Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-11-2007, 01:42   #3401 (permalink)
Registered User

dizzee's Avatar

Quote:
Originally Posted by iulian_g View Post
stiu si de asta am postat si aici pentru cei care folosesc firefox unii nu au folosit niciodata opera, practic nu l-au incercat delok si sa le spun sa-l incerce, sa lase firefox si citez si repet a mai spuso si alti experti: opera este un program foarte bine lucrat pe langa firefox mai putin, desi unii care l-au folosit zic ca-i varza sau altceva (opera) sau probabil internetul vostru nu v-a putut sa va demonstreze cat de bun e opera oricum omu foloseste cei place.

HF
Asta ar trebui nominalizat la post-ul anului. Are de toate: tragedie (gramaticala), suspans, comedie (m-am inecat de ras cand l-am citit), mister (ce inseamna HF?), etc..
Ar trebui nominalizat si post-ul kilometric de mai sus al aceluiasi autor, pe care probabil nu l-a citit nimeni (cel putin eu n-am fost destul de masochist ca s-o fac).
Edit: cred ca o sa-l bag pana la urma la semnatura, e mult prea tare post-ul

dizzee is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 01:44   #3402 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Quote:
Originally Posted by dizzee View Post
Asta ar trebui nominalizat la post-ul anului. Are de toate: tragedie (gramaticala), suspans, comedie (m-am inecat de ras cand l-am citit), mister (ce inseamna HF?), etc..
Ar trebui nominalizat si post-ul kilometric de mai sus al aceluiasi autor, pe care probabil nu l-a citit nimeni.
Decât fugitiv. Anyway.. everybody let's shout „troll inbound!!!”

Raven is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 01:55   #3403 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Quote:
Originally Posted by iulian_g
haideti nu fiti suparati si nu mai plangeti pentru ca e adevarat ce-am zis asa ca... folositi Opera, si repet diferenta dintre firefox si Opera este ca firefox-ul ar fi renault iar "OPERA" ar fi mercedes sau maybach !!!!
De fapt, diferenta dintre Opera si Firefox este ca Opera este (doar) Mercedes, pe cand Firefox este ce vrei tu. Pe autostrada Ferrari, pe drum de tara SUV, iar in oras ceva hibrid, ca sa salveze combustibil in trafic.

In rest, esti plictisitor .

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 16:18   #3404 (permalink)

Iulian_G's Avatar

vad ca v-ati enervat de ce-am zis despre opera si firefox sorry,dar oricum vorbiti,ziceti ce vreti ca oricum opera este si va fi probabil peste firefox in viitor ! :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:

HF loooooooooool inseamna have fun dizzee daca nu prea le ai cu prescurtarile din l. engleza sau nu stii nici ce inseamna have fun ) :fuckoff:

Last edited by Iulian_G; 15-11-2007 at 17:04..

Iulian_G is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 16:28   #3405 (permalink)
Registered User

bogdanar's Avatar

Quote:
vad ca va-ti enervat de ce-am zis despre opera si firefox sorry,dar oricum vorbiti,ziceti ce vreti ca oricum opera este si va fi probabil peste firefox in viitor ! :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:

HF loooooooooool inseamna have fun dizzee daca nu prea le ai cu prescurtarile din l. engleza :fuckoff:
Bine tu.. probabil ca mori de oftica pentru ca firefoxul are ditamai topicul iar opera... vax.

P.s. daca opera era asa de bun, de ce n-a fost in stare sa-si asigure o portie mai mare din piata atunci cand nu exita firefox? Daca e asa de bun, de ce au renuntat la licenta pe bani? .. in fine, utilizez in paralel firefox, opera, ie, safari. Clar Firefox-ul e cel mai bun.

bogdanar is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 16:48   #3406 (permalink)

Iulian_G's Avatar

Thumbs down

Quote:
Originally Posted by bogdanar View Post
Bine tu.. probabil ca mori de oftica pentru ca firefoxul are ditamai topicul iar opera... vax.

P.s. daca opera era asa de bun, de ce n-a fost in stare sa-si asigure o portie mai mare din piata atunci cand nu exita firefox? Daca e asa de bun, de ce au renuntat la licenta pe bani? .. in fine, utilizez in paralel firefox, opera, ie, safari. Clar Firefox-ul e cel mai bun.
un singur lucru spun si repet daca firefox are mai multi useri NU inseamna ca e mai bun,are parte de un marketing si de o promovare mai buna decat Opera dar nu este mai bun si nu depaseste Opera la toate capitolele doar la unele foarte putin referindu-ma ca imi pare rau ca la afisarea anumitor (si doar la unele) site-uri nu le afiseaza la fel de rapid ca firefox si de asta e nasol pentru mine si pentru altii ca Opera nu-i optimizat asa bine dar in rest intrece tot firefox-ul vostru

nu mor de oftica ca aveti mai multe posturi loool pfuai !!!

imi pare rau daca v-am alungat fanii mai ales tie bogdanar

Last edited by Iulian_G; 15-11-2007 at 17:02..

Old 15-11-2007, 16:57   #3407 (permalink)
Registered User

bogdanar's Avatar

Am si eu un sfat, deschide un topic despre Opera si nu mai polua topicul despre Firefox

bogdanar is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 17:02   #3408 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Probabil ca lumea ar fi mai dispusa sa-ti asculte argumentele daca le-ai prezenta fara aerul de superioritate si nu ai inunda threadul cu degete mijlocii. Faptul ca esti vehement in declaratii nu inseamna ca ai habar despre ce vorbesti.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 17:03   #3409 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
vad ca va-ti enervat
Quote:
nu prea le ai cu prescurtarile din l. engleza
Trecand peste faptul ca Nr9 probabil ca s-a umplut si nu au mai avut locuri si pentru tine, macar nu abera in hotentotă. Ce limba engleza cand tu habar n-ai sa legi 2 cuvinte ROMÂNEŞTE?

Cre-d ca-r fiii cazul sa scri-i dupa dicta-re cam asa: V-AŢI ENERVAT

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 17:20   #3410 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

HF e-n limba ceseistă.

Raven is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 17:45   #3411 (permalink)

Iulian_G's Avatar

lol desteptule si din ce tara se foloseste limba asta care nici nu cred ca exista ???
adik HF=Have Fun vine din limba ceseistă ?? ))

Old 15-11-2007, 17:55   #3412 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Location: O tara mai plina de maimutoi decat............ ۩ Disneyland ۩
iulian_g, asta e thread pentru Firefox. Daca vii aici sa provoci certuri, vei fi banat. Ceea ce faci tu se numeste trollism.
"Te rugam frumos sa pleci si sa ne lasi in pace."
In rest, o dedicatie:

OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON
SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE!

m3 is online now    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 19:33   #3413 (permalink)
Registered User

Vreau530d2003's Avatar

Mai baieti, am dezinstalat Firefox, l'am reinstalat, nici un rezultat. Am instalat 2 versiuni mai vechi, tot acelasi lucru... am sters tot ce tinea de firefox, am curatat registrii, iar am instalat o alta versiune si aceeasi problema....this page cannot be displayed...

Alte sugestii?

Vreau530d2003 is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 20:49   #3414 (permalink)
Registered User

Unbreakable's Avatar

Vreau530d2003, intai du-te la Options / Advanced / Network - Connection si vezi sa fie bifat "Direct connection...".

Daca nu se rezolva incearca sa creezi un nou profil Firefox -> Start > Run > firefox -p
(profilul se pastreaza chiar daca dai uninstall/reinstall si de-aici poate sa fie problema)...

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 20:54   #3415 (permalink)
Registered User

Vreau530d2003's Avatar

Unbreakable,

Direct connection e bifat, am spus ca am curatat si toate urmele de firefox, asta include registrii cat si delete la ffolderul cu Firefox din application data in Administrator ce continea profilul meu de firefox and other things.

Am incercat sa creez un nou profil cum mi ai spus dar imi da tot this page shit...

Am dezactivat firewallu, degeaba. Asta s'a intamplat la ultimul update al firefoxului... Cam unusual...ce naiba sa fac?

Old 15-11-2007, 21:20   #3416 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

Quote:
Toti care ati ales Firefox ati ales pentru că aşa a spus ăla de la 3 care le are cu "compiutărele" )
No ofense.

-"Mouse Gestures" http://www.opera.com/products/desktop/mouse/ ca de exemplu:

- când vrei să inchizi o pagină ţi butonul din dreapta apăsat şi faci rapid un L în fereastră.
- dacă vrei să navighezi în faţă sau în spate, ţi butonul din dreapta apăsat şi dai un click cu stânga şi respectiv ţi stânga apăsat şi dai un
click cu butonul din dreapta.
- dacă ţi butonul dreapta apăsat şi faci o mişcare de sus în jos, iţi deschide un nou tab.
- dacă ţi butonul dreapta apăsat şi roteşti scrool-ul poţi să alegi la care tab să sari.

!
De la prima linie a postului in care lauzi fantasticele optiuni de la opera pot sa-ti spun ca probabil nu ai folosit Firefox deloc sa mai probabil esti obisnuit sa apesi yes yes accept finish ...

Just so u know.. http://www.mousegestures.org/?language=en-US si nu ma obosesc sa-ti dau linkuri la absolut tot ceea ce e scris de tine..

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 15-11-2007, 21:20   #3417 (permalink)
Registered User

Vreau530d2003's Avatar

solved... imi expirase kaspersky'ul trial, si totusi cumva imi bloca firefoxul...am sters rules'urile KAV'ului si acum totul e ok ... im so relieved!

Old 15-11-2007, 22:49   #3418 (permalink)

Iulian_G's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bodu View Post
De la prima linie a postului in care lauzi fantasticele optiuni de la opera pot sa-ti spun ca probabil nu ai folosit Firefox deloc sa mai probabil esti obisnuit sa apesi yes yes accept finish ...

Just so u know.. http://www.mousegestures.org/?language=en-US si nu ma obosesc sa-ti dau linkuri la absolut tot ceea ce e scris de tine..
firefox l-am folosit si testat mai mult de 3 luni chiar 4 anu trecut iar anu asta mai putin pt ca nu mai vreau sa folosesc firefox,versiunile mai noi le-am folosit foarte rar dar totusi folosesc ultima versiune de firefox pentru upload si la anumite site-uri care la opera merge mai greu din cauza optimizarii.

o intrebare Firefox are Mouse Gestures ??????

PS:deja ma plictisiti si sunteti incomozi unii, nu mai raspund la nici un reply pe care il dati

Have Fun

Last edited by Iulian_G; 16-11-2007 at 00:33..

Old 15-11-2007, 23:09   #3419 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Nu te-a invitat nimeni. Good riddance.

P.S.: "anumite site-uri care la opera merge mai greu din cauza optimizarii". Sa-l dezoptimizeze, sa mearga mai usor.

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2007, 23:21   #3420 (permalink)
LR
Registered User

Numai astazi am bagat de seama... dar pe site-ul Antena 3 imi crapa FF 2.0.0.9 tot timpul cand dau click sa vad steamurile video disponibile. A mai observat cineva chestia asta ?

LR is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules