easy Restore sau Lost & Found nu stiu cam nimic despre ele. Va multumesc pentru ajutor. Adrsa de e-mail este: <bucurel.t@petrom.ro> | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Adamus, io ti-l trimit mama, da' e o mare problema... stii, asa-i de protejat, ca n-o sa mearga... si inca nu l-am vazut crackuit... care are ba, tiramisu crackuit... S.CUZE, PEKE......dadeam si io o mina de ajutor... ------------------ HOWGH!!!
__________________ ovidius over! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Moinesti, Bacau, Romania |
Multumesc pentru informatie, sper sa-l induplec.
| ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |