![]() |
| | #4144 (permalink) | ||
|
exista.. incearca RefControl. dar eu prefer optiunea Forge - 3rd Party, pentru a nu avea probleme pe site-urile unde este verificat referrer-ul.. (Forge - send the root of the site as the referrer / There is also a checkbox 3rd Party requests only. If this box is checked, the option selected above will take effect only for 3rd Party requests - when the site is not the same as the referring site).
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #4146 (permalink) | ||
|
Stylish (nu merge butonul de hyperlink - la naiba) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2108
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #4147 (permalink) | ||
|
Cine imi spune si mie de ce tab-urile care mi se salveaza (sesiunea adica) nu fac refresh (reload) cand deschid firefoxul. Folosesc ultima versiune de firefox si Session Manager 0.6.2.3 ca altul mai bun (care sa-mi faca refresh la toate, indiferent daca au cazut sau nu site-urile) nu am gasit Imi recomandati voi altceva?
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #4148 (permalink) | ||
|
TabMix Plus are un Session Saver inclus si are optiunea de refresh la restaurare.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #4149 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| | #4150 (permalink) | ||
|
PigBrother parca am mai incercat tab mix plus dar cand o pagina din cele pe care le tin eu in taburi nu se incarca, dadea page not found sau ceva, data viitoare nu-mi mai incarca pagina, asa imi amintesc. O versiune mai noua nu am incercat ce-i drept. tkaiw am optiunea aia activata si nu-mi face reload la ele, asta e problema.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #4152 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Am dat astazi la FF 3.0.3 un Clear Private Data bifand tot incl. clear stored passw insa nu mi-a sters si cele 12 intrari din fereastra unde se introduce adresa de web. Cum pot sa le sterg si pe alea ? Si inca ceva... se pot edita direct cele 12 intrari si daca da cum ? La FF 2.0.X macar ramaneau cele mai frecvent vizitate insa la FF 3.0.X vad ca raman primele 12 vizitate .
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #4153 (permalink) | ||
|
Selectezi pe fiecare in parte si apesi Del. Vezi ca in bara aia apar si toate bookmark-urile.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4154 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
Ca sa ma fac inteles mai bine ma refer la cele care apar cand dau click pe sageata din chenarul rosu din imaginea atasata.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #4155 (permalink) | ||
|
Daca reapar inseamna ca-s bookmarks (ar trebui sa aibe o stea in dreptul lor) sau link-urile din Most Visited / Recently Bookmarked / Recently Tagged...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4156 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Ciudat de tot... Le-am sters si cu delete din fereastra si mai apoi am mers in Bookmarks -> Organize Bookmarks -> Unsorted Bookmarks si le-am sters si de acolo. Am restartat Firefox si apar din nou cu toate ca ceea ce apare nu sunt site-uri ce le am in Bookmarks sau Bookmarks toolbar. Mai ai alta idee ?
|
| | #4157 (permalink) | ||
|
In History (Ctrl + H) ai ceva? Daca da, sterge manual. Daca tot mai apar chestii in address bar, cred ca solutia "atomica" e sa stergi fisierul places.sqlite din <Drive>:\Documents and Settings\<User>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<Profile>\ Eventual fa-i un backup inainte...
|
| | #4158 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Deschidere document, NU salvare
Salutare! Aveam obiceiul să deschid documentele word şi nu să le salvez; din greseală am activat opţiunea de salvare şi să facă acţiunea şi în viitor (înainte mă întreba ce vreau să fac cu docomentu': să-l deschid, să-l salvez etc.). Cum fac să revin la opţiune iniţială când mă întreba ce vreau să fac cu docu', că în setări nu văz. Scuze pt. explicaţiile alambicate dar sunt cam ageamiu la pc. Sper că aţi înţeles ce vreau! Aştept sugestii de la prietenii roşcatei vulpiţe. Mulţumiri anticipate !
| ||
|
| | #4159 (permalink) | ||
| Options > Applications Schimbi linia Microsoft Word in "always ask". -------------------- Editare ulterioară -------------------- [edit]: A aparut in sfarsit TabMixPlus 0.3.7 -- cu suport oficial pentru FF3. (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122)
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) Last edited by Doctor Bonez; 06-10-2008 at 22:49.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4160 (permalink) | ||
|
Recomandati-mi si mie un soft care sa transforme fisiere .amr (in genreal cele inregistrate cu mobilu') in wav sau mp3. Nu ma trimiteti la google pt ca am incercat si sunt numai prostii, ideea e ca vreau recomandarea cuiva care chiar s-a folosit la un moment dat de un asemenea program.
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|