![]() |
| | #4423 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Un lucru m-a tot 'bantuit' de ceva vreme legat de firefoxul cel de toate zilele: cum sa fac suprafata utila (adica cea care afiseaza pagina) ca mai maaaaare. De mentionat ca am activ si Bookmarks Toolbar In urma cautarilor pe net am ajuns la unele modificari care mi-au permis sa imi fac firefoxul asa cum imi place. Deci, pentru cine vrea sa incerce iata ce am facut: 1. Am instalat extensia Compact Menu 2 dupa care am dezactivat bara de meniu 2. Use small icons bifat la Customize Toolbar. 3. In directorul profilului firefox din Documents and Settings exista un folder chrome, in el se creaza fisierul: userChrome.css in care se scriu urmatoarele: Quote:
__________________ C# WPF Tutorials | ||
|
| | #4425 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Mda, asta e fara a folosi fullscreen, cand imi mai trebuie si taskbarul vizibil
__________________ C# WPF Tutorials | ||
|
| | #4430 (permalink) | ||
| Quote:
Care-i buba ta, Firefoxul sau Adobe FlashPlayer-ul? Doh!...
__________________ | |||
|
| | #4433 (permalink) | ||
| Quote:
-in loc de Compact Menu 2, folosesti Personal Menu. Face cam acelasi lucru, dar are optiuni in plus: poti face ordine prin meniuri, lasi vizibil doar ce te intereseaza si are o optiune care iti ascunde toata partea de sus (address bar, etc); problema e ca functioneaza cam ciudat, anume nu are auto-hide, tre sa apesi mereu ALT, cand vrei sa apara. -folosesti autoHideStatusbar. Face ce zice, ascunde status bar-ul, definitiv sau nu, ai optiuni de bifat. Il poti face ca la Chrome, sa apara doar at cand e activitate. -rearanjezi manual meniurile din partea de sus. Dai click drept, alegi customize si drag and drop dupa cum iti pofteste inima. Dar banuiesc ca asta ai facut deja. Eu le-am aranjat pe toate pe un rand (butoane, address bar, etc), doar taburile sunt pe alt rand.-alternativ, poti folosi extensia MouseZoom. Principalul scop al extensiei este zoom-ul, realizat din rotita de scroll si butonu drept. Chestia e ca are si o alta optiune, utila pt ce vrei tu, care daca apesi butonu drept de la mouse si butonu de scroll (deci buton 3), iti ascunde toate meniurile, tot in afara de taburi. Apesi din nou si apar din nou. De fapt cred ca numai asta te va multumi in final, pt ca e exact ce vrei tu, full screen cu taskbar-ul din win. ![]() ps: Mersi pt codu' de chrome, nu stiam de trucul asta, acu e ceva mai slim. | |||
|
| | #4434 (permalink) | ||
| Quote:
Al meu e cam asa si nu prea vad ce-as mai putea reduce.
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #4439 (permalink) | ||
|
Daca tot e Miss Firefox, sa-l pun si pe al meu. Desi nu e final, inca il mai tweak, spre ex as vrea sa scap de titlebar si sa pun butoanele de close, minimize si maximize pe acelasi rand cu address barul, cum vad ca a facut F-14. Am probat mai multe extensii, dar la mine nu au mers (pe 3.5). Imi scapa ceva? | |||
|
| | #4440 (permalink) | ||
|
doar pentru cei cu monitoare widescreen
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |