Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

Thread Tools
Old 10-11-2004, 21:18   #21
SR
Registered User

Trebuie sa aveti rabdare cu el, sa-l customizati asa cum trebuie. Din pacate acum nu merge serverul lor, asa ca trebuie sa asteptati cateva zile pentru extensii si teme.

SR is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 21:28   #22
Registered User

Quote:
Originally Posted by SR
Trebuie sa aveti rabdare cu el, sa-l customizati asa cum trebuie. Din pacate acum nu merge serverul lor, asa ca trebuie sa asteptati cateva zile pentru extensii si teme.
Ce motiv as avea sa folosesc un brauser la care trebuie sa muncesc nu stiu cite ore ca sa-l customizez cind pot folosi opera fericit si nu mai muncesc 2 ore la customizare ?

mufa is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 22:03   #23
Tatal tau

Quote:
Originally Posted by Doctor Bonez
lol, din moment ce le-ai instalat in acelasi director, la ce te asteptai?
intr-adevar e vina lor ca au trecut cu vederea treaba cu double entry-ul , dar daca din cauza asta te-ai decis tu sa nu-l mai folosesti... nu pot zice decat ROFL.
Ideea e ca nu am chef sa stau sa-l customizez si "bibilesc" ca sa mearga cum teebuie. Atata timp cat e gratis e PROST. Opera se plateste, deci e bun. Pretul e garantia CALITATII
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Send Message via Google Talk to Bimm3r Reply With Quote
Old 10-11-2004, 23:20   #24
Gameaholic

Wiggins's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bimm3r
Pretul e garantia CALITATII
Ahahahaha. Tare.

Wiggins is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 23:31   #25
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

exemple sunt berechet. xp ar fi primul ... altii probabil vor spune partition magic 8.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 23:42   #26
Tatal tau

Iar ma faci sa ajung la exemplu auto. Mercedes > BMW Asa e si la software, hardware, si oricare alta industrie. Normal ca probabil exista si exceptii. Dar eu ma retrag ca sa nu se supere SR pe mine. Prea mult offtopic strica.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Send Message via Google Talk to Bimm3r Reply With Quote
Old 10-11-2004, 23:59   #27
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

big minus pentru firefox. ma chinui de 10 minute sa joc sah pe yahoo games si nu pot. nu incarca room-ul. si dupa al treilea reload moare complet (dispare procesul).

sa-l mut.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 00:50   #28
Registered User

PigBrother's Avatar

Si Opera se customizeaza si se bibileste. Am folosit Opera ani de zile pana cum o saptamana pana am trecut la Firefox.
Ieri cand a aparut finalul l-am pus pe curat. And guess what: instalarea si configurarea extensiilor a durat vreo 10 minute.
De ce am renuntat la Opera ? Pt. ca mai are probleme de parsare a paginilor, prebleme pe care Firefox NU le are

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 06:53   #29
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

Bun browser, tocmai l-am adoptat pt teste.
Eram pe myie2 care totusi mi se pare mai bun, e mai customizabil, pacat ca e bazat tot pe ie .
Minusuri pt firefox: nu are undo (ma refer la last closed pages din myie) si nici autoscroll. Manca destul de mult ram, chiar mai mult decat myie. Daca ti se blocheaza calculatorul (sau de test pur si simplu dai end process) nu te intreaba sa resume last visited pages.

A... si skinurile sunt urate... cel putin nokia, parca e o sorcova . Pe myie foloseam aqua theme.

Dar totusi...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	myie.JPG
Views:	243
Size:	223.9 KB
ID:	23586  Click image for larger version

Name:	firefox.JPG
Views:	192
Size:	197.0 KB
ID:	23587  

Last edited by W@R; 11-11-2004 at 07:15.

W@R is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 07:33   #30
Registered User

PigBrother's Avatar

Nokia ? U mean Noia...
Sunt multe alte skinuri OK, eu am preferat cel clasic de IE ( Luna Blue http://www.intraplanar.net/project/luna/ )
Are autoscroll iar "undo closed tab" e adus de o extensie, mai precis TabBrowser Extensions. Tot asta aduce si "page recovery"
MyIE e mai customizabil ? Cred ca glumesti, Firefox are o caruta de extensii misto, plus carca care vor veni, pt ca va fi un browser de succes. Asta trecand peste faptul ca MyIE e pur si simplu un jaf.
Memorie haleste mai mult, dar nici cu IE sau Opera nu mi-e rusine, asa ca....
Attached Thumbnails

Name:	firefox.gif
Views:	167
Size:	62.6 KB
ID:	23588  

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 08:39   #31
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

Are autoscroll iar "undo closed tab" e adus de o extensie, mai precis TabBrowser Extensions. Tot asta aduce si "page recovery"
Deci asta era....

Noia... duuuh, stupid keyboard.

Ati observat vreo diferenta cu tweak network settings?

Old 11-11-2004, 08:53   #32
SR
Registered User

uite un screenshot cu tema Noia Extreme
Attached Thumbnails

Name:	firefox.JPG
Views:	225
Size:	102.5 KB
ID:	23591  

SR is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 09:07   #33
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

Da ma, e vb de gusturi, nu-mi plac iconitele.

Am bagat tabbrowser, foarte utila extensia, bun.

Dar cum ramane cu pagina aia incarcata aiurea?

Old 11-11-2004, 09:25   #34
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mr. Shrek
"undo closed tab" e adus de o extensie, mai precis TabBrowser Extensions. Tot asta aduce si "page recovery"
Unde ati gasit voi extensia asta pentru Firefox 1.o Final? Eu am gasit in sectiunea de extensii Tabbed Browsing doar 2 compatibile cu 1.0, si nici una cea in cauza...
Attached Thumbnails

Name:	tabbed.jpg
Views:	100
Size:	163.7 KB
ID:	23594  

duku is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 10:00   #35
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

google

Old 11-11-2004, 10:03   #36
standalone

Nu este vina browser-ului Firefox că este prea compatibil W3C şi că nu merge ok cu toate site-urile scrise pentru IE (funcţii specifice sau cu sintaxă ambiguă), browser care este la mare depărtare de Firefox la respectarea standardelor.

Firefox este extrem de util la partea de dezvoltare Web, mai ales prin extensii de genul WebDeveloper, EditCSS sau ColorZilla, iar la partea de customizare - Chrome ownz.

Folosesc Firefox de la prima versiune, îl recomand călduros - chit că mai crapă ocazional, dar luaţi în calcul faptul că trebuie să aveţi câteodată IE-ul la îndemână.

TabBrowser Extension: Link.

Matrix is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 11:10   #37
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bimm3r
Ideea e ca nu am chef sa stau sa-l customizez si "bibilesc" ca sa mearga cum teebuie. Atata timp cat e gratis e PROST. Opera se plateste, deci e bun. Pretul e garantia CALITATII
si IE e gratis.
dar daca vrei neaparat sa platesti pentru un browser doar ca sa te simti bine atunci poti angaja o firma de software sa-ti dezvolte unul. o sa dai cateva sute de mii de para, dar o sa ai garantia calitatii.

de unde apareti, manca-v-as, cu ideile astea?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 12:03   #38
Banned

.:indie:.'s Avatar

l-am instalat si eu si...cum naiba schimb limba din romana in engleza? nu suport romana cand e vba de software.ma incurca rau

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 12:39   #39
Registered User

Quote:
Originally Posted by Dark Reign
schimb limba din romana in engleza?
Trebuie sa downloadezi versiunea in engleza, de ex. aici

duku is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 13:32   #40
Manic Miner

burebista's Avatar

Problema e destul de simpla, depinde ce vrei: vrei gauri pe unde-ti intra tot felu' de worms, troieni, spyware, virusi atunci alegi IE sau clonele bazate pe core-ul IE te blindezi cu antivirusi, anti-spyware, anti tot felul si navighezi fericit sperind ca nu apare vreo gaura noua pe care nu ti-o poate cirpi anti-ce ai tu instalat si ca doar n-oi fi chiar tu ala pe care sa-l atace cineva

Daca vrei sa navighezi linistit atunci alegi o alternativa la core-ul IE care in momentul de fata este ori Opera ori Firefox. Si aici e vorba de preferinte. Mie imi place un browser care sa faca numa' asta: sa navigheze pe net cit mai rapid si sigur, fara sa aiba j'demii de brizbrizuri (gen clienti IRC, email, etc) si sa fie cit mai configurabil.

Din acest motiv am ales Firefox (de pe vremea cind era Phoenix, Firebird), l-am configurat cum imi place mie si nu am decit 4 extensii: AdBlock (care in opinia mea e unul din cele mai utile softuri scrise vreodata), GMail notifier, Mouse gestures si WeatherFox), Noia ca tema si LeechGet ca download manager.
De peste un an de cind il folosesc zilnic cam 8 ore nu am avut nici o problema majora cu el si in ultimele luni folosesc zilnic alta varianta optimizata de-a lui Moox.

Din pacate trebuie sa-i dau deplina dreptate lui Matrix, trebuie sa aveti la indemina si IE-ul pentru anumite site-uri prost concepute.

burebista is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules