![]() |
| | #4461 (permalink) | ||
|
Se misca mai greu cu site-ul, dar iti dai seama dupa link daca e versiune finala sau nu. Daca e in folderul products sau releases, e final. Asta e valabil la cam toate softurile.
__________________ Overclocking your system and then bragging about it is gayer than Elton John. | |||
|
| | #4462 (permalink) | ||
|
Hi everyone . Am si eu cateva intrebari legate de firefox . Sper sa ma puteti ajuta.1: am vazut cu cateva pagini in urma ca oameni se plangeau ca FF-ul consuma prea mult RAM - ziceau ei aproximativ 100 mb. De curiozitate m-am uitat si eu un task manager. Supriza. 630 mb. Maxim 10 taburi deschise si nu prea folosesc extensii spre mai deloc. Sa fie pentru ca am facut un ramDisk si am mutat cache`ul acolo si profilul ? Intreb doar din curiozitate, nu pentru ca vreau sa scad memoria folosita. Si asa am slava domnului 2: Daca exista vreo extensie, plugin sau addon care in momentul in care deschizi un nou tab sa`ti apara niste Thumbaiuri ( n`am idee cum se scrie corect - shame on me ) cu niste site`uri care le setezi tu. Ceva de genul cum se intampla la Google Chrome. | |||
|
| | #4463 (permalink) | ||
|
2. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4810 la 1 nu comentez, mie imi consuma 360mb cu 2 taburi deschise.
__________________ Bigb | |||
|
| | #4464 (permalink) | ||
| Quote:
. Pur si simplu e cam predispus la mem leaks, m-am trezit ca a urcat cu 300 de mega fara sa deschid alte taburi, in cateva ore
__________________ loc de inchiriat | |||
|
| | #4465 (permalink) | ||
|
Pt intrebarea nr 2, eu recomand Site Launcher: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10127 | |||
|
| | #4466 (permalink) | ||
| Quote:
. E perfect. Fix ce cautam. Si in legatura cu RAM-ul. Am dat un restart si a coborat la 120 mb. But still .. amazed Last edited by MrIdiot; 18-07-2009 at 15:01.. | |||
|
| | #4467 (permalink) | ||
|
Da, este mirobolantă ultima versiune 3.5.1. S-a remediat dispariţia crash-urilor din versiunea anterioară, făcând mult mai plăcută aventura de-a trage de coadă Vulpea de Foc. Pe scurt, singurul beneficiu al terorii ăsteia este posibilitatea de add-on-uri cu funcţii multiple.
__________________ "It's better to burn out than to fade away!" | |||
|
| | #4471 (permalink) | ||
|
Exista vreun add-on destept de bookmarks care sa mi le grupeze pe caprarii de la sine putere? Alea de muzica la muzica, IT-ul la IT etc. In fine, chestii d'astea generice. Momentan nu folosesc niciun add-on pentru bookmarkuri si am ditai lista de sortat...mi-ar da dureri de cap daca as face-o manual. edit: ba folosesc Xmarks si atat
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #4472 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Cateva extensii mai noi (unele experimentale) pe care le-am incercat si pe care le pastrez: - Site Launcher - combinatie de taste care face sa apara un popup cu lista de bookmarkuri setate - Real Simply Sticky - un sticky note practic cu design placut - FabTabs - am renuntat la Colored Tabs pentru el. Ia culoare predominanta din pagina si o pune la tab. -Menu Icons Plus - iconuri prin meniuri, full compatible cu FF3.5 - Automatic Save Folder - salvare downloaduri in foldere setate in functie de extensie sau domeniu
__________________ C# WPF Tutorials | ||
|
| | #4473 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
![]() Am Fission instalat, dar eu vreau sa modific culoarea fontului din address bar, nu progress barul. Cu ala ma descurc ![]() Treaba e ca CSS'ul temei nu e prea explicit, sau cel putin nu-l inteleg eu. | ||
|
| | #4475 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
/* Change address bar font */ #urlbar{ color: white !important; } in userchrome.js ![]() Multumesc. | ||
|
| | #4478 (permalink) | ||
|
Firefox 3.5.2 : http://download.mozilla.org/?product...win&lang=en-US
__________________ Overclocking your system and then bragging about it is gayer than Elton John. | |||
|
| | #4479 (permalink) | ||
|
Am cautat azi sa pun alternative la Greasemonkey pe Chrome cu Greasemetal sau Safari Greasekit. Nimic nu se compara cu Firefox si Greasemonkey
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #4480 (permalink) | ||
| Quote:
Se întâmplă numai la mine să crape atunci când e vorba de pagini cu video încorporate (Youtube etc.)?
__________________ "It's better to burn out than to fade away!" | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |