![]() |
| | #3764 (permalink) | ||
|
stie cineva cum mai pot pune un nou rand de tabs?sa am 2 randuri..............tabs , nu bookmarks
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #3765 (permalink) | ||
|
Daca ai TabMixPlus, in Options > Display > Tab Bar (v. poza). Selectezi "Multi-row" in drop-down.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3766 (permalink) | ||
|
Daca folosesti TabMixPlus (si trebuie sa-l folosesti altfel nu merge) dai la Display Tab>Tab Bar si ai in partea de jos When tabs don't fit width : si alegi Multi-row eventual maresti numarul de randuri la 3 sau 4.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3767 (permalink) | ||
|
greseala mea...m'am incurcat si eu in tabs si bookmarks....ce vreau eu...sa mai pot pune un rand sau 2 cum le am puse pe alea insemnate..daca se poate asta
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #3768 (permalink) | ||
|
Pana vine Unbreakable sa-ti dea bucata de cod/extensia pe care trebuie sa o adaugi pentru a avea Bookmarks pe doua randuri, iti spun cum fac eu sa am mai mult loc: 1. Scot textul de la toate bookmarkurile care au favicon, pentru ca oricum poza sare prima in ochi cand vreau sa deschid un site (v. attach). 2. YouTube, Wikipedia, IMDB etc. le adaug in Search Engines si le scot cu totul din toolbar.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3769 (permalink) | ||
|
Bonez, de ce te complici aiurea si nu folosesti SmartBookmarks? Dar am impresia ca nu merge cu 0.0.13 si din pacate pentru mine nici cu versiunea b5.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3770 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Vă mai propun şi eu o variantă, pe care o folosesc eu: faceţi foldere. Eu aşa le am, le-am pus lîngă meniu şi arată exact ca nişte meniuri. Vedeţi că am pus o pagină sau două în urmă un screenshot de la mine.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #3771 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Mă amărăşte 2.0.0.13. Paginile apar (prima dată) cu imagini (părţi) suprapuse de la... alte pagini. Dacă dau Ctrl+R pagina apare corect. Adineaori, n-am putut trece, pe okazii.ro, de pagina unde apar toate produsele. Subliniez, toate astea nu se întâmplă cu Opera. Numai că mie îmi place FF. Să vă spun şi minusurile pe care le am pe PC: am numai 512 MB RAM şi am deschise aproape 70 de taburi. S-ar rezolva oare problemele închizând unele taburi? Se poate seta cache-ul cumva (l-am făcut 150 MB din 50 cât e default, dar degeaba). Se poate seta ceva în about:config? Se mai poate seta ceva, altundeva?
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
| | #3772 (permalink) | ||
|
Cu 512 MB nici XP-ul nu se simte bine, daramite un FF incarcat cu 70 de taburi. Ori mai adaugi niste RAM, ori inchizi taburile pe care le folosesti mai rar.
|
| | #3774 (permalink) | ||
| Quote:
Nu ştiu de FF cu 70 tab-uri, dar Maxthonul, pe vremea aia, era destul de încărcat.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3775 (permalink) | ||
Cu 68 taburi la FF şi Opera cu 40, mai am liberi încă peste 100 MB RAM. E un defect al lui FF ...13. Cum am spus, aveam la fel înainte şi mergea minunat. Şi acum e la fel, dar mai vrea un Ctrl+R. Enervant, dar nu tragic. Acum, când scriu, am alături o bicicletă minunată (compoziţia e foarte frumoasă) de la threadul de biciclete. E aproape plăcut... Sper mult să mai apară şi 2.0.0.14 (măcar).
|
| | #3776 (permalink) | ||
Păi o să mai apară că se simt obligaţi să-l menţină o bună perioadă după ce apare 3. Ori 3 apare oficial de-abia pe la vară. Da' nu asta e problema, ci faptul că 2 nu beneficiază de îmbunătăţirile la consum de memorie pe care le are 3.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #3778 (permalink) | ||
I-am dat de cap! Tools - Options - Content - Enable Java Script - Advanced - şi aici era nenorocirea. Era bifă pe Allow scripts Move or resize existing windows. Cine o fi pus-o? Nu-mi umblă dracii prin maşină, dar mai ştii... Vă mulţumesc pentru încercările de a mă ajuta!
|
| | #3779 (permalink) | ||
|
Pot cumva cu FF sa obtin efectul ala de blur de sub litere din safari ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #3780 (permalink) | ||
Sub Windows cel mai probabil nu. Poţi eventual să umbli la setările ClearType. Safari pe Windows vine cu tot bagajul de biblioteci de pe OS X, inclusiv alea cu care se randează fonturile. Celelalte browsere folosesc şi respectă setările sistemului de operare, respectiv ale interfeţelor în care-s scrise. Pe Windows toate folosesc metodele de randare ale Windows, deci tot ce poţi face e să umbli la ClearType, dar va afecta tot, nu numai Firefox. Pe Linux poţi umbla la GTK/Gnome pentru Firefox şi la Qt/KDE pentru Opera, dar la fel, va afecta toate aplicaţiile bazate pe Qt sau GTK.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |