Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-06-2008, 15:48   #3941 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by rockets View Post
Problema nu este de la setarile antivirusului, poti compara logic cu faprul ca atat opera si ie iti merg cu acelasi setari.
No shit, Sherlock... KAV 2009 are probleme cu browserele care folosesc pipelining, adica Opera sau Firefox cu tweak-uri. Faptul ca fac acelasi lucru nu inseamna ca sunt si identice.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 15:48   #3942 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Location: O tara mai plina de maimutoi decat............ ۩ Disneyland ۩
bad post

m3 is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 15:56   #3943 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Am instalat firefox 3.0 si nu mai imi deschide linkurile pe care fac click atunci cand sunt in alte aplicatii (linkuri din fisiere word, primite pe messenger etc). Stie cineva care poate fi problema ?

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 15:56   #3944 (permalink)
Registered User

rockets's Avatar

Dear Watson, prin afirmatia mea nu am vrut sa iti dau peste nas. Este vorba de Nod 32 si nu de Kav dar asta nu inseamna ca eu am dreptate. Unul singur avea dreptate in Romania si a sfarsit impuscat.
Daca rezolva problema din cache este mai bine pt user caci sa se apuce sa gaseasca incompatibilitati intre extensii sau firewall/browser este o munca ce mananca mult timp.

rockets is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 16:51   #3945 (permalink)
Registered User

Satinelle Ice's Avatar

Deci nustiu ce sa mai zic am curata si cache si tot asa face ..
dar cand aveam net prin cupru si modem mergea perfect ....dar cand au pus fibra NOD 32 a depistat ceva la firewall si cred ca e ceva

Satinelle Ice is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 16:59   #3946 (permalink)
Registered User

rockets's Avatar

Ce versiune de FF ai, ce extensii si plugins folosesti?

Old 29-06-2008, 17:31   #3947 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Quote:
Satinelle Ice, incearca clear cache. Nu ai rezolvat nimic cu dezinstalarea caci ti-a lasat in urma cacheul neatins.

TheCrusher, ceea ce spui tu este rezultatul unui bug mai vechi: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=331259
Si sa inteleg ca nu exista INCA rezolvare pentru acest bug?

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 18:12   #3948 (permalink)
Darkly Dreaming

Unbreakable's Avatar

TheCrusher, nu cred ca este un bug... de vina sunt serverele prost configurate care transmit un MIME Type gresit in momentul downloadului (ar trebui sa fie "application/x-bittorrent" in cazul fisierului torrent).

Quote:
When you click a link to download a file, the MIME type determines what action is taken. If you see an "Opening <filename>" dialog asking if you want to save the file or open it with a specified application, that means that no plugin exists that can handle that MIME type and you have not previously selected a download action or helper application to always use for that type of file.

In certain situations, you may not be able to set an automatic download action because the choice to automatically perform the action for future downloads will not be remembered. This problem can occur when a misconfigured web server incorrectly sends the file with the MIME type "application/octet-stream" or "text/plain". It also can happen if the server assigns "Content-Disposition: attachment" to the download.

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 23:59   #3949 (permalink)
Registered User

Satinelle Ice's Avatar

Quote:
Ce versiune de FF ai, ce extensii si plugins folosesti?
pai am 3.0 ..am facut poze ca sa vezi ce extensii am si plugins
extensiiClick image for larger version

Name:	gfdgf.JPG
Views:	47
Size:	97.4 KB
ID:	360981
pluginsClick image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	43
Size:	96.6 KB
ID:	360980

Old 30-06-2008, 00:01   #3950 (permalink)
Registered User

Satinelle Ice's Avatar

si uite cum ramane blocat scuze de dublu post
Click image for larger version

Name:	ff.JPG
Views:	42
Size:	48.0 KB
ID:	360982

Old 30-06-2008, 00:23   #3951 (permalink)
Registered User

herodot's Avatar

firefox 3 .. arata bine , se misca bine , ideea cu seach-ul dupa litere e geniala ..
dar se blocheaza in pagini mari - cu scroll mult . de ex forumuri care au multe imagini in posturi ( nu folosesc nici o extensie / plugin)

herodot is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 09:24   #3952 (permalink)
Registered User

rockets's Avatar

Satinelle Ice, creaza un nou profil pentru firefox si testeaza-l, daca nu stii cum se creaza unul ai aici pasii: http://kb.mozillazine.org/Creating_a...ile_on_Windows

Old 30-06-2008, 09:41   #3953 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by freeman21 View Post
Am instalat firefox 3.0 si nu mai imi deschide linkurile pe care fac click atunci cand sunt in alte aplicatii (linkuri din fisiere word, primite pe messenger etc). Stie cineva care poate fi problema ?

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 10:14   #3954 (permalink)
Registered User

rockets's Avatar

freeman21, a mai fost recent o intrebare asemanatoare, rezolvare aici: http://forum.computergames.ro/38496210-post3917.html

TheCrusher, nu exista inca o rezolvare din partea celor de la Mozilla pentru Firefox (cu SeaMonkey nu intampin aceeasi problema), am trimis mai de mult un mail pe aceeasi problema (nu am fost singurul http://forums.mozillazine.org/viewto...st=0&sk=t&sd=a) iar raspunsul a fost scurt si laconic "o sa se rezolve la urmatoarele update-uri". Intre timp nimic nou la orizont. Poti incerca sa folosesti extensia https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4498, fortezi compatibilitatea cu FF3 si in cazul meu am obtinut rezultatele voite cu ajutorul ei.

Old 30-06-2008, 12:45   #3955 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Quote:
freeman21, a mai fost recent o intrebare asemanatoare, rezolvare aici: http://forum.computergames.ro/38496210-post3917.html

TheCrusher, nu exista inca o rezolvare din partea celor de la Mozilla pentru Firefox (cu SeaMonkey nu intampin aceeasi problema), am trimis mai de mult un mail pe aceeasi problema (nu am fost singurul http://forums.mozillazine.org/viewto...st=0&sk=t&sd=a) iar raspunsul a fost scurt si laconic "o sa se rezolve la urmatoarele update-uri". Intre timp nimic nou la orizont. Poti incerca sa folosesti extensia https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4498, fortezi compatibilitatea cu FF3 si in cazul meu am obtinut rezultatele voite cu ajutorul ei.
Nu prea imi dau seama ce trebuie sa setez pe acolo ...

Old 30-06-2008, 14:00   #3956 (permalink)
Registered User

rockets's Avatar

Instalezi add-onul, te duci in mime edit prin tools
*edit
*new type
*in linia MIME type introduci extensia dorita (fara ".") - exemplu: ZIP (nu .ZIP)
*lasi a doua linie libera, descrierea
*a treia linie, reintroduci extensia de la prima linie (ZIP)
*alegi actiunea pe care o doresti la download
PS ultima casuta ramane neselectata, cea cu "always ask me..."

Old 30-06-2008, 14:52   #3957 (permalink)
Darkly Dreaming

Unbreakable's Avatar

rockets, ai reusit sa faci MIME Edit sa mearga cu FF 3.0? (nu ma refer la instalare)
la mine nu vrea... si din cate stiu autorul ext. nu are de gand s-o mai actualizeze...

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 15:14   #3958 (permalink)
Registered User

rockets's Avatar

Da este adevarat, nu va mai fi actualizata pt motivul ca sunt prea putini cei care o descarca. Pacat caci extensia este "must" pt FF. Instalarea ei este "clasica" (am modificat install.rdf, vers 2.0 -> 3.0) dar pana ma reusit sa o fac sa si ruleze mi-a mancat zilele. Pana la urma Mr Tech a fost cel care a obligat-o sa ruleze fara sa imi dea eroare. Ciudat este ca pe laptop a mers din prima ceea ce ma duce cu gandul ca se calca pe picoare cu o extensie/plugin. Nu am reusit sa aflu care dar ce este mai important este ca merge si FF3 - mai sunt cativa care se bucra de ea pe FF3 (vezi forumul Mozilla).

Old 30-06-2008, 15:29   #3959 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Mda ... nici la mine nu merge. Fac setarile necesare pentru o un fisier (torrent in special) si chiar daca ii dau ok nu aparein casuta, plus ca nu pot inchide fereastra extensiei decat din X.

Old 30-06-2008, 18:01   #3960 (permalink)
Registered User

Poate ma ajutati si pe mine macar cu o sugestie.

Dupa ce am instalat Firefox 3 am urmatoarea problema. In momentul in care deschid o pagina care contine un filmulet embedded (in special youtube) nu mai functioneaza nimic, pagina se blocheaza in punctul ala si nu se mai incarca, si nu se mai incarca nici alte tab-uri deschise ulterior. Dupa restart Firefox pot incarca respectivele pagini, dar nu pe cea cu fisierul video embedded. Mentionez ca pe youtube in sine nu am problema asta. Problema e deosebit de suparatoare in special in Google Reader, dupa ce deschid un subscription care contine vreun fisier video embedded mi se blocheaza tot reader-ul, imi afiseaza ca x has no items sau oops, try again, iar la restart imi apare iar cu toate item-urile necitite. Problema nu se rezolva nici dupa shift refresh.

Am urmatoarele add-on-uri: Adblock PLus 0.7.5.5., Filterset G Updater-ul, Block Site 0.7.1., Customize Google, FormFox, Google Toolbar for Firefox, oldbar-ul, si 2 chestii pe care nu le-am instalat manual si vad ca au si un semn de exclamare la ele: Real Player Browser Record Plugin 1.0 si Background Image Saver 0.1.2.

Antivirusul e nod32, daca e relevant cumva. Multumesc frumos, poate ma lumineaza cineva si pe mine ca de nu ar merge asa frumos in rest Firefox 3 asta, tare l-as scoate de nervi.

honey is cool is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules