![]() |
| | #101 | ||
| Fa update la extensii. Ultimul Java JRE ( 1.5.0 ). Ar trebui sa fie ok acum Hans, pai depinde ce vrei sa faci.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #102 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Si cum naiba il fac sa deschida atasamentele in alta fereastra (sau tab) ? Ca n-am reusit din optiunile de baza ... | ||
|
| | #103 | ||
| ctrl+click . asta era si problemutza mea . alta solutie nu am gasit ![]()
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300 | |||
|
| | #104 | ||
| dar de mouse3 ce ziceti??
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
| | #105 | ||
| da no . mai sunt si care nu-l au ![]()
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300 | |||
|
| | #106 | ||
| La myie2 aveai drag&drop.. e misto rau functia aia ![]()
|
| | #107 | ||
| Quote:
? | |||
|
| | #108 | ||
| ce-mi arati tu acolo nu e exact aceeasi functie... but it'll do the trick
|
| | #109 | ||
| firefox tweaker http://www.emilsoft.net/modules/mydownloads/ daca nu merge cum trebuie poti sa resetezi la normal, are nevoie de .net framework 1.1, face browserul sa fie si mai rapid(prima data text si apoi imagine daca inteleg eu bine) | |||
|
| | #110 | ||
| Folosesc Firefox 1.0 de ceva timp fara nici o extensie inafara de ad-block. Probleme deosebite n-am inafara de una singura care ma seaca crancen: cand deschid mai multe siteuri/ferestre, FireFox-ul din taskbar se comprima intr-o singura bara, cu numar atasat. Exista vreo extensie pentru ca siturile sa-mi apara intr-o singura fereastra ca la Opera?
__________________ Daca s-a strecurat vreo eroare a fost absolut din greseala. (TM) | |||
|
| | #111 | ||
| pai asta o faci din windows.dai click dreapta pe taskbar,alegi properties si debifezi `group similar taskbar buttons` | |||
|
| | #112 | ||
| Deci asa! *^&%@!$&*% de Windows! Multumesc Dark Reign. P.S.: Si totusi era o extensie care facea ca paginile sa apara intr-o singura fereastra ca in Opera.
__________________ Daca s-a strecurat vreo eroare a fost absolut din greseala. (TM) | |||
|
| | #113 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Te referi la taburi ? Firefox vine cu asa ceva default. | ||
|
| | #114 | ||
| aaa...da.la taburi de refereai ? instaleaza si tabbrowser preferences si ii dai `openlinks in new tab` nu in `new window` de la options -> tabbrowser preferences | |||
|
| | #115 | ||
| De fapt urmaream doi pasi: 1) "group similar taskbars" si 2) introducerea tabsurilor si le-am facut pe amandoua. Thanks dudes. Tabsurile by default nu le-am descoperit chiar dac-am gasit ceva asemenator la Tools->Options->Advanced->... Acu merge cu tabbrowser preferences.
|
| | #116 | ||
| din numarul de saptamana asta
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #117 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
![]() | ||
|
| | #118 | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti | nenea ala de la catavencu o fi si el forumist? | ||
|
| | #119 | ||
| citeste, dar nu scrie ![]() Quote:
nu am avut probleme cu nici un site, nu am mai avut probleme cu spyware, nu imi place cum arata opera, tabbed browsing fuckin rulz, 3 extensii instalate (tabbed browsing, bbcode si gmail notifier), skinul default, configurare in 5 minute, i love it ![]()
__________________ some people deserve to die... Last edited by zoso; 23-12-2004 at 15:46. | |||
|
| | #120 | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania | incercati putin www.cgchannel.com cu firefox si spuneti-mi cand faceti scroll observati ceva naspa? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|