![]() |
| | #4441 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Daca tot a inceput miscarea asta de shrink, iaca si rezultatul meu final.
__________________ C# WPF Tutorials | ||
|
| | #4442 (permalink) | ||
| Quote:
Am ascuns navigation toolbar si am mutat totul pina am obtinut ce-ai vazut acolo. Vad ca toata lumea prefera lookul minimalist Mie imi place la nebunie, cind deschid Chrome pe linga Firefox acum mi se pare de-a dreptul urias in partea de sus ![]() LE. Am uitat sa spun, pentru super minimalistic view, e nevoie si de un theme compact pe masura. Eu folosesc Stratini (era experimental cind l-am pus prima oara, l-am tot actualizat de atunci, nu stiu daca e mainstream acu). Am pus small icons si arata super. Mai mic decit e acum nu cred ca se poate, fara sa pierzi din functionalitate.
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #4443 (permalink) | ||
|
Imi poti spune care din astea doua le folosesti? Hide Caption 0.6.1 sau Hide Caption Titlebar 0.5.6 La mine nu prea se inteleg cu unele extensii (Tab Mix Plus, spre ex ->merge doar cu versiunea Light) | |||
|
| | #4444 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Bigb | |||
|
| | #4448 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: timis | sal
folosesc firefox de 4 ani,deci ma pot declara fan inrait,explorer sucks!
__________________ http://forum.computergames.ro/42-har...un/page-4.html Last edited by cipi78; 16-07-2009 at 20:11.. | ||
|
| | #4451 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: timis | sal
ai si studiat ?se pare ca esti militian la radacina :}
__________________ http://forum.computergames.ro/42-har...un/page-4.html | ||
|
| | #4452 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Heap Spray Vulnerability - Vulnerabilitate FF 3.5 scrieti in bara de adrese: about:config si schimbati javascript.options.jit.content in FALSE din TRUE. Prin asta se dezactiveaza noul motor Tracemonkey JavaScript pana cand Mozilla Foundation va scoate un patch.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #4456 (permalink) | ||
|
E beta acea versiune, de aia nu aparea peste tot si nici la updates: http://en-us.www.mozilla.com/en-US/f....5.1/whatsnew/ | |||
|
| | #4457 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
@F--14 Am instalat si eu Hide caption. O extensie care chiar a facut o diferenta semnificativa. Problema care apare e ca neavand title bar nu mai pot muta fereastra. De fapt, o pot muta dar doar folosind status barul. Inca un lucru ar fi ca fereastra FF nu mai are nici un fel de border vizibil. Exista vreo extensie care sa adauge borderul ?
__________________ C# WPF Tutorials | ||
|
| | #4458 (permalink) | ||
|
Alin, nu stiu ce sa-ti zic. Eu nu-l folosesc decit maximized. Intr-adevar, initial m-am gindit si eu ca o sa fie ceva probleme cu imaginile in ferestre separate incarcate de unele site-uri, dar n-a fost, fiindca eu oricum fac totul din gestures, iar pe respectivele le inchid cu down + right in fereastra respectiva. Acum, ca mi-ai zis, am remarcat ca nu mai poti muta fereastra cind e restored, dar ti-am spus, eu o tin numai maximizata, deci nu stiu Imi pare rau.LE. Poti s-o muti folosind combinatia standard de taste windows, ALT+Space, apoi M si o muti din sageti. Nu e chiar acelasi lucru, dar macar merge
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #4459 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #4460 (permalink) | ||
|
Mda, au schimbat peste noapte. Jur ca ieri, cand am postat, scria acolo "Thank you for using the beta" bla bla... Acum vad ca apare si pe site. Ieri cand l-am luat, nu era listat in pagina principala. Ma rog, e final acu'. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |