![]() |
| | #3561 (permalink) | ||
| Nick anterior: florinp3 Join Date: Feb 2004 Location: Bucureşti | Quote:
| ||
|
| | #3562 (permalink) | ||
|
Pot face cumva ca FF 3 sa se incarce cu setarile default? La mine incarca cu skinuri, extensionuri and all that other crap de pe versiunea 2.0 ....
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3564 (permalink) | ||
|
Este destul de stresant pentru ca trebuie sa schimb profilul de fiecare data cand schimb versiunea plus de asta mi-a modificat cateva extensii ...
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3565 (permalink) | ||
|
Eu pana acum n-am schimbat niciodata profilul. Am incercat pana la urma beta-ul, dar vreo 7 extensii folosite de mine inca n-au fost upgradate, asa ca prefer sa astept finalul.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3567 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3568 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #3569 (permalink) | ||
|
azi dimineata m-am lovit de o problema foarte ciudata.. am instalat extensia Compact Menu2, am dat din greseala click dreapta langa Location Bar + uncheck Menu Bar in context menu.. si mi-a disparut toata bara de navigare cu tot cu meniu, google search si location bar (vezi poza). daca dadeam click dreapta peste tot pe sus nu aparea acel context menu in care sa dau recheck la Menu Bar, iar cum meniul era ascuns nu puteam nici sa accesez View - Toolbars. extensia in sine avea niste optiuni jenibile fara nici o legatura cu problema => sah! am incercat sa intru in Options (chiar daca nu puteam face mai nimic pe-acolo).. am constatat ca n-are KB shortcut, la fel ca si Add-ons ![]() pana la urma am instalat o extensie aleatorie ca sa pot accesa Add-ons, am dezinstalat Compact Menu2.. dupa Restart FF tot nu aveam meniu si nici de unde sa-l reactivez => sah mat! ![]() pfft.. reinstalat profil de acum 3 zile. ce tampenie! ![]() am sentimentul ca mi-a scapat ceva din vedere, e prea surealista intamplarea.. un fix era sigur in fisierele de configurare Firefox si poate inca unul clasic prin clicka-clicka ![]() indrazneste cineva sa faca ce-am facut eu si sa caute un fix elegant? folosesc FF 2.0.0.12
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #3570 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Pentru utilizatorii de Adblock, recomand sa incerce si lista cu site-uri romanesti. http://www.picpoc.ro/static.php?page=staticROLIST O sa arate altfel webul | ||
|
| | #3571 (permalink) | ||
| Quote:
Apropo de addon-uri, acum 2 ore instalai ReminderFox (ultima versiune o puteţi lua de aici). Este un simplu reminder dar e, după părerea mea, foarte util pentru cei care au un program încărcat. Pe lângă asta, ai alarm şi ToDo list. În fine, e o jucărie mişto şi folositoare | |||
|
| | #3574 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Geez, mă frec la ochi şi nu-mi vine să cred. ![]()
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3576 (permalink) | ||
| Fa si tu o poza la toata casuta cu extensii, paote mai gasesc si la tine cateva interesante. Cu atatea extensii cum ti se misca/incarca FF-ul? Si cate resurse iti consuma cu, sa zicem, 20 de taburi deschise?
|
| | #3579 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #3580 (permalink) | ||
| Firefox 4 pre alpha Il pun default, desi numele imi spune sa n-o fac ![]() Pana una, alta, a importat fara probleme setarile din Seamonkey. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |