![]() |
| | #3363 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
HELP PLEASE caut un add-on pentru mozilla. nu stiu ecact cum se numeste dar am sa va descriu ce vreau. vreau un motor de cautare care sa faca simultam cautarea pe mai multe siteuri pe care sa le definesc eu. http://developer.mozilla.org/en/docs...ns_for_Firefox intelegeti cam ce vreu? | ||
|
| | #3364 (permalink) | ||
|
LE : problem solved, nu aveam FF setat ca default browser.
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #3370 (permalink) | ||
|
Vezi ca parca exista rezolvare pentru problema cu Yahoo! Mail -- se sterge un fisier or smth. Ai dat cu Google?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3373 (permalink) | ||
| Nu se epsista asa ceva. Ieste o aluzie optica.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #3377 (permalink) | ||
|
intrebare cum fac sa scriu in limba romana cu diacritice ? am dat setari limba romana (am downl plugin-ul) am umblat si la encoding: romana( iso ...) si roamana(mac...) dar degeaba..am dat search pe forum dar nimic interesant ..
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #3379 (permalink) | ||
|
ok thanks. fac acum..cere si un restart..
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |