![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Tipii de la wicked 3d (www.wicked3d.com) au scos un nou driver de opengl pentru quake x,care merge si cu unreal,tribes...Evident,e vorba doar de placi voodoo & banshee.Driverul e destul de mic,1.4 m si producatorii spun ca este optimizat foarte mult pentru rezolutii mari (in 1600x1200 - cresteri intre 72% si 105 % - cu texturile la maxim). Hmm,e al 5-lea driver ogl pentru Vx.O sa-l incerc maine si va dau de stire daca merita. Driverul de open gl de la creative este si el ffff bun,calitatea imaginii in q2,heretic 2 este incontestabil mai buna decit cu minigl-urile de la 3dfx,insa din pacate la viteza sta mai prost:foloseste multitexturarea arb,nu sgis si e mai lent (cu 10%)
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
N-am reusit sa-l instalez inca,imi da windozu niste erori,si crapa la instalare.Uite aici ce zic unii despre el: http://www.agn.com/forum3d/messagevi...&threadid=4304 Tre' sa reinstalez si sa-l fac sa mearga. Intre timp am luat glquake 0.98 si minigl-ul pe 16 biti pt Quake x
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |