![]() |
| | #222 (permalink) | ||
| Mr. Shrek 1000 x thanks pentru TabExtension am renuntat la 6 alte extensii (Tabbrowser Preferences, FLST, miniT, SessionSaver, Undo closed tab si Super Drag&Go) si face alte cateva lucruri bune in plus! Ca alte extensii mai folosesc: - Colorzilla - color picker (util in webdevelopment...) - Download manager tweak - IEview - Linkification - face accesibile linkurile "neancorate" - Google bar cu PR - Mozilla Archive Format (salveaza pagini de web in single file. Din cate am vazut eu stie si de .mht-ul Microsoftului) - Printpreview - Imagezoom Insa dintre toate Tab Extension mi se pare un must
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
|
bj, Tabbrowser Extensions pare a fi o extensie utila, dar este foarte instabila, incetineste browserul si intra in conflict cu alte extensii... Spun asta din proprie experienta si din cele auzite pe forumurile de specialitate. Si Mozilla Archive Format este o extensie problematica. O alternativa buna ar fi Tabbrowser Preferences. Quote:
Last edited by Unbreakable; 07-01-2005 at 16:55.. | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania |
Daca e chiar asa buggy TBE-ul de ce nu se apuca sa elimine bugurile din el sau macar sa imbunatateasca TBP-ul..? La mine TBE nu mi-a facut figuri grave....e totusi o problema ca nu mai vad atasamentele la imagini din forumuri...atasamentele care apar full size...nu cele cu thumbnail...any ideea? | ||
|
| | #226 (permalink) | ||
|
Folosesc TBE de cand folosesc si Firefox si n-am avut nici o problema. Bullshit... Iar TBP e o pocnitoare, are 3 surcele de optiuni.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
|
Extensions: - Flashgot + FlashGet ![]() - Tabbrowser Preferences ![]() - Adblock - Foxy Tunes - Ani Disable (super pentru dezactivarea avatarilor care se invart ametitor, spre exemplu )- IE View - Dictionary Search ![]() - Disable Target for Downloads - Forecastfox Momentan navighez cu skin GrayModern cu butoane mici, o placere pentru ochiul meu sensibil. Performanta: I rediscovered the net. ![]() Anyway, Shrek or anybody, de ce nu mai sunteti cu albastru ? nu se intelege Firefox cu vB sau e de la mine ? | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
Nu, iti merge OK, culoarea e optionala pt moderatori, nu e ceva default, probabil ca s-a bushit dupa updateul de acum o ora.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
Yup...same here, TBE works great =)
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #231 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti |
opera este pe bani , nu are o comunitate asa de bine dezvoltata, suge uneori la java script. desigur e mai buna decat ie dar nu asta e problema noastra nu ? la capitolul viteza sunt comparabile .
Last edited by Cosu; 08-01-2005 at 01:48.. | ||
|
| | #233 (permalink) | ||
|
e ceva stric care tine de gusturile fiecaruia. tu zici ca opera rocks. ei bine,eu iti spun cu mare duiosie ca pentru mine opera e un kk@.foloesesti ce crezi tu ca e mai bun.daca tu consideri ca opera e cel mai bun browser atunci foloseste-l sanatos si nu te mai lua de altii. happy? | |||
|
| | #234 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Prietene, Opera ori Ffox este aproape pe acelasi val. Problema este ca voi descoperiti Mozzila dupa ani si ani de rateuri. Iar acum aveti orgasme. E si normal, Opera cere mai multa finetze. Insa ma mir ca nimeni nu zice o vorba de Thundebird, care dupa parerera mea este chiar un mail manager remarcabil si da muchi la OE &shit.
| ||
|
| | #235 (permalink) | ||
| Quote:
Folosesc Opera de a dreaq de multa vreme. Problema e ca Firefox e mai bun. Daca vrei sau nu sa admiti asta, e fix problema ta.
|
| | #237 (permalink) | ||
Oricum, evident ca nu ne vom intelege niciodata. Asa cum am dus un "razboi" infertil cu utilizatori nenorocitului de IE, asa ne asteapta un razboi cu cei care au descoperit mersul pe jos. Razboi... hmm, vorba vine... m-am bagat in seama eu aiurea. Happy browsing ppl... & get all ze extensions. No more reply. | ||
|
| | #238 (permalink) | ||
|
Stai stai !! Il simt, e unul filozofic! Stai asea, acum pana nu trece! Macar unii din noi sunt in stare sa evolueze nu ? Iti doresc sa fii in scaun cu rotile si sa incerci mersul pe jos. (nu cu inima rea, bineinteles.) Sa vezi ce usor e. Tu n-ai auzit de cuvantul obisnuinta si nu cunosti limitele pana la care poate duce. Acum, rotilii vs. day-walkers, si sa vad argumente si fara off-topic. Haules!
| |||
|
| | #239 (permalink) | ||
Si cu asta basta. Mi-a fost destul, nu mai suport alte jigniri, I'm off. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|