![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Please, nu transformati threadul in firefox vs opera ca nu vad nimic bun din asta. Pina la urma e o parere strict subiectiva si fiecare foloseste browserul care ii place mai mult, cu care s-a obisnuit, etc. Personal am incercat aproape toate browserere de la lynx pina la IE si Mozilla si cu Opera ma simt cel mai bine, chiar daca nu are adblock la nivelul firefoxului (am gasit solutii alternative pt asta).
| ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
kata...cateodata necesita si rabdare configurarea browser-ului daca intr-adevar doresti sa vezi rezultate...oricum nu GUI ar trebuie sa te intereseaze la firefox...
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Quote:
si au pastrat standardele..... Am facut si eu trecerea de la IE (chior) la Firefox. Trecere destul de usoara. Nu stiu de ce Firefox, pe langa toate facilitatile care le are, imi da un feeling anume... de fapt ce sa mai spun e o placere pentru mine sa il folosesc. Nu stiu de ce dar chestia asta nu am avut-o niciodata cu Opera (stiu sunt subiectiv ), dar la Opera am renuntat pentru ca se cam lasa pagubas la incarcarea imaginilor ....In momentul de fata am instalate urmatoarele extensii: - iview - deschide un link in IE - download manager tweak (oarecum nefolosit datorita flashgot-ului) - imagezoom (zoom pe orice imagice cu RightClick+Scroll) - Tabbed Browser Preferences - GoogleBar (daca a fost un lucru care sa imi placa la IE, a fost googlebar-ul si asta de firefox nu se face de rusine) - miniT - drag&drop tabs - FLST - focus last selected tab (util cand inchizi un tab...) - super drag & go - drag de link sau text oriunde pe spatiul gol al paginii pentru deschidere sau cautare in tab nou - Flashgot + Getright - ![]() - PrintPreview - Duplicate tab - adauga functionalitatea de CTRL+N din IE (pacat ca are un shorcut cam ciudat: CTRL+SHIFT+T). In plus stie si merge windows pentru centralizarea firefoxului ![]() - undo closed tab Ca skin il folosesc pe cel default care imi si place cel mai mult.
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
se intampla o chestie tare ciudata. am firefox de ceva vreme. am net de la un provider mai mic prin FO. navighez pe net bla bla si la un moment dat pica netu de tot. daca deschid IE nu merge. cateodata isi revine dar de cele mai multe ori nu . daca inchid toate ferestrele si mircu si deschid firefox din nou merge fara probleme(pana pica iara).am AV si firewall sygate dar nu de la astea e problema ca nu inainte mergea perfect si nu am modificat nimic la fw. adminu de retea mi-a spus ca nu de la ei e problema. stie careva ce poate fii?
| |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Eu folosesc firefox de cand era phoenix 0.1. Extensia Image Toolbar e cea mai cool. am observat insa ca daca dau pe un flash de ex pe astea pe pe cg cu ********, daca dau addblock ( butonashu ala care apare pe flashuri ) nu il tine minte... patesc cel mai des treaba asta pe imdb.com, de ex cu flashu de la national treasure. Folosesc si proxomitron cu JD List. Opera imi place mai mult la gui, si merge si el super cu proxomitron, ocupa mult mai putin ram ( e o problema des discutata pe forumurile firefox treaba cu ramul ) dar nu are block pt flashuri cum pot sa dau din addblock ( blokeaza doar din proxomitron ). In final dupa un test de cateva zile, am scos complet opera din ecuatie datorita addblocking-ului pt flashuri si mai ales pt Image toolbar. Image toolbar iti creaza un meniu cand stai mai mult de, sa zicem 200ms cu pointerul pe o imagine. Nu trebuie decat sa apesi un buton si iti salveaza automat imaginea, updatand numele ( in caz in care s-ar salva 1000 de imagini cu acelasi nume default , in genul image1, image2, etc. ).
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
nu ma lamureste si pe mine nimeni de ce nu pot sa postez de sub firefox? atasez aici un screenshot. uite asa imi arata in firefox atat casuta aia de quick reply cat si daca dau go-advanced. e o culoare altfel decat in IE (parca e mai crem decat gri ca in IE) si pur si simplu daca dau click acolo nu vrea sa ma lase sa scriu nimic. parca e locked cell din excel. e enervant pentru ca de fiecare data cand vreau sa postez tre sa deschid un IE. voua nu va face asa? | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
...cred ca e de la vre-o extensie ceva pt ca mie innainte nu imi facea asa deloc. dar de cand am instalat extensii a inceput sa faca. oricum am prea multe instalate sa verific sa vad de unde e treaba asta...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
ce ma enerveaza la firefox: daca sunt pe forum, la mijlocul sectiunii si dau click pe un topic, cand dau back ma intoarce la inceputul sectiunii. adica nu tine minte unde eram cand am dat click pe topic. foarte stresant, mai ales ca folosesc intensiv show new posts.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|