![]() |
| | #21 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Trebuie sa aveti rabdare cu el, sa-l customizati asa cum trebuie. Din pacate acum nu merge serverul lor, asa ca trebuie sa asteptati cateva zile pentru extensii si teme. | ||
|
| | #22 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
| ||
|
| | #23 | ||
| Tatal tau Join Date: Oct 2003 | Quote:
![]()
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | ||
|
| | #24 | ||
| Quote:
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #25 | ||
| exemple sunt berechet. xp ar fi primul ... altii probabil vor spune partition magic 8.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #26 | ||
| Tatal tau Join Date: Oct 2003 | Iar ma faci sa ajung la exemplu auto. Mercedes > BMW Asa e si la software, hardware, si oricare alta industrie. Normal ca probabil exista si exceptii. Dar eu ma retrag ca sa nu se supere SR pe mine. Prea mult offtopic strica. ![]()
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | ||
|
| | #27 | ||
| big minus pentru firefox. ma chinui de 10 minute sa joc sah pe yahoo games si nu pot. nu incarca room-ul. si dupa al treilea reload moare complet (dispare procesul). sa-l mut.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #28 | ||
| Si Opera se customizeaza si se bibileste. Am folosit Opera ani de zile pana cum o saptamana pana am trecut la Firefox. Ieri cand a aparut finalul l-am pus pe curat. And guess what: instalarea si configurarea extensiilor a durat vreo 10 minute. De ce am renuntat la Opera ? Pt. ca mai are probleme de parsare a paginilor, prebleme pe care Firefox NU le are
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #29 | ||
| Bun browser, tocmai l-am adoptat pt teste. Eram pe myie2 care totusi mi se pare mai bun, e mai customizabil, pacat ca e bazat tot pe ie .Minusuri pt firefox: nu are undo (ma refer la last closed pages din myie) si nici autoscroll. Manca destul de mult ram, chiar mai mult decat myie. Daca ti se blocheaza calculatorul (sau de test pur si simplu dai end process) nu te intreaba sa resume last visited pages. A... si skinurile sunt urate... cel putin nokia, parca e o sorcova . Pe myie foloseam aqua theme.Dar totusi...
__________________ there's no knowledge that's not power Last edited by W@R; 11-11-2004 at 07:15. | |||
|
| | #30 | ||
| Nokia ? U mean Noia...Sunt multe alte skinuri OK, eu am preferat cel clasic de IE ( Luna Blue http://www.intraplanar.net/project/luna/ ) Are autoscroll iar "undo closed tab" e adus de o extensie, mai precis TabBrowser Extensions. Tot asta aduce si "page recovery" MyIE e mai customizabil ? Cred ca glumesti, Firefox are o caruta de extensii misto, plus carca care vor veni, pt ca va fi un browser de succes. Asta trecand peste faptul ca MyIE e pur si simplu un jaf. Memorie haleste mai mult, dar nici cu IE sau Opera nu mi-e rusine, asa ca....
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #31 | ||
| Are autoscroll iar "undo closed tab" e adus de o extensie, mai precis TabBrowser Extensions. Tot asta aduce si "page recovery" Deci asta era.... Noia... duuuh, stupid keyboard. Ati observat vreo diferenta cu tweak network settings?
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
| | #32 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | uite un screenshot cu tema Noia Extreme | ||
|
| | #33 | ||
| Da ma, e vb de gusturi, nu-mi plac iconitele. Am bagat tabbrowser, foarte utila extensia, bun. Dar cum ramane cu pagina aia incarcata aiurea?
|
| | #34 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 | Quote:
![]() | ||
|
| | #35 | ||
| google ![]()
|
| | #36 | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | Nu este vina browser-ului Firefox că este prea compatibil W3C şi că nu merge ok cu toate site-urile scrise pentru IE (funcţii specifice sau cu sintaxă ambiguă), browser care este la mare depărtare de Firefox la respectarea standardelor. Firefox este extrem de util la partea de dezvoltare Web, mai ales prin extensii de genul WebDeveloper, EditCSS sau ColorZilla, iar la partea de customizare - Chrome ownz. Folosesc Firefox de la prima versiune, îl recomand călduros - chit că mai crapă ocazional, dar luaţi în calcul faptul că trebuie să aveţi câteodată IE-ul la îndemână. TabBrowser Extension: Link. | ||
|
| | #37 | ||
| Quote:
dar daca vrei neaparat sa platesti pentru un browser doar ca sa te simti bine atunci poti angaja o firma de software sa-ti dezvolte unul. o sa dai cateva sute de mii de para, dar o sa ai garantia calitatii. de unde apareti, manca-v-as, cu ideile astea? ![]()
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #38 | ||
| l-am instalat si eu si...cum naiba schimb limba din romana in engleza? nu suport romana cand e vba de software.ma incurca rau | |||
|
| | #40 | ||
| Problema e destul de simpla, depinde ce vrei: vrei gauri pe unde-ti intra tot felu' de worms, troieni, spyware, virusi atunci alegi IE sau clonele bazate pe core-ul IE te blindezi cu antivirusi, anti-spyware, anti tot felul si navighezi fericit sperind ca nu apare vreo gaura noua pe care nu ti-o poate cirpi anti-ce ai tu instalat si ca doar n-oi fi chiar tu ala pe care sa-l atace cineva ![]() Daca vrei sa navighezi linistit atunci alegi o alternativa la core-ul IE care in momentul de fata este ori Opera ori Firefox. Si aici e vorba de preferinte. Mie imi place un browser care sa faca numa' asta: sa navigheze pe net cit mai rapid si sigur, fara sa aiba j'demii de brizbrizuri (gen clienti IRC, email, etc) si sa fie cit mai configurabil. Din acest motiv am ales Firefox (de pe vremea cind era Phoenix, Firebird), l-am configurat cum imi place mie si nu am decit 4 extensii: AdBlock (care in opinia mea e unul din cele mai utile softuri scrise vreodata), GMail notifier, Mouse gestures si WeatherFox), Noia ca tema si LeechGet ca download manager. De peste un an de cind il folosesc zilnic cam 8 ore nu am avut nici o problema majora cu el si in ultimele luni folosesc zilnic alta varianta optimizata de-a lui Moox. Din pacate trebuie sa-i dau deplina dreptate lui Matrix, trebuie sa aveti la indemina si IE-ul pentru anumite site-uri prost concepute. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|