Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-06-2008, 19:09   #3961 (permalink)
Darkly Dreaming

Unbreakable's Avatar

honey is cool, verifica daca ai instalata ultima versiune de flash player (9.0.124.0). Eventual ai putea sa incerci si 10.0.1.218 Beta...
O alta idee ar fi sa faci un profil nou si sa vezi daca se comporta la fel (Start > Run > firefox -p)...

Iar legat de NOD32, poate ar fi bine sa opresti "Web access protection" ca sa nu mai interfereze in vreun fel cu browser-ul.

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 22:31   #3962 (permalink)
Registered User

Add-on-urile care erau cu semn de exclamare, clickuite fiind dezvaluiau ca "not compatible with firefox 3". Le-am dezinstalat, dezinstalat real player-ul, nici o schimbare. La flash player, verificat, am ultima versiune. Incerc sa fac profil nou din run<firefox-p, nu merge nici asa nici -profilemanager (fara spatii, nici cu litere mici nici mari- please, nu radeti, nu mai pot de nervi.)
la nod32 n-am oprit nimic, n-as opri, nu-mi vine, spuneti-i paranoia, prostie, cum o fi.
Cred ca au ramas niste rahaturi, niste fisiere undeva care fac numai bube si incompatibilitati, numai ca nu stiu care sunt si unde sunt.
Unbreakable, merci de ajutor. Daca aveti idei si in continuare si imi puteti spune ce nu fac bine, sau unde ar mai putea fi problema...thanks again.

honey is cool is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 22:48   #3963 (permalink)
Darkly Dreaming

Unbreakable's Avatar

atunci incearca sa scrii calea completa (ex: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\Firefox.exe" -p) si sa faci un profil nou.
asa o sa-ti dai seama daca era doar o problema cu profilul vechi sau e ceva general..

ai putea sa opresti macar temporar protectia la NOD32 (clic dreapta in tray > disable antivirus...) ca sa vezi daca are vreo influenta... si apropo, folosesti vreun firewall?

Last edited by Unbreakable; 30-06-2008 at 23:00..

Old 01-07-2008, 13:00   #3964 (permalink)
Registered User

Surprise, surprise, de azi merge. Desi ieri dadusem si un restart dupa care tot nu functiona, azi de dimineata totul ok. N-am apucat sa fac profil nou. Deci mai mult ca sigur a fost de la add-on-urile alea incompatibile cu firefox 3 si de la real player. Bine ca s-a rezolvat. Multumesc de ajutor, Unbreakable.

honey is cool is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2008, 22:06   #3965 (permalink)
Registered User

Mai degrabă de la Real Player. Add-on-urile incompatibile sînt dezactivate, n-au nici un efect asupra browser-ului.

wirespot is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2008, 20:36   #3966 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Am instalat Organize Status Bar v0.6.2 si Status Buttons v3.0 pr Firefox v3.0 si nu pricep ce pot face ele pentru ca nu imi apare nimic nou. Pe OSB ma duc la options, vad ce VREA SA FACA, insa dupa ce ii dau OK dispar chestiile din statusul lui FF. Cat despre Status Buttons chiar nu pot sa pun niciun buton pe status bar-ul FF-ului.
Care este faza?

Multumesc.

razvan2007 is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2008, 21:02   #3967 (permalink)
Darkly Dreaming

Unbreakable's Avatar

In primul rand cele doua extensii nu sunt compatibile... De aici si problemele...
Status Buttons se foloseste in felul asta: dai clic-dreapta pe toolbar > customize si iti vor aparea doua zone in stanga/dreapta statusbar-ului undei vei putea sa pui ce butoane vrei (asta dupa ce ai dezactivat/dezinstalat OSB)...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	statusbut.png
Views:	54
Size:	94.3 KB
ID:	362946  

Old 05-07-2008, 21:33   #3968 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Uite ce zice AICI.
Bun. Si cu partea cu OSB-ul? Asta cum functioneaza? Ca pe el l-am avut primul instalat si nu am vazut nicio schimbare. Apoi m-am dus pe siteul lor si am luat Status Buttons-ul si l-am bagat ulterior. Deci?...

Old 05-07-2008, 22:30   #3969 (permalink)
Darkly Dreaming

Unbreakable's Avatar

La OSB trebuie sa accesezi Tools > Organize Status Bar si de-acolo sa muti in ce pozitie vrei butoanele sau sa ascunzi ce nu te intereseaza.

Last edited by Unbreakable; 05-07-2008 at 23:04..

Old 05-07-2008, 22:34   #3970 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

OSB e foarte simplu de folosit, dar nu face nimic de capul lui. Deci deschizi fereastra cu extensii, localizezi OSB, apesi pe Options iti apar toate draciile posibile in status bar (inclusiv cele care sunt dezactivate in extensiile respective). Apoi treci prin fiecare in parte si dezactivezi ce nu vrei sa apara acolo.

[edit]: Damn, Unbreakable, nu vazusem ca se baga si in Tools. Mersi de tip.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 03:41   #3971 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Nu m-ati priceput...
Ambele extensii sunt foarte simplu de folosit. Am observat si eu ce AR TREBUI sa faca fiecare, INSA la mine nu face niciuna nimic.
OSB-ul imi arata "toate draciile" cand ma duc in el la Options, insa dupa ce inchid Options imi dispar, deci eu in Status Bar nu vad nimic, desi am OSB-ul instalat. De exemplu am instalata extensia FlashGot. In status Bar nu se vede nimic referitor la aceasta extensie. Cand ma duc in Options la OSB imi apare in Status Bar o chestie ce tine de FlashGot, dar dupa ce inchid Options imi dispare.

Aceeasi problema si cu Status Buttons-ul. Nu imi face nimic. Nu pot sa pun niciun buton in Status Bar. Trag de o iconita sa o pun in Status Bar, dar ea este cu barata, deci nu ma lasa s-o pun acolo. Deci nu pot face nimic ca Status Bar-ul meu sa semene cu ceea ce se vede in poza postata de Unbreakable.
Mai jos mentionez extensiile ce le am instalate:
- Adblock Plus v0.7.5.5;
- Fission v0.9.7.1;
- Flashblock v1.5.6;
- FlashGot v1.0.4.2;
- Glazoom v0.21.2;
- OSB v0.6.2;
- PDF Download v1.0.1.2;
- Status Buttons v3.0;
- Tab Mix Plus v0.3.6.1.080416.
Am pus pe disable toate extensiile in afara de OSB si Status Buttons si tot degeaba, cele 2 extensii tot nu vor sa functioneze. Nici una cate una, luate separat si cu restul de extensii puse tot pe disable.

Ce naiba are? Idei, pareri?

Multumesc.

Old 06-07-2008, 12:09   #3972 (permalink)
Darkly Dreaming

Unbreakable's Avatar

razvan2007, sterge fisierul "localstore.rdf" din profil (va trebui sa rearanjezi butoanele din toolbar) si mai incearca odata...
Si foloseste doar una dintre extensii... Cred ca sunt in continuare incompatibile. Am incercat si versiunea "patched" de SB dar la mine tot apar probleme dupa un timp.

La Status Buttons trebuie sa "tragi" iconita in marginile din stanga sau dreapta a statusbarului, nu printre celelalte butoane...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sbar.png
Views:	23
Size:	20.4 KB
ID:	363022  

Old 06-07-2008, 19:20   #3973 (permalink)
Registered User

Şi mai merită menţionat că în general extensiile au propriile opţiuni care decid dacă să-şi bage iconul în status bar sau nu. Deci dacă, în caz concret, în FlashGot la opţiuni e dezactivat butonul din status bar, degeaba îl plimbi cu OSB.

Old 09-07-2008, 19:09   #3974 (permalink)
Bau

korby's Avatar

M-a mâncat în freză să-mi pun NoScript şi acum am o grămadă de lucru cu chestiile acceptate şi neacceptate. La YouTube ce trebuie să-i fac? Nu vrea cu "Allow youtube.com".

Mulţumesc.

---------------

Rezolvat. Trebuie acceptat şi "ytimg.com" împreună cu "youtube.com", ca să meargă.

You have been disconnected from SPARTA!

Last edited by korby; 09-07-2008 at 20:04..

korby is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 17:29   #3975 (permalink)
Registered User

O să tot ai problema asta. Din fericire, numai la site-urile unde vrei să fie opţiune permanentă ai problema asta. Pentru celelalte, o versiune recentă a NoScript a adăugat (finally) opţiunea "Temporarily allow all on this page".

Old 11-07-2008, 15:41   #3976 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

Am FF3 si am incercat sa fac Multi Row Bookmarks editand userChrome.css dar nu merge. Any ideas?

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Old 16-07-2008, 21:27   #3977 (permalink)
Registered User

Vreau530d2003's Avatar

A iesit Firefox 3.0.1

Vreau530d2003 is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2008, 21:53   #3978 (permalink)
Registered User

Jonny Quest's Avatar

L-am instalat acum vreo 5 ore.

Evident ca Tab Mix Plus nu mai merge

Jonny Quest is online now    Reply With Quote
Old 16-07-2008, 22:55   #3979 (permalink)
Registered User

Vreau530d2003's Avatar

nu mai folosesc extensia aia de cand cu 3'ul.

Na, acum vine o intrebare. Cum tocmai mi am luat MSI wind'ul, si ecranul e 'gigant', ma gandeam daca exista fo' extensie in FF sau vreun tweak ceva, care sa-mi faca bookmarksurile din toolbar cu auto hide...sa mi apara doar cand sunt cum mausu prin zona aia pe sus... ca mi ar prinde bine inca ceva spatiu, dar fara bookmarks toolbar nu pot sa traiesc

Vreau530d2003 is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2008, 23:18   #3980 (permalink)
Registered User

Jonny Quest's Avatar

Smart Bookmarks Bar si bifezi Auto-hide bookmarks bar

Jonny Quest is online now    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules