Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-01-2005, 13:38   #221 (permalink)
Registered User

Raptor's Avatar

nu am activat smooth scrolling nici in windows nici in browser (hate it!). Avea cumva legatura cu middle click (pe scroll)... am dat de cateva ori middle click, si dupa aia a mers ok sa scrollez.

Raptor is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2005, 15:49   #222 (permalink)
bj
trademark

bj's Avatar

Mr. Shrek 1000 x thanks pentru TabExtension am renuntat la 6 alte extensii (Tabbrowser Preferences, FLST, miniT, SessionSaver, Undo closed tab si
Super Drag&Go) si face alte cateva lucruri bune in plus!

Ca alte extensii mai folosesc:
- Colorzilla - color picker (util in webdevelopment...)
- Download manager tweak
- IEview
- Linkification - face accesibile linkurile "neancorate"
- Google bar cu PR
- Mozilla Archive Format (salveaza pagini de web in single file. Din cate am vazut eu stie si de .mht-ul Microsoftului)
- Printpreview
- Imagezoom

Insa dintre toate Tab Extension mi se pare un must

Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910

bj is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2005, 16:32   #223 (permalink)
Darkly Dreaming

Unbreakable's Avatar

Exclamation

bj, Tabbrowser Extensions pare a fi o extensie utila, dar este foarte instabila, incetineste browserul si intra in conflict cu alte extensii... Spun asta din proprie experienta si din cele auzite pe forumurile de specialitate. Si Mozilla Archive Format este o extensie problematica.

O alternativa buna ar fi Tabbrowser Preferences.

Quote:
Opinion of the Mozilla Official Developers: This extension is strongly unrecommended by Mozilla Foundation. This extension has many many latent bugs (ref: above). If you use this, you must be prepared to own huge risk maybe.

Firefox Developer: In the case of "TabBrowser Extensions" I would discourage it's use unless you are prepared to deal with the potential problems. The vast majority of its features can be duplicated by other extensions, and this single extension has probably caused more issues and problems for Firefox users than any other.

Comments in Neowin.net: TBE is one of the most buggiest extensions. It has never been and most likely won't ever make it onto update.mozilla.org because of this. The firefox devs, other extension devs and many many people at mozillazine strongly discourage the use of TBE because of its buggyness. A lot, and I mean A LOT of bugs that are filed on bugzilla and new threads started on mozillazine are a result of this extension. Please just use the built in options or if you feel you must use TabBrowser Preferences isntead.

Last edited by Unbreakable; 07-01-2005 at 16:55..

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2005, 17:20   #224 (permalink)
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

Asta am patit-o si eu... probleme cu TBE, chash-uri de firefox.
Fara TBE, firefox e inutil pt mine .

W@R is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2005, 17:27   #225 (permalink)
Registered User

Daca e chiar asa buggy TBE-ul de ce nu se apuca sa elimine bugurile din el sau macar sa imbunatateasca TBP-ul..?

La mine TBE nu mi-a facut figuri grave....e totusi o problema ca nu mai vad atasamentele la imagini din forumuri...atasamentele care apar full size...nu cele cu thumbnail...any ideea?

Traker is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2005, 19:54   #226 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Folosesc TBE de cand folosesc si Firefox si n-am avut nici o problema.
Bullshit...
Iar TBP e o pocnitoare, are 3 surcele de optiuni.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2005, 20:08   #227 (permalink)
glowing

coaxmetal's Avatar

Extensions:
- Flashgot + FlashGet
- Tabbrowser Preferences
- Adblock
- Foxy Tunes
- Ani Disable (super pentru dezactivarea avatarilor care se invart ametitor, spre exemplu )
- IE View
- Dictionary Search
- Disable Target for Downloads
- Forecastfox

Momentan navighez cu skin GrayModern cu butoane mici, o placere pentru ochiul meu sensibil.

Performanta: I rediscovered the net.

Anyway, Shrek or anybody, de ce nu mai sunteti cu albastru ? nu se intelege Firefox cu vB sau e de la mine ?

coaxmetal is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2005, 20:13   #228 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Nu, iti merge OK, culoarea e optionala pt moderatori, nu e ceva default, probabil ca s-a bushit dupa updateul de acum o ora.

Old 07-01-2005, 21:16   #229 (permalink)
c00kie

Z4m0lx3's Avatar

Yup...same here, TBE works great =)
Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium.

Z4m0lx3 is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2005, 00:54   #230 (permalink)
senior intruder

Quote:
Performanta: I rediscovered the net.
Ca si utlizator veteran de Opera, nu pot decat sa ma uit cu multa duiosie la posturile voastre. Mai ales ca majoritatea dintre voi ati emigrat de pe MyIE, nu? Adica intr-un fel ati descoperit mersul pe jos, ori focul. Bravo, la mai multe.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2005, 01:00   #231 (permalink)
Viitor inginer chitarist

opera este pe bani , nu are o comunitate asa de bine dezvoltata, suge uneori la java script. desigur e mai buna decat ie dar nu asta e problema noastra nu ? la capitolul viteza sunt comparabile .

Last edited by Cosu; 08-01-2005 at 01:48..

Cosu is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2005, 01:06   #232 (permalink)
senior intruder

accepted, deleted.

Last edited by Magnum; 08-01-2005 at 01:59..

Old 08-01-2005, 01:06   #233 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

e ceva stric care tine de gusturile fiecaruia.
tu zici ca opera rocks.
ei bine,eu iti spun cu mare duiosie ca pentru mine opera e un kk@.foloesesti ce crezi tu ca e mai bun.daca tu consideri ca opera e cel mai bun browser atunci foloseste-l sanatos si nu te mai lua de altii.
happy?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2005, 01:12   #234 (permalink)
senior intruder

Prietene, Opera ori Ffox este aproape pe acelasi val. Problema este ca voi descoperiti Mozzila dupa ani si ani de rateuri. Iar acum aveti orgasme. E si normal, Opera cere mai multa finetze. Insa ma mir ca nimeni nu zice o vorba de Thundebird, care dupa parerera mea este chiar un mail manager remarcabil si da muchi la OE &shit.

Old 08-01-2005, 01:16   #235 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by Magnum
Ca si utlizator veteran de Opera, nu pot decat sa ma uit cu multa duiosie la posturile voastre. Mai ales ca majoritatea dintre voi ati emigrat de pe MyIE, nu? Adica intr-un fel ati descoperit mersul pe jos, ori focul. Bravo, la mai multe.
Te-as sfatui prieteneste sa lasi aroganta la intrare.
Folosesc Opera de a dreaq de multa vreme. Problema e ca Firefox e mai bun. Daca vrei sau nu sa admiti asta, e fix problema ta.

Old 08-01-2005, 01:20   #236 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

Problema ta cu thunderbird.
O da mucu la OE dar lui the bat nu-i da in opinia mea.
In rest...te sfatuiesc prieteneste ce te-a sfatuit shrek prieteneste.

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2005, 01:46   #237 (permalink)
senior intruder

Quote:
Originally Posted by Mr. Shrek
Te-as sfatui prieteneste sa lasi aroganta la intrare.
Folosesc Opera de a dreaq de multa vreme. Problema e ca Firefox e mai bun. Daca vrei sau nu sa admiti asta, e fix problema ta.
Spune cine? Poate ma scuzi un pic si ma lamuresti si pe mine de ce vrei sa fi tu neaparat arogant cu mine. Pt ca afirmi niste chestii fara sa dai explicatii mai ales ca esti asa cum spui un vechi utilizator Opera. Sincer, si pe mine ma luat flama cu faza de extensi &shit si chiar ma tinut mai mult de o saptamana. Ba chiar am pus ff ca si default browser timp de o saptamana. Problema este ca am pretentii mai multe de la un browser decat de la un nenorocit de explorer, Ncrap &Mozilla.

Oricum, evident ca nu ne vom intelege niciodata. Asa cum am dus un "razboi" infertil cu utilizatori nenorocitului de IE, asa ne asteapta un razboi cu cei care au descoperit mersul pe jos. Razboi... hmm, vorba vine... m-am bagat in seama eu aiurea. Happy browsing ppl... & get all ze extensions. No more reply.

Old 08-01-2005, 02:02   #238 (permalink)
glowing

coaxmetal's Avatar

Stai stai !! Il simt, e unul filozofic! Stai asea, acum pana nu trece!

Macar unii din noi sunt in stare sa evolueze nu ? Iti doresc sa fii in scaun cu rotile si sa incerci mersul pe jos. (nu cu inima rea, bineinteles.) Sa vezi ce usor e. Tu n-ai auzit de cuvantul obisnuinta si nu cunosti limitele pana la care poate duce.

Acum, rotilii vs. day-walkers, si sa vad argumente si fara off-topic. Haules!

coaxmetal is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2005, 02:11   #239 (permalink)
senior intruder

Quote:
Originally Posted by TrueSp
Iti doresc sa fii in scaun cu rotile si sa incerci mersul pe jos. (nu cu inima rea, bineinteles.) Sa vezi ce usor e. Haules!
A doua jignire in 30 de minute. Daca prima a fost acceptabila si solutionata amiabil... tu esti chiar way off. Nu o sa fac plangere, insa ma astept ca un admin sa se autosesizeze maine.

Si cu asta basta. Mi-a fost destul, nu mai suport alte jigniri, I'm off.

Old 08-01-2005, 08:13   #240 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

Ai zis ca ai pretentii mult mai multe de la un browser. Poti sa-mi explici ce ofera opera incat sa compenseze faptul ca nu-i in stare sa afiseze corect nici macar pagina de mail de la yahoo? Sau arunci cu vorbe, te declari ofensat si te retragi?

Burghy is online now    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules