![]() |
| | #2061 (permalink) | ||
|
Aici este un thread dedicat Firefox : http://www.computergames.ro/forum/sh...93866&page=103
__________________ Bla...Bla...Bla... | |||
|
| | #2062 (permalink) | ||
|
Ai folosit cumva extensia Toolbar enhancements? Dacă da, încearcă să pui în userChrome.css chestia de mai jos: [CODE]/* Remove extra padding from the Status Bar, introduced by the Toolbar enhancements extension */ #tbx-bottom-toolbox { border-top-width: 0 !important; }[/CODE]
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #2063 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2066 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2070 (permalink) | ||
|
Cum fac sa sterg acele cuvinte pe care le-ai cautat pe google de ex. care au ramas in "history".Daca dau clear History nu-m dispar, si oricine vine la claculator si da sageata in jos la google apar toate cuvinte pe care le-am cautat, si asta nu e bine aveti idee cum se le sterg? | |||
|
| | #2075 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Just little old me | |||
|
| | #2076 (permalink) | ||
|
Deci la beleaua mea cu erorile de la browser am observat urmatoarea chestiune: daca dezinstalez adblock sau adblock plus (ambele ultimele versiuni existente) dipsar problemele. Dar ce ma fac? Caci nu pot naviga in halul asta? Una din acele extensii este chiar vitala pentru un browsing linistit si fara jdemii de reclame. Help pls!
__________________ Last edited by razvan2007; 09-03-2006 at 16:06.. | |||
|
| | #2080 (permalink) | ||
|
Firefox a devenit, de la 1.5 încoace, extrem de instabil. Şi mai instabil. Inacceptabil. Parcă văd că o să vină zoso să-mi zică să-mi iau adresă de mail plătită în locul Yahoo! Mail..
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|