![]() |
| | #4001 (permalink) | ||
|
Nici una, nici alta. Unele pagini sunt facute sa arate bine la o anumita rezolutie. Poti sa faci zoom in FF, ca sa "umpli" tot ecranul (Ctrl+ mouse up/down).
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4002 (permalink) | ||
| Quote:
e de la rezolutie
__________________ live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #4011 (permalink) | ||
| Quote:
Btw, mareste rezolutia aia ca e bataie de joc. Poti sa stai in rezolutia maxima suportata de monitor cu "large icons" si "large fonts" si eventual sa setezi zoom-ul corespunzator in browser, daca nu vezi textu'.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4013 (permalink) | ||
|
Eu ti-am zis sa maresti rezolutia pentru ca mi se pare ciudat sa stai in 1024 pe monitor > 15 inci, asa ca de marit nu ai marit-o "degeaba" . Motivul pentru care site-ul se vede asa la tine nu stiu exact care e; la mine se vede cum trebuie. Ai dat refresh la pagina dupa ce ai marit rezolutia?
|
| | #4014 (permalink) | ||
|
dar ce-i cu fonturile alea uriase? cred ca de-aici e problema... incearca sa pui Font Size: Normal (la Appearance) si sa setezi windows-ul pe 96 DPI (in Display Properties / Settings / Advanced) .
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #4015 (permalink) | ||
|
N-are a face. Eu am large fonts (120 DPI) si se vede foarte bine site-ul. De asemenea raspunde bine si la zoom.
|
| | #4016 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
E de la fonturi, iar principalii vinovaţi sînt cei care au făcut acel site. Omul ar trebui să poată să-şi pună fonturile cît vrea. Iar rezoluţia maximă depinde de monitor, ce naiba, aţi uitat deja cum era pe monitor de 17", ai? Dacă 1024x768 e maxim cît poate la refresh >=85Hz atunci asta e. Nu văd cine ar fi nebun să stea cu ochii în refresh <85Hz doar ca să aibă rezoluţia mai mare. Iar dacă e LCD atunci iar la revedere, are o rezoluţie recomandată şi gata. În orice caz, schimbarea rezoluţiei nu va îmbunătăţi situaţia, pentru că problema sînt designerii care n-au auzit că browserele nu-s postere şi că omul îşi poate schimba fonturile dacă vrea. Aceeaşi problemă apare şi-n Opera. Puneţi minimum font size pe 18 sau 20 şi o să vedeţi că face la fel.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|