![]() |
| | #3401 (permalink) | ||
| Quote:
Ar trebui nominalizat si post-ul kilometric de mai sus al aceluiasi autor, pe care probabil nu l-a citit nimeni (cel putin eu n-am fost destul de masochist ca s-o fac). ![]() Edit: cred ca o sa-l bag pana la urma la semnatura, e mult prea tare post-ul
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #3402 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3403 (permalink) | ||
| Quote:
In rest, esti plictisitor .
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3404 (permalink) | ||
|
vad ca v-ati enervat de ce-am zis despre opera si firefox sorry,dar oricum vorbiti,ziceti ce vreti ca oricum opera este si va fi probabil peste firefox in viitor ! :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: HF loooooooooool inseamna have fun dizzee daca nu prea le ai cu prescurtarile din l. engleza sau nu stii nici ce inseamna have fun ) :fuckoff:
Last edited by Iulian_G; 15-11-2007 at 17:04.. | |||
|
| | #3405 (permalink) | ||
| Quote:
P.s. daca opera era asa de bun, de ce n-a fost in stare sa-si asigure o portie mai mare din piata atunci cand nu exita firefox? Daca e asa de bun, de ce au renuntat la licenta pe bani? .. in fine, utilizez in paralel firefox, opera, ie, safari. Clar Firefox-ul e cel mai bun.
__________________ [..]vin direct la tine si-o facem ... ( razand )Traian Basescu - Presedintele Romaniei Ma pasarica, n-ai si tu treaba azi? [..] Cat era de agresiva tiganca asta imputita..Traian Basescu Sunt gandurile mele care sunt a, a, a, zeci de ganduri [...] si tot felul de ganduri care nu am un gand stabil [..] deci nu va pot spune o multitudine de ganduri pe care nu v-ar interesa. Gigi Becali | |||
|
| | #3406 (permalink) | ||
| Quote:
![]() nu mor de oftica ca aveti mai multe posturi loool pfuai !!! imi pare rau daca v-am alungat fanii mai ales tie bogdanar Last edited by Iulian_G; 15-11-2007 at 17:02.. | |||
|
| | #3407 (permalink) | ||
|
Am si eu un sfat, deschide un topic despre Opera si nu mai polua topicul despre Firefox
__________________ [..]vin direct la tine si-o facem ... ( razand )Traian Basescu - Presedintele Romaniei Ma pasarica, n-ai si tu treaba azi? [..] Cat era de agresiva tiganca asta imputita..Traian Basescu Sunt gandurile mele care sunt a, a, a, zeci de ganduri [...] si tot felul de ganduri care nu am un gand stabil [..] deci nu va pot spune o multitudine de ganduri pe care nu v-ar interesa. Gigi Becali | |||
|
| | #3408 (permalink) | ||
|
Probabil ca lumea ar fi mai dispusa sa-ti asculte argumentele daca le-ai prezenta fara aerul de superioritate si nu ai inunda threadul cu degete mijlocii. Faptul ca esti vehement in declaratii nu inseamna ca ai habar despre ce vorbesti.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3409 (permalink) | ||
| Trecand peste faptul ca Nr9 probabil ca s-a umplut si nu au mai avut locuri si pentru tine, macar nu abera in hotentotă. Ce limba engleza cand tu habar n-ai sa legi 2 cuvinte ROMÂNEŞTE? Cre-d ca-r fiii cazul sa scri-i dupa dicta-re cam asa: V-AŢI ENERVAT
__________________ | |||
|
| | #3412 (permalink) | ||
| iulian_g, asta e thread pentru Firefox. Daca vii aici sa provoci certuri, vei fi banat. Ceea ce faci tu se numeste trollism. "Te rugam frumos sa pleci si sa ne lasi in pace." ![]() In rest, o dedicatie:
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #3413 (permalink) | ||
|
Mai baieti, am dezinstalat Firefox, l'am reinstalat, nici un rezultat. Am instalat 2 versiuni mai vechi, tot acelasi lucru... am sters tot ce tinea de firefox, am curatat registrii, iar am instalat o alta versiune si aceeasi problema....this page cannot be displayed... Alte sugestii? | |||
|
| | #3414 (permalink) | ||
|
Vreau530d2003, intai du-te la Options / Advanced / Network - Connection si vezi sa fie bifat "Direct connection...". Daca nu se rezolva incearca sa creezi un nou profil Firefox -> Start > Run > firefox -p (profilul se pastreaza chiar daca dai uninstall/reinstall si de-aici poate sa fie problema)...
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #3415 (permalink) | ||
|
Unbreakable, Direct connection e bifat, am spus ca am curatat si toate urmele de firefox, asta include registrii cat si delete la ffolderul cu Firefox din application data in Administrator ce continea profilul meu de firefox and other things. Am incercat sa creez un nou profil cum mi ai spus dar imi da tot this page shit... Am dezactivat firewallu, degeaba. Asta s'a intamplat la ultimul update al firefoxului... Cam unusual...ce naiba sa fac? | |||
|
| | #3416 (permalink) | ||
| Quote:
Just so u know.. http://www.mousegestures.org/?language=en-US si nu ma obosesc sa-ti dau linkuri la absolut tot ceea ce e scris de tine..
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #3418 (permalink) | ||
| Quote:
![]() o intrebare Firefox are Mouse Gestures ?????? PS:deja ma plictisiti si sunteti incomozi unii, nu mai raspund la nici un reply pe care il dati ![]() ![]() Have Fun Last edited by Iulian_G; 16-11-2007 at 00:33.. | |||
|
| | #3420 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Numai astazi am bagat de seama... dar pe site-ul Antena 3 imi crapa FF 2.0.0.9 tot timpul cand dau click sa vad steamurile video disponibile. A mai observat cineva chestia asta ?
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |