![]() |
| | #141 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti |
SR cu parare de rau te contrazic ! http://bylands.dur.ac.uk/~mh/wine-ie/ie3.png http://sidenet.ddo.jp/winetips/files/wine-ie6-02.png deci se poate dar deja suntem offtopic | ||
|
| | #147 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Cum se instaleaza tabbrowser extensions? Eu ma duc pe link, dau install si nu face nimic. Any hints ?
| ||
|
| | #148 (permalink) | ||
|
Hmmm...incearca *Save Link As...*. Dupa download, muta *tabextensions_en.xpi* cu ajutorul cursorului in fereastra *Extensions* din Firefox (Tools>Extensions)
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
|
Well...ar fi trebuit sa se deschida un *options bar* sus, din care sa adauge site-ul. Sau...Tools>Options>Web Features>Allow Web Sites To Install Software (checked)>Allowed Sites ![]() Like W@R said...
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
|
Da, f bun, treaba desteapta supercustomizarea asta oferita userului dar totusi o chestie care in opera imi placea f tare era forward si backword din apasarea "simultan" a right si left click, mai intai right si apoi left....cred ca stiti despre ce vb. Facea parte din mouse gesture in opera dar aici extensiile mouse gesture vad ca sint doar pt ver <1.0. Ca sa nu ma mai intind la vorba sant alte variante pt forw si backw inafara de cele pe care l-am depistat eu, toate cam sucky :P (nav. tollbar, right click menu, alt+dir keys) ? si sa nu-mi spuneti sa-mi cumpar mous din ala cu 10 but care a arata ca pomu de craciun ca nu le suport. | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
|
Pe site-ul www.extensionsmirror.nl gasesti ultimele versiuni ale extensiilor pt. Firefox (compatibile cu Firefox 1.0), inclusiv ceea ce cauti tu: All-in-one Gestures...
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|