![]() |
| | #2111 (permalink) | ||
|
am instalat 1-Click Weather.. insa e enervant ca de cate ori se incarca o pagina progress bar-ul apare intre iconita de Adblock si alea de Weather.. cum le schimb pozitiile?
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #2112 (permalink) | ||
|
Salut. Am o problema cu browserul Mozilla (ne Firefox). Dupa ce ma chinui o buna bucata de vreme sa-l customizez, sa-mi aleg cele mai bune setari, ma trezesc la fiecare restart ca se reseteaza. Imi schimba pagina de start cu mozilla.org , imi goleste complet lista de bookmarks, imi seteaza history la doar 9 zile etc. Si trebuie sa o iau de la capat...Aveti o solutie ? Raman dator. ![]() Initial am zis ca migrez la Opera, si e bun asta, doar ca nu suport felul in care incarca fotografiile, si lucrul asta ma deranjeaza tare. S-ar putea sa nu fi ales topicul cel mai bun pentru asta, dar imi cer scuze in avans. Multumesc.
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| | #2117 (permalink) | ||
|
Fasterfox e una din extensiile cu probleme grave. Nu numai ca mare lucru nu poate sa faca in multe cazuri chiar incetineste FF si poate cauza blocari sau crash-uri. Am auzit multa lume sa se planga de extensia asta. Vedeti aici extensiile cu probleme cunoscute: http://kb.mozillazine.org/Problematic_extensions | |||
|
| | #2118 (permalink) | ||
|
Mai am si eu o problema legata de firefox. La fisiere mai mari download-ul se blocheaza. Ajunge la un punct apoi asa ramane. Ce sa fac?
__________________ "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." Omar Idn Al-Halif "Esecul nu este singura pedeapsa pentru lene; exista, de asemenea, si succesul celorlalti." Jules Renard | |||
|
| | #2119 (permalink) | ||
|
foloseste un download manager (www.freedownloadmanager.org) + extensia FlashGot pentru integrarea in FF
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #2120 (permalink) | ||
|
Ok, deci deja am ajuns la limita răbdării... de ce Doamne iartă-mă orice search pe care-l fac cu plugin-ul de Google din Firefox este făcut cu google.dk în loc de google.ro, aşa cum era înainte? Sau măcar google.com... de fiecare dată când vreau să fac un search rapid mă trezesc cu pagini din Danemarca, WTF? Da, am reinstalat Firefox din nou (v1.5.01) pus pe curat tot, se manifestă la fel... faza mişto e că dacă instalez versiunea în Română, search-ul e făcut cu google.ro... dacă o pun pe aia în engleză e google.dk. P.S: am încercat să reinstalez manual plugin-ul de search dar tot la fel se manifestă. Any ideas?
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|