![]() |
| | #3981 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Sau modul fullscreen (F11). Vezi că dacă dai click-dreapta pe orice bară în FF3 ai nişte Toolbar Properties, care includ dacă bara să apară la fullscreen (şi alte chestii care s-ar putea să te ajute, cum ar fi icoane mici etc.)
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #3982 | ||
| Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
mersi oricum si tie.Last edited by Vreau530d2003; 17-07-2008 at 02:39. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3983 | ||
| Dar nu merge pe 3.0 Adica poate ca merge Auto-Hide dar sa faca spatiul mic intre bookmarkuri nu face.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3984 | ||
| TheCrusher, ai putea sa incerci si cu Stylish... gasesti apoi pe userstyles.org script-uri care fac tot ce vrei (ex. auto-hide bookmarks toolbar, compress bookmarks toolbar items).
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #3985 | ||
| Cum fac ca atunci cand caut pe Google din casuta din browser sa nu se deschida tab-ul in background? Am cautat in about:config ceva, dar nu am gasit ce imi trebuie mie ![]() Aaa, si inca ceva, voua va merge Alt + S pt Post Quick Reply? In IE merge, dar pe Firefox nu o ia nici daca il strangi de gat ![]()
__________________ Bigb | |||
|
| | #3986 | ||
| big_bum, daca ai Tab Mix Plus poti sa setezi asta in Events > Tab Opening / Tab Focus
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #3987 | ||
| Folosesc 2.0.0.16, si nu 3.1. De ce? 3.1 nu trece ACID, iar bara de adrese e o prostie (eu fiind obisnuit sa scriu prima litera a unui site. Also, sunt unele themes-uri care nu vor pe 3.1 | |||
|
| | #3988 | ||
| Trece foarte bine de ACID2, vezi ca folosesti testul vechi, care are probleme cu toate browserele http://www.acidtests.org/Comportamentul barei de adrese se poate modifica foarte simplu, erau si pe aici indicatiile.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #3989 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #3990 | ||
| Merge, merge, sterge-i extensia .zip
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #3991 | ||
| Aha! Merge-merge! Luv you Pig ![]()
|
| | #3992 | ||
| Am si eu o intrebare legata de sincronizarea unor bookmark-uri. Am doua fisiere HTML (export de bookmark-uri din FF2) si vreau sa le sincronizez. Arata ca in poza atasata, cu grupuri de site-uri: un fisier are mai multe site-uri intr-un grup si vreau sa il sincronizez cu celalalt fisier. Exista vreo metoda automata sau trebuie sa le fac manual ? (excludem varianta in care instalez fiecare fisier pe cate o statie si le sincronizez prin Foxmark, de exemplu - vreau sa le pot sincroniza pe aceeasi masina). | |||
|
| | #3993 | ||
| Si asta? Mai pateste cineva asa ca mine?
|
| | #3994 | ||
| Xelo: De ce nu folosesti un program de merging? WinMerge (http://winmerge.org/), de exemplu.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3995 | ||
| big_bum, du-te la about:config si pune valoarea "4" pentru "ui.key.contentAccess"... sau daca nu, poti sa folosesti "Alt + Shift + S".
|
| | #3996 | ||
| big_bum, la mine sare in sus meniul History. Oricum am avut mereu conflicte intre Firefox si VBulletin.
|
| | #3997 | ||
| Nu este vorba numai de vBulletin. ![]() O sa incersc acusica. Cu Alt+Shift+S vad ca merge. Merci Unbreakable!
|
| | #3998 | ||
| E vreo problema daca pe langa Firefox mai sunt instalate si alte browsere ? Vreau sa incerc Opera si Safari si nu vreau sa fie ceva probleme.
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania. Click AICI. VAND JOC PSP LORD OF THE RINGS TACTICS | |||
|
| | #3999 | ||
| Nu e nici o problema.
__________________ Vand Ford Focus Ghia, August 2007, Hatchback 2.0 TDCi 136CP, garantie 3 ani live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #4000 | ||
| mi-am schimbat monitoru acum o sapt. din 15'' crt in 22'' lcd samsung t220 si acum cand deschid unele pagini mi le arata mai mici , adica pe mijloc si nu sunt full pe monitor ( lasa marginile goale ) e de la firefox sau de la monitor ? ![]() | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|