Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-08-2008, 14:21   #4041 (permalink)
Registered User

Nu le pui de mînă că le pui degeaba. Le pui undeva pe hard şi te duci acolo cu Firefox (scrii la adresă de exemplu C:\behehe) şi dai click pe ele. Trebuie să şi le instaleze el, nu merge să le pui manual.

Faptul că nu pot fi descărcate e dubios. Încearcă şi cu alt browser să le iei. Dacă nu merge înseamnă că ai ceva care le interceptează (antivirus) sau e conexiunea spre mozilla.org proastă. De pe alte site-uri merge să descarci extensii?

wirespot is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 23:45   #4042 (permalink)

Mda, deci nu merge sa le salvez pe hdd, indiferent de unde le iau. Spune ca "...page not found...". Am KAV, am scanat tot, nu am virusi. Firewall nu am. Am incercat si cu IE, nu merge. Nu pot sa inteleg ce naiba se intampla. Totusi, cateodata merge, complet aleatoriu, din 100 din incercari, pana la urma il ia.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 01:38   #4043 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Incearca sa dezactivezi Web traffic scanning in KAV.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 10:41   #4044 (permalink)

Am incercat, tot nu merge.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 14:53   #4045 (permalink)
Registered User

Well, măcar ştim că nu e de la Firefox.

wirespot is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 16:03   #4046 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

Nuop... Nici mie nu imi merge intotdeauna. Face asa mai ales la filmulete cand dau se le deschida. Am NOD32.

big_bum is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 17:25   #4047 (permalink)
Registered User

helium's Avatar

de la un timp dupa reinstalarea browserului nu vrea sa`l ia ca pe browser primar...cu toate ca l`am instalat si reinstalat fiind setat ca browser primar paginile din YM! spre exemplu cu intrare in contul de mail tot cu IE le deschid...
am incercat si Opera, setandu`l primar si ma lovesc tot de IE la o redirectionare automata spre o pagina...

browserul e setat primar si la instalare e bifata optiunea...

nu ca m`ar deranja IE dar m`am obisnuit cu Mozilla...pur si simplu urasc IE si interfata sa primitiva...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.jpg
Views:	24
Size:	202.3 KB
ID:	374572  

helium is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 17:40   #4048 (permalink)
Darkly Dreaming

Unbreakable's Avatar

du-te la add/remove programs > set program access and defaults si seteaza si de-acolo Firefox ca "default web browser"...

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 18:14   #4049 (permalink)
Registered User

helium's Avatar

Quote:
Originally Posted by Unbreakable View Post
du-te la add/remove programs > set program access and defaults si seteaza si de-acolo Firefox ca "default web browser"...
tnx dude

helium is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2008, 14:49   #4050 (permalink)
Registered User

Iris_'s Avatar

Am o intrebare: exista vreun add-on de mozilla care sa imi arate de fiecare data la incarcarea unei pagini daca un anumit cuvant exista pe pagina? Sa-l sublinieze, sa-l coloreze, sa-l scoata in evidenta, ceva? Fara sa mai apas vreun buton, doar sa faca asta automat la fiecare pagina?

Multumesc.

Iris_ is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2008, 14:53   #4051 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Nu am auzit de o astfel de extensie, dar cauta scripturi pentru Greasemonkey. L-am gasit pe asta, dar face highlight pe paragraful care contine cuvantul ala.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2008, 15:17   #4052 (permalink)
Registered User

Iris_'s Avatar

PigBrother...pot sa fiu un pic magarus? De fapt mai mare: am instalat greasemonkey, am instalat scriptul (care pare cam ce mi-ar trebui, sarumana) dar nu gasesc cum sa-l fac sa-mi caute cuvantul care ma intereseaza. Daca tot ai inceput munca de binefacere...se poate inca un mic ajutor?

Old 17-08-2008, 15:31   #4053 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Nu esti magarus.

Tools/Greasemonkey/Manage Users Script/ selectezi in panoul din stanga scriptul, jos ai Edit, il deschizi intr-un text editor si bagi cuvantul dorit. Default este garlic, il inlocuiesti cu ce vrei, save, refresh page si voila.
Attached Thumbnails

Name:	Untitled 1.jpg
Views:	38
Size:	255.3 KB
ID:	375941  

Old 17-08-2008, 15:42   #4054 (permalink)
Registered User

Iris_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Nu esti magarus.

Tools/Greasemonkey/Manage Users Script/ selectezi in panoul din stanga scriptul, jos ai Edit, il deschizi intr-un text editor si bagi cuvantul dorit. Default este garlic, il inlocuiesti cu ce vrei, save, refresh page si voila.
PigBrother, my hero!!! Cand am dat edit mi-a dat un exception ceva si nu l-a deschis dar l-am rezolvat intr-un textpad. Multam fain, cred ca m-ai salvat cam de o ora de munca pe zi

later edit: oare se poate sa gaseasca mai multe cuvinte deodata? ce ar trebui sa pun intre cuvintele dorite? , ; space / ceva?

Last edited by Iris_; 17-08-2008 at 15:48.. Reason: magarus mai mare

Old 17-08-2008, 16:00   #4055 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

am o mica problema cu FireFox. am evident, tab-uri, pt. fiecare din paginile curente pe care le vizitez. problema e ca, atunci cand vreau sa inchid unul din tab-urile respective, ori pentru ca nu mai e nimic interesant ori ca nu mai vreau sa navighez in el, FireFox-ul mi se blocheaza pana la 20-30 de secunde, dupa care imi inchide tab-ul si isi reia activitatea. de la ce sa fie?

LS is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2008, 16:03   #4056 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

Quote:
Nu esti magarus.

Daca nici eu nu sunt magarus, cum se numeste wallpaper-ul?

Old 17-08-2008, 16:10   #4057 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Iris, asa trebuie sa arate, din pacate nu-mi dau seama ce se intampla cand fac se suprapun regulile

big_bum, here it goes

http://i33.tinypic.com/33yi7ow.jpg
Attached Thumbnails

Name:	Untitled 1.jpg
Views:	33
Size:	92.0 KB
ID:	375945  

Old 17-08-2008, 16:18   #4058 (permalink)
Registered User

Iris_'s Avatar

Quote:
Iris, asa trebuie sa arate, din pacate nu-mi dau seama ce se intampla cand fac se suprapun regulile

big_bum, here it goes

http://i33.tinypic.com/33yi7ow.jpg
PigBrother, sarumana! A mers, probabil pentru ca nu am fost atent si nu am pus chiar ca la tine ci fara pauza intre ele. Multam fain de tot.

preview

Old 17-08-2008, 16:27   #4059 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

Quote:
dakne

Old 17-08-2008, 16:41   #4060 (permalink)
Registered User

SAlut am si eu o problema si ma gandeam k voi putetzi sa ma ajutati:d..........am instalat kaspersky internet security 2009 dupa care am vrut sa deschid o aplicatzi de net(mess, browser), orice legat de internet si nu imi merge imi spune ceva legat de proxy cand vreau sa deschid orice pagina de net. va multumesc !

corabie is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules