![]() |
| | #3941 (permalink) | ||
| No shit, Sherlock... KAV 2009 are probleme cu browserele care folosesc pipelining, adica Opera sau Firefox cu tweak-uri. Faptul ca fac acelasi lucru nu inseamna ca sunt si identice.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #3944 (permalink) | ||
|
Dear Watson, prin afirmatia mea nu am vrut sa iti dau peste nas. Este vorba de Nod 32 si nu de Kav dar asta nu inseamna ca eu am dreptate. Unul singur avea dreptate in Romania si a sfarsit impuscat. Daca rezolva problema din cache este mai bine pt user caci sa se apuce sa gaseasca incompatibilitati intre extensii sau firewall/browser este o munca ce mananca mult timp. | |||
|
| | #3947 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3948 (permalink) | ||
|
TheCrusher, nu cred ca este un bug... de vina sunt serverele prost configurate care transmit un MIME Type gresit in momentul downloadului (ar trebui sa fie "application/x-bittorrent" in cazul fisierului torrent). Quote:
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #3952 (permalink) | ||
|
Satinelle Ice, creaza un nou profil pentru firefox si testeaza-l, daca nu stii cum se creaza unul ai aici pasii: http://kb.mozillazine.org/Creating_a...ile_on_Windows | |||
|
| | #3954 (permalink) | ||
|
freeman21, a mai fost recent o intrebare asemanatoare, rezolvare aici: http://forum.computergames.ro/38496210-post3917.html TheCrusher, nu exista inca o rezolvare din partea celor de la Mozilla pentru Firefox (cu SeaMonkey nu intampin aceeasi problema), am trimis mai de mult un mail pe aceeasi problema (nu am fost singurul http://forums.mozillazine.org/viewto...st=0&sk=t&sd=a) iar raspunsul a fost scurt si laconic "o sa se rezolve la urmatoarele update-uri". Intre timp nimic nou la orizont. Poti incerca sa folosesti extensia https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4498, fortezi compatibilitatea cu FF3 si in cazul meu am obtinut rezultatele voite cu ajutorul ei. | |||
|
| | #3955 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3956 (permalink) | ||
|
Instalezi add-onul, te duci in mime edit prin tools *edit *new type *in linia MIME type introduci extensia dorita (fara ".") - exemplu: ZIP (nu .ZIP) *lasi a doua linie libera, descrierea *a treia linie, reintroduci extensia de la prima linie (ZIP) *alegi actiunea pe care o doresti la download PS ultima casuta ramane neselectata, cea cu "always ask me..." | |||
|
| | #3957 (permalink) | ||
|
rockets, ai reusit sa faci MIME Edit sa mearga cu FF 3.0? (nu ma refer la instalare) la mine nu vrea... si din cate stiu autorul ext. nu are de gand s-o mai actualizeze...
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #3958 (permalink) | ||
|
Da este adevarat, nu va mai fi actualizata pt motivul ca sunt prea putini cei care o descarca. Pacat caci extensia este "must" pt FF. Instalarea ei este "clasica" (am modificat install.rdf, vers 2.0 -> 3.0) dar pana ma reusit sa o fac sa si ruleze mi-a mancat zilele. Pana la urma Mr Tech a fost cel care a obligat-o sa ruleze fara sa imi dea eroare. Ciudat este ca pe laptop a mers din prima ceea ce ma duce cu gandul ca se calca pe picoare cu o extensie/plugin. Nu am reusit sa aflu care dar ce este mai important este ca merge si FF3 - mai sunt cativa care se bucra de ea pe FF3 (vezi forumul Mozilla).
| |||
|
| | #3959 (permalink) | ||
|
Mda ... nici la mine nu merge. Fac setarile necesare pentru o un fisier (torrent in special) si chiar daca ii dau ok nu aparein casuta, plus ca nu pot inchide fereastra extensiei decat din X.
|
| | #3960 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucharest |
Poate ma ajutati si pe mine macar cu o sugestie. Dupa ce am instalat Firefox 3 am urmatoarea problema. In momentul in care deschid o pagina care contine un filmulet embedded (in special youtube) nu mai functioneaza nimic, pagina se blocheaza in punctul ala si nu se mai incarca, si nu se mai incarca nici alte tab-uri deschise ulterior. Dupa restart Firefox pot incarca respectivele pagini, dar nu pe cea cu fisierul video embedded. Mentionez ca pe youtube in sine nu am problema asta. Problema e deosebit de suparatoare in special in Google Reader, dupa ce deschid un subscription care contine vreun fisier video embedded mi se blocheaza tot reader-ul, imi afiseaza ca x has no items sau oops, try again, iar la restart imi apare iar cu toate item-urile necitite. Problema nu se rezolva nici dupa shift refresh. Am urmatoarele add-on-uri: Adblock PLus 0.7.5.5., Filterset G Updater-ul, Block Site 0.7.1., Customize Google, FormFox, Google Toolbar for Firefox, oldbar-ul, si 2 chestii pe care nu le-am instalat manual si vad ca au si un semn de exclamare la ele: Real Player Browser Record Plugin 1.0 si Background Image Saver 0.1.2. Antivirusul e nod32, daca e relevant cumva. Multumesc frumos, poate ma lumineaza cineva si pe mine ca de nu ar merge asa frumos in rest Firefox 3 asta, tare l-as scoate de nervi. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|