![]() |
| | #4041 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Nu le pui de mînă că le pui degeaba. Le pui undeva pe hard şi te duci acolo cu Firefox (scrii la adresă de exemplu C:\behehe) şi dai click pe ele. Trebuie să şi le instaleze el, nu merge să le pui manual. Faptul că nu pot fi descărcate e dubios. Încearcă şi cu alt browser să le iei. Dacă nu merge înseamnă că ai ceva care le interceptează (antivirus) sau e conexiunea spre mozilla.org proastă. De pe alte site-uri merge să descarci extensii?
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #4042 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Mda, deci nu merge sa le salvez pe hdd, indiferent de unde le iau. Spune ca "...page not found...". Am KAV, am scanat tot, nu am virusi. Firewall nu am. Am incercat si cu IE, nu merge. Nu pot sa inteleg ce naiba se intampla. Totusi, cateodata merge, complet aleatoriu, din 100 din incercari, pana la urma il ia.
| ||
|
| | #4047 (permalink) | ||
|
de la un timp dupa reinstalarea browserului nu vrea sa`l ia ca pe browser primar...cu toate ca l`am instalat si reinstalat fiind setat ca browser primar paginile din YM! spre exemplu cu intrare in contul de mail tot cu IE le deschid... am incercat si Opera, setandu`l primar si ma lovesc tot de IE la o redirectionare automata spre o pagina... browserul e setat primar si la instalare e bifata optiunea... nu ca m`ar deranja IE dar m`am obisnuit cu Mozilla...pur si simplu urasc IE si interfata sa primitiva...
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #4048 (permalink) | ||
|
du-te la add/remove programs > set program access and defaults si seteaza si de-acolo Firefox ca "default web browser"...
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #4050 (permalink) | ||
|
Am o intrebare: exista vreun add-on de mozilla care sa imi arate de fiecare data la incarcarea unei pagini daca un anumit cuvant exista pe pagina? Sa-l sublinieze, sa-l coloreze, sa-l scoata in evidenta, ceva? Fara sa mai apas vreun buton, doar sa faca asta automat la fiecare pagina? Multumesc. | |||
|
| | #4051 (permalink) | ||
|
Nu am auzit de o astfel de extensie, dar cauta scripturi pentru Greasemonkey. L-am gasit pe asta, dar face highlight pe paragraful care contine cuvantul ala.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #4052 (permalink) | ||
|
PigBrother...pot sa fiu un pic magarus? De fapt mai mare: am instalat greasemonkey, am instalat scriptul (care pare cam ce mi-ar trebui, sarumana) dar nu gasesc cum sa-l fac sa-mi caute cuvantul care ma intereseaza. Daca tot ai inceput munca de binefacere...se poate inca un mic ajutor?
| |||
|
| | #4053 (permalink) | ||
|
Nu esti magarus. ![]() Tools/Greasemonkey/Manage Users Script/ selectezi in panoul din stanga scriptul, jos ai Edit, il deschizi intr-un text editor si bagi cuvantul dorit. Default este garlic, il inlocuiesti cu ce vrei, save, refresh page si voila.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #4054 (permalink) | ||
| Quote:
![]() later edit: oare se poate sa gaseasca mai multe cuvinte deodata? ce ar trebui sa pun intre cuvintele dorite? , ; space / ceva?
Last edited by Iris_; 17-08-2008 at 15:48.. Reason: magarus mai mare | |||
|
| | #4055 (permalink) | ||
|
am o mica problema cu FireFox. am evident, tab-uri, pt. fiecare din paginile curente pe care le vizitez. problema e ca, atunci cand vreau sa inchid unul din tab-urile respective, ori pentru ca nu mai e nimic interesant ori ca nu mai vreau sa navighez in el, FireFox-ul mi se blocheaza pana la 20-30 de secunde, dupa care imi inchide tab-ul si isi reia activitatea. de la ce sa fie?
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #4056 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Bigb | |||
|
| | #4057 (permalink) | ||
|
Iris, asa trebuie sa arate, din pacate nu-mi dau seama ce se intampla cand fac se suprapun regulile big_bum, here it goes http://i33.tinypic.com/33yi7ow.jpg
|
| | #4058 (permalink) | ||
| Quote:
preview | |||
|
| | #4060 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
SAlut am si eu o problema si ma gandeam k voi putetzi sa ma ajutati:d..........am instalat kaspersky internet security 2009 dupa care am vrut sa deschid o aplicatzi de net(mess, browser), orice legat de internet si nu imi merge imi spune ceva legat de proxy cand vreau sa deschid orice pagina de net. va multumesc !
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|