![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
Io zic ca userii superinformati pentru care ultima versiune de Opera e 7.54 (in cel mai bun caz) ar trebui sa se abtina de la comentarii pertinente vis-a-vis de Opera. Eu stau cu un alfa de 7.6 pe care mi-e lene sa-l updatez pentru ca n-are rost: e deja periculos de aproape de browser-ul perfect. Or mai fi vreo doua pagini pe net afisate gresit de Opera, da' eu nu le-am vazut (in orice caz nu e cazul cu yahoo mail). Cit despre Firefox, l-am testat si eu o saptamina la lansarea 1.0, dupa care a zacut pina alaltaieri, cind a suferit un eject scurt. Sigur ca e mult superior oricarui mod de IE, da' pina la Opera mai are de crescut multicel, singurul sau avantaj fiind gratuitatea, pentru cei cu probleme de constiinta si cu un ochi prea sensibil la un banner mic.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
Korn, am testa Opera 8 beta 1 si tot aceleasi probleme ca 7.54 - 7.60 le are. Nu zic nimic, e un browser excelent, dar are nsite probleme pe care Firefox nu le are. Iar cum Firefox e un browser la fel de bun si sigur, cred ca trecerea de la Opera la FF e normala. Pentru unii.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
Imi permit sa fac analogia cu cazul doar pt ca si folosesc destul de frecvent yahoo mail si nu am absolut nici o problema cu el. Din contra, inebunesc de placere ca am optiunea de hide images si nu sunt nevoit sa vad toate reclamele din pagina... except flash adv of course. | ||
|
| | #244 (permalink) | ||
| Quote:
1) Opera / Firefox 2) Opera / Firefox 3) Opera / Firefox 4) Opera / Firefox OBS: Reclamele din Google au fost blocate prin niste reguli puse in userContent.css (din folderul Chrome al profilului). Last edited by Unbreakable; 08-01-2005 at 14:41.. | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
Mr. Shrek, stiu ca esti utilizator vechi Opera, am pus trecerea ta la Firefox pe seama tendintei de nu folosi soft in mod ilegal (imoral) . Nu stiu care sint problemele alea... in ce ma priveste cred ca singurele probleme ale browserului excelent care e Opera ar fi lipsa hype-ului si configurarea default, ce alunga multa lume. Totusi nici Firefox nu e asa simplu de cofigurat, in special pentru ca cere extensiile astea terte.=UNBREAKABLE=, foarte frumos, si? Vad ca n-ai aflat inca de un mic fisier numit filter.ini, facilitate putin cunoscuta din Opera care permite filtrarea reclamelor, inclusiv flash, si asta fara terte rahaturi. Totusi pentru cei cu alergie la notepad exista si un mic programel, Opera Ad Filter, care foloseste la eliminarea asistata a reclamelor din pagini. Din pacate thread-ul o ia iarasi pe panta Opera vs. Firefox, cind normal si frumos ar fi Opera & Firefox vs IE, mai ales ca Opera > IE, Firefox > IE. Recunosc ca am un atasament pentru Opera, ca si pentru alte programe folosite de mult timp, si de aici reactia mea cind se gaseste cite unul caruia i se pare trendy sa injure Opera fara sa stie prea bine despre ce vorbeste, asta dupa ce pina la Firefox 1.0 statuse cu succes pe IE sau in cel mai bun caz pe MyIE & the like. Firefox e o prezenta fericita si cit se poate de dezirabila intre browsere si e bine ca mai ia din userii de IE, dar asta nu-i un motiv sa se arunce cu rahat intr-un browser ca Opera, care de bine, de rau, a fost citiva ani cam singura alternativa la porcaria pe care m$ ne-o baga pe git, chit ca era ad-supported (sau platit).
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
Pt Magnum: Opera & yahoo, si nu ma lua cu setarile fiindca exact asa se vede si la un install clean. Editarea filter.ini are cam aceeasi eleganta ca si editarea fisierului hosts. Oricum nu asta mi se pare a fi problema opera fiindca poti oricand folosi proxomitron. Mult mai mult ma streseaza faptul ca are probleme cu afisatul paginilor. | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Korn, cunosc metodele de blocare a reclamelor in Opera prin filter.ini si filtre css dar acestea sunt rudimentare comparabil cu AdBlock. Adblock are o interfata intuitiva, permite afisarea elementelor ce pot fi blocate in acea pagina (imagini, scripturi, iframe-uri), poate bloca foarte usor bannere flash, permite alegerea intre 2 moduri de lucru (hide ads / remove ads)... Dar principalul avantaj il constituie folosirea de RegExps (Regular Expressions). Ele pot fi invatate relativ usor (tutorial) iar rezultatele sunt foarte bune. Un exemplu de RegExps care blocheaza majoritatea bannerelor: [code]/\D(588|468|234|120)x(600?|120|90)\D/ /[\W\d_](top|bottom|left|right|)?banner(s|id=|\d|_)[\W\d]/ /[\W_](b(an|nr)s?|jump|redir(ect|s)?|stat)[\W_]/ /\D\d{2,3}x\d{2,3}\D/ /[\W\d]banner(s|id\=)[\W\d]/[/code] BTW si eu am folosit Opera cativa ani buni dar nu am putut sa nu observ progresul facut de Firefox si nu regret acum pasul facut... | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
Am TabBrowsing Extensions 1.12.2004121601. In momentul in care am facut update la extensie, totul s-a dus de rapa: a inceput sa mearga greu, sa manance memorie si sa crape. Asa ca, daca tineti la FF, nu-i faceti update de la ce am eu acum. In rest, inca o extensie utila e BugMeNot. Foloseste o baza de date cu nume de inregistrare gata facute, pentru a nu trebui sa va mai inregistrati (daca nu vreti) la unele site-uri care au obligatorie o asemenea actiune.
__________________ Pumnii mei minte nu stie nu are. | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
Cand a aparut 1.0 nu prea imi placea, dar pt. ca Opera nu afiseaza calumea prea multe pagini, am zis sa incerc si eu Mozilla. Si sunt multumit. Dar am si cateva reprosuri: cand dau click pe un thread pe CG forum cand termina de incarcat pagina se duce automat jos de tot , cand salvezi 1-2-3 poze tot apare prostia aia de fereastra cu downloads, si nu stiu cum sa o dezactivez, si atunci cand nu deschide o pagina, ma deranjeaza dialog-box-ul ala care apare. Am citit tot thread-ul asta, dar nu am gasit cum sa fac sa nu mai apara mesajul ala cand nu deschide pagina.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
|
A functionat, mersi ![]() A functionat pe naiba, nu mai deschide pagini daca activez optiunea aia.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! Last edited by Bimm3r; 12-01-2005 at 21:01.. Reason: later edit | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
|
Da, ai avut dreptate. M-a indus in eroare pt. ca scria "page not found", dar de fapt era timeout, ca am eu conexiunea cam varza dar totusi CG merge fara probleme, pe cand google nu se incarca. ![]() Oricum misto addonul cu starea vremii. Se updateaza real-time.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
|
MA eu nu stiu ce se intampla. Nu imi intra pe google.com nici mort. Adica nici cu mozilla, opera si nici cu internet explorer. Oare ce se intampla ?
|
| | #260 (permalink) | ||
| Quote:
![]() in rest, cateva setari din tabbrowser extensions sa-mi deschida in new tab links de pe acelasi site trec peste disable targets for downloads, se face new tab gol oricum in cazul unui dl. Deh, nu e mare chestie... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |