![]() |
| | #3921 (permalink) | ||
|
Nu am acces la functia edit asa ca fac corectia acum pentru postul anterior, a se citi recomandate in loc de "recomandabile". Este simplu sa creezi filtre pentru Adblock, nu iti trebuie decat 10 minute de concentrare in timp ce citesti http://adblockplus.org/en/filters In principiu cand vrei sa blochezi o imagine cu scop publicitar dai click dreapta pe ea si selectezi Adblock Image dar asta nu inseamna ca ai scapat de ea caci siteurile redenumesc imaginile sau aduc altele in loc. Pentru asta trebuie sa faci uz de "*" care reprezinta un filtru general ce acopera o arie mai mare de posibile variante ale imaginii respective. Exemplu, pe siteul prosport este o imagine cu un jucator de fotbal iar tu vrei sa o blochezi dar in acelasi timp sa blochezi si eventualele imagini cu acelasi jucator de fotbal care pot aparea. Calea normala este storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7912/2458179/116/tare-ronaldihno.jpg?width=180&height=325 dar asta iti va bloca doar respectiva imagine. Cu ajutorul filtrelor o transformi in storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/*/*ronaldihno* si orice imagine cu numele ronaldinho iti va fi blocata indiferent de ce litere cifre are atasate de ea. Acesta este cea mai simpla cale si cea mai usoara pentru inceput, cu timpul vei invata sa folosesti si Element Hiding (actionezi direct asupra CSS-ului) si nu o sa mai ai nevoie de filtrele tertilor. In doar 2 minute poti scapa de toate reclamele de pe un site, site ce va fi curat pe toata perioada cat isi va pastra formatul (exemplu atasat - mi-a luat 1 minut acum ~1 an si de atunci nu am mai avut parte de reclame enervante pe el). PS Precizare. Sa nu se blocheze reclamele care nu sunt obositoare sau enervante caci unele siteuri traiesc numai din reclama sau se bazeaza pe ele pentru a rezista. | |||
|
| | #3922 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Eu las în pace site-urile care au o aşezare în pagină inteligentă şi nu mă deranjează de la citit. Dacă-s bătuţi în cap şi au de exemplu o coloană mică de conţinut pe centru şi-n rest tîmpenii, deja nu mai vorbim de AdBlock, scot Platypus şi Greasemonkey la înaintare şi fac curat complet.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #3924 (permalink) | ||
Care ţi-l afişa cum, şi unde? Tab Mix Plus de exemplu are opţiune să afişeze o bară de încărcare a tabului direct pe tab (în tab-bar). Sau există extensia Fission care afişează bara de încărcare pe fundalul address-bar-ului (datorită ei am renunţat la indicatorul de încărcare din status bar, am destule chestii acolo).
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #3925 (permalink) | ||
|
Bestial Fission, mersi de hint! Inca o chestie eliminata din status bar. ![]() rockets: Mersi, merge brici!
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3927 (permalink) | ||
|
Cu extensia data de rockets pe pagina anterioara: Organize Status Bar.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3928 (permalink) | ||
Dacă tot veni vorba de status bar, hai să vă dau un pont ca să scăpaţi şi de zona care arată unde te duce un link. Asta dacă aveţi Greasemonkey instalat. Mergeţi aici şi instalaţi acel script (href in tooltip). Link pe dreapta (Install this script). Activaţi scriptul pentru toate site-urile (vă descurcaţi voi dacă aţi mai folosit GreaseMonkey). Efectul e că la hover deasupra unul link vă apare în tooltip destinaţia, ca în Opera cînd ai status bar ascuns. Şi păstrează şi titlul link-ului, o să apară aşa: "titlu <adresă>". E eficient doar de la FF3 în sus, că l-au învăţat să facă wrap la tooltips. În FF2 tăia din el.
|
| | #3930 (permalink) | ||
|
Tab Mix Plus pentru FF3 aici: http://www.download.com/Tab-Mix-Plus...-10503067.html | |||
|
| | #3932 (permalink) | ||
În afară de ăla cu tooltip, doar ce-mi fac singur cu Platypus, pentru diverse site-uri.
|
| | #3933 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema cu mozila...cand vreau sa intru pe sait ex: computergames se incarca pagina pana la un anumit punct si de acolo ramane asa si nu vrea sa se incarce pagina...mereu trebuie sa dau refresh de fie care data si nustiu de ce ! am dezinstalat si tot asa face nustiu de ce ..de cand a venit RDS sa imi traga fibra optica asa face ...daca incerc cu opera sau cu explorer merge brici ![]()
__________________ TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL | |||
|
| | #3935 (permalink) | ||
|
Chiar nu exista nicio posibilitate ca porcaria aia de setare (casuta care trebuie bifata do the same with files of the same type) la downloadul unui fishier sa faca cum face prima oara? M-am saturat ca la torrente si alte fishiere sa stau sa dau de fiecare data ok ca sa il downloadeze.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3937 (permalink) | ||
|
Satinelle Ice, incearca clear cache. Nu ai rezolvat nimic cu dezinstalarea caci ti-a lasat in urma cacheul neatins. TheCrusher, ceea ce spui tu este rezultatul unui bug mai vechi: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=331259 | |||
|
| | #3940 (permalink) | ||
|
Tools - Options - Privacy - Settings. Bifezi doar cache sau bifezi si alte preferinte in functie de nevoile tale. Apoi in acelasi tab Privacy dai click pe Clear Now. Problema nu este de la setarile antivirusului, poti compara logic cu faprul ca atat opera si ie iti merg cu acelasi setari. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|