![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Am facut update la tabbrowser extensions si mi se blocheaza browser-ul. WTF?! A mai patit careva chestia asta sau am eu un virus, desi foarte putin probabil. Am observat ca atunci cand deschid repede mai multe ferestre cu middle mouse (de ex 5 mail-uri din yahoo) crapa.
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Cosu: Poate ma insel eu, dar opera nu deschide gmail deloc. Recunosc ca in postul trecut eram doar rautacios. Pina la urma e chestie de gust si de obisnuinta. Dark Reign: Firefox chior maninca mai putine resurse decit opera. Firefox cu tabbed browser extentions consuma cu mult mai multe resurse decit opera. Stiu ca am facut un test deschizind in fiecare aceleasi site-uri si opera papa jumate din cit papa firefox-ul. Nu ca asta ar conta la risipa de resurse pe care o fac programele actuale. | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
OK, am trecut si eu la Firefox 1.0 Am folosit pana acum myIE2, care mi s-a parut extrem de flexibil si de accesibil. Ce ma intereseaza de la FireFox: - la un drag&drop pe un link sa deschida linkul in alt tab, dar sa nu faca focus la acest nou tab; - la un dublu-click pe bara de taburi sa imi deschida un tab nou si sa faca focus la el - la un dublu-click pe un tab existent, sa il inchida Am instalat extensiile urmatoare: Tabbed Extensions Google Bar AdBlock MouseGestures (probabil ca asta e de folos in ceea ce vreau, nu?) Help, please?
__________________ Bleah! | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
so far . e superb Firefox . extensiile fac toti "banii" ..
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300 | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
...am si eu FF si il am de ceva timp, dar faza e ca a inceput sa cam faca figuri. se inchid si se redeschid ferestrele singure si a inceput sa imi manace memorie la greu...am multe extensii instalate dar la inceput nu imi facea probleme. in rest este super. nu am incercat inca si opera...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|