![]() |
| | #4021 (permalink) | ||
|
InFernal, vad ca folosesti Stylish... incearca sa dezactivezi pe rand script-urile (user styles) ca sa vezi daca e vreunul de vina.. e posibil sa fie si ceva in conflict cu extensia CuteMenus.
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #4022 (permalink) | ||
|
nu,se pare ca nu e de la o tema,si nici de la stylish,am dezactivat si cute menus dar tot degeaba...e culmea nush ce sa ii mai fac
__________________ Notebook HP Pavilion DV6700 AMD Turion TL60 (2x2ghz) Nvidia 8400 GS(256Mb) 2GB DDR2 RAM 160GB Samsung HDD Windows Vista HP Geniune | |||
|
| | #4025 (permalink) | ||
|
salut baieti ! stie cineva cum fac sa am atat ff 2.0.0.16 cat si noul ff 3.1,sa mearga cand una cand alta,ca acum stau doar cu ff 2(nu vreau sa renunt la extensii)? multumesc. p.s. chestia cu instalatul pe alta partitie nu merge,am incercat.
__________________ E4300@3 GHz,abit IP35-E,4x512 XMS2 5400C4@800 MHz,Sapphire X1600 Pro, Seagate 7200.10 160GB,Samsung SH-S203B,Samsung 931C,Creative SB Live!,Superb 460W. | |||
|
| | #4028 (permalink) | ||
| Quote: multumesc mult,PB,a fost mai simplu decat ma asteptam.
__________________ E4300@3 GHz,abit IP35-E,4x512 XMS2 5400C4@800 MHz,Sapphire X1600 Pro, Seagate 7200.10 160GB,Samsung SH-S203B,Samsung 931C,Creative SB Live!,Superb 460W. | |||
|
| | #4030 (permalink) | ||
|
Am problema in a deschide siteuri cu extensia .at sau .net sau .gr,pur si simplu nu vrea ,numai cu extensia .com,iar cu IE merg acele extensii, din ce cauza sa fie? Plus ca daca intru pe anumite siteuri ce contin poze imi da automat eroare si se inchide subit ... si pe IE iarasi nu am problema ... Am versiunea 3.0.1 | |||
|
| | #4031 (permalink) | ||
|
am cautat prin acest thread, dar fara folos, poate eu sunt devina am cateva nelamuriri! 1. tabmixplus exista varianta stabila pentru firefox 3? 2. vreau sa trec un profil de pe windows pe linux, cum fac? se poate uploada undeva online? voi completa lista ...
__________________ i hope you get rod, you and your console io odata am fugit mult de politie ... in GTA 4 daca ai xbox360 e clar ca nu ai femei, daca ai ps3 s-ar putea sa ai, mai rar si grase (asta ca le-ai chemat la tine si ai bagat un film blu-ray plictisitor luat de la reduceri si ai reusit sa le vrajesti) | |||
|
| | #4032 (permalink) | ||
|
La 1. cum naiba ai cautat, ca s-a discutat de n ori, ultima oara aici: http://forum.computergames.ro/38564468-post3990.html.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4034 (permalink) | ||
| Quote:
cautam un shortcut si apasand taste aiurea am facut firefoxu` asa, nu este in full screen, dupa ce il bag in full screen si il scot isi revine la starea normala (adica apare bara de sus) e fustrant, any idea? http://i258.photobucket.com/albums/h...foxownedme.png
__________________ i hope you get rod, you and your console io odata am fugit mult de politie ... in GTA 4 daca ai xbox360 e clar ca nu ai femei, daca ai ps3 s-ar putea sa ai, mai rar si grase (asta ca le-ai chemat la tine si ai bagat un film blu-ray plictisitor luat de la reduceri si ai reusit sa le vrajesti) | |||
|
| | #4036 (permalink) | ||
|
|
| | #4037 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
De curand am trecut si eu pe FF, asta dupa ce ma saturasem de pagini care nu se afisau corect pe IE (shocking, i know), sau extensia de browser pe care o foloseam (The World sau Maxthon) se bloca cand imi era lumea mai draga. Normal ca acum voi sta cinci ani sa mi-l configurez, cautand extensii si prostii, ca sa il fac asa cum ma obisnuisem in Maxthon&co. Numai ca prima problema a aparut f rapid, anume ca nu pot dnl nicio extensie, dandu-mi eroarea din screen-ul atasat mai jos. Nu merge nici cu Save Link As.., da tot o eroare. Am cautat pe net, am gasit niste asa zise solutii, ca cea de aici, dar nu merge la mine nimic de acolo. Am scos KAV-ul, am scos si ad-muncherul, firewall n-am, virusi nu, etc. Deci ce mama lui are ca deja ma dispera? PS: a se nota ca din 10 incercari, o data se mai intampla sa mearga sa dnl extensia. Dar din restul de incercari, da eroare aia idioata. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|