![]() |
| | #1021 (permalink) | ||
|
Thanks de info!
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1023 (permalink) | ||
| Quote:
Edit: Am atasat o mostra a eficientei Firefox-ului meu in lucrul cu memoria(aveam doar doua taburi deschise)
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick Last edited by cyfaws; 13-06-2005 at 17:01.. | |||
|
| | #1024 (permalink) | ||
|
Am intreabt si eu ceva referitor la Opera8. Sper ca acea intrebare sa nu fie offtopic si nici acest remember, pentru ca am mai vazut pe aici diversi care faceau oareşce comparatiuni si divagatii pe tema Opera, asa ca, din pura curiozitate, as vrea sa stiu si eu raspunsul - daca se poate - la ca am mai intrebat: mai are probleme Opera la afisarea paginilor? Thx.
__________________ | |||
|
| | #1025 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Eu n-am mai intalnit pagini la care Opera 8 sa faca pe nebuna. Chiar acum sunt cu ea. Cred ca i se-ntampla si lui Jiji Becali: uneori prefer sa merg cu bicicleta, nu mai iau Maybach-ul.
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
| | #1026 (permalink) | ||
|
cyfaws, sigur sunt probleme cu profilul tau firefox... nu generaliza. Iti recomand o versiune optimizata - Stipe Firefox 1.04 s8v3 si noua versiune a extensiei Minimize to Tray care acum "elibereaza" memoria atunci cand minimizezi Firefox... Asta e consumul mediu la mine, cu 30 de extensii active... In cazul unei solicitari mari, cu multe taburi deschise si dupa o utilizare indelungata nu a depasit pana acum 80-90 MB.
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #1027 (permalink) | ||
| Quote:
Pai eu cu cateva extensii acolo si cu 5 taburi deschise am 35Mb ocupati cu FF. Nu ca m-ar deranja prea mult pentru ca are de une sa haleasca, dar asa, ca o paralela la cat zici tu. Aiiii...!!!
__________________ | |||
|
| | #1028 (permalink) | ||
|
cyfaws: Imi actualizeaza.
|
| | #1029 (permalink) | ||
|
ce trebuie sa fac ca sa-mi mearga Quicktime media in Firefox? (am instalat QT-ul) tin minte ca la Flash copiam npswf32.dll in firefox/plugins, pentru QT cum procedez?
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #1030 (permalink) | ||
|
Mai bine folosesti QuickTime Alternative (si eventual Real Alternative). Acesta va instala automat plugin-urile necesare pt. Firefox...
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #1031 (permalink) | ||
|
are idee cineva daca pot pune tema asta pe firefox 1.0.4 ? http://www.deviantart.com/deviation/5590073/ pls
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1032 (permalink) | ||
|
Mie mi-a crapat FFul cu un skin Safari. Pana la urma am rezolvat problema, in sensul ca am resetat FFul la tema originala, nu ca am facut-o sa mearga pe asta noua.
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #1033 (permalink) | ||
|
Dark Reign tema aceea este destul de veche si nu cred ca este suportata de FX 1.0.4... Mai bine iei de AICI teme actualizate. Sunt destule in stilul Safari.
|
| | #1034 (permalink) | ||
|
la mine se blocheaza aleator din cand in cand ... si isi revine si iar se blocheaza si iar isi revine ... nush de la ce ...
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." | |||
|
| | #1035 (permalink) | ||
|
mersi,am gasit una,dar nu e prea departe de brushed pe care o folosesc de ceva vreme
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1036 (permalink) | ||
|
A incercat cineva Outfox? E un fel de search engine bazat pe opinia utilizatorilor, sau ceva de genul. Mai exact cititi la ei pe site ce face. E tarziu acum asa ca o sa-l testez maine si poate revin cu opinii. Oricum mi-a placut introducerea lor la site: "There are over 8 billion web pages. Most of them suck." Nimic mai adevarat. Mie personal mi s-a acrit de haxoringul de google, si prin asta ma refer la toate tehnicile de indexare a google-ului care sunt folosite de webmasteri pentru a promova site-uri care n-au nici o legatura cu ce vrei tu de fapt sa cauti. | |||
|
| | #1037 (permalink) | ||
|
Silenti: O idee buna pentru cei care nu se descurca cum trebuie cu google si pentru cei care doar cand intra pe yahoo mai iau 2 virusi. In rest mi se pare inutila.
|
| | #1038 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Mai are cineva probleme cu Gmail Notifier? Am 0.4.2 şi nu mai vrea să se autentifice, zice mereu "Failed to log in". Să se fi ofticat în sfîrşit Google pe el? Parola şi utilizatorul sînt bune, pot să intru pe Gmail direct din browser.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |