![]() |
| | #4101 (permalink) | ||
|
Si mie tot aproape de 100 MB .Multumesc pentru raspuns Doctor Bonez.
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ Nokia 5310 XpressMusic ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #4102 (permalink) | ||
|
Oameni buni, ce tot aveti cu consumul de memorie ? Face caching pentru fast back-forward (history). Ati prefera sa ocupe 10 MB si sa reincarce tot, tot timpul ? Ce faceti cu aia 100 MB ocupati ? Chiar va jucati cu Firefox deschis si minimizat pe bara ? Daca sinteti asa disperati dupa free memory, puneti FF sa salveze automat sesiunea. Inchideti-l cind lansati un joc sau un Photoshop, iar la redeschidere va reincarca totul.
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #4103 (permalink) | ||
|
vezi si tu ca in adblock ai open blockable items deschide aia si o sa iti apara toate scripturile de pe pagina si o sa vezi care sunt blocate si care nu deblocheaza-le manual pe toate da refresh la pagina si acum incepi sa le blochezi pe rand blochezi una dai refresh si vezi ce dispare si tot asa la un moment dat o sa vezi ce script se ocupa de treaba aia si il lasi neblocat sau poti sa setezi adblocku sa fie dezactivat pe pagina aia, cel mai simplu da sa mor, au cate 2 giga de ram si plang dupa memoria consumata de ff... eu am setat sa imi tina in cache 15 pagini pe tab si de obicei am minim 8-10 de ce dracu aveti memorie daca nu sa fie folosita ? in plus la mine mai tine minte si ultimele 10 taburi inchise sau intrati in about:config si la trim memory on minimize treceti true. easy
__________________ Have no fear... just swallow ! Last edited by pmk; 01-09-2008 at 22:45.. | |||
|
| | #4109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Rămâne întrebarea de mai sus, la care adaug: cum se lucrează cu el? Unde-l pui, în folderul lui FF sau altundeva? Deşi a fost criticat, cred că merită un try. Scuzaţi că vă plictisesc cu întrebările, dar n-are şi el un readme ceva sau nfo...
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
| | #4113 (permalink) | ||
|
Ce se plange lumea de consum... Eu stateam cu 2.x in ~350-400 mb constant, maxim l-am dus in ~550 mb cu ~100 de taburi deschise. De obicei stau cu 20-30 deschise in permanenta. Tocmai am trecut la 3.01 (deh, conservator ) si caut sa-l tweakuiesc. Partea buna e ca a scazut consumul de la 300+ la ~150-160 mb cu ~30 de taburi deschise.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #4114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Probabil că s-a mai zis dar hai s-o lăsăm baltă cu consumul de RAM. Îl foloseşte pentru cache şi atîta timp cît ai RAM liber merită folosit. Să ai RAM liber e o prostie, RAM-ul e cea mai rapidă formă de memorie din calculator şi e păcat să nu-l foloseşti la maxim. Firefox implicit face uz de RAM pe cît poate. Dacă foloseşti preponderent browserul şi e cam singurul care are nevoie de RAM pe sistemul tău, excelent, lasă-l să-l folosească. Cei care menţionaţi 30-100 de taburi deschise deja nu ştiu ce pretenţii puteţi avea. Vreţi atîtea taburi aveţi nevoie de RAM, punct. Dacă nu va convine, sau vreţi să mai folosiţi şi alt mîncător de RAM simultan, ori mai luaţi-vă RAM, ori limitaţi cît RAM foloseşte Firefox; dar acceptaţi consecinţele, în sensul că nu se poate şi să-i tai consumul de RAM şi să te-aştepţi să facă cache la zeci de taburi. Ponturi pentru scăderea consumului de ram găsiţi aici: http://www.lifespy.com/2007/firefox-...mit-ram-usage/ http://www.davidtan.org/tips-reduce-...y-cache-usage/ PS: Ca să nu mai zic că a te uita în Task Manager la cît RAM scrie în dreptul Firefox nu e o estimare perfectă.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #4120 (permalink) | ||
| Păi de ce nu-ţi faci foldere pe bookmarks toolbar, atunci? View->toolbars->bookmarks toolbar. Când vrei să salvezi vreun bookmark acolo, drag and drop faviconul site-ului. Dacă vrei să faci folder, click dreapta pe toolbar->new folder. După care folderele pot fi deschise la fel, cu middle click.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|