Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-11-1999, 14:47   #1 (permalink)
Registered User

Dark's Avatar

Thumbs up M$ to its knees

Check this out: guv. american vrea sa cumpere soft anu viitor si au de investit ceva miliarde bune. Si nishte minti luminate sau gandit sa incerce si alternative la M$. Asa ca acuma se gandesc in mod serios sa cumpere soft open-source.
Looooooooooooooooooooool spasmo!

------------------
...Winblows sux. There's no God. Have a nice day. Peace.
Parintilor, isprava ta.

Dark is offline    Reply With Quote
Old 14-11-1999, 21:56   #2 (permalink)
Registered User

Talking

softul open sorce nu vine cu nici un fel de garantie, deci se ia "as it is". in caz de ceva, ms plateste de se rupe, dar nu se va intampla nimic, trust me. pe linux, dc. paceste ceva guv american cele cateva sute/mii de programatori linux se fac ca ploua... e un disclaimer pe acolo pe undeva... da, in /usr/doc/html/doc/usr/lib/~444/disclaim/html/ver.45/.cgi/d.htm

SPasmofiT is offline    Reply With Quote
Old 15-11-1999, 01:47   #3 (permalink)
Registered User

Spasmo, faza cu open source e un avantaj pt. ca pot verifica sursele si compilatorul si le rezulta un sistem fara backdoor-uri 100%.
De asta ce mai zici?

POWER is offline    Reply With Quote
Old 16-11-1999, 14:36   #4 (permalink)
Registered User

Red face

de ce sa persezi manual mii de linii de surce si nici sa nu ai garantie? mai bine ei un os ca cele de la ms sau mac si dc. crapa tragi la raspunder, atata tot.

mac sucks ca are un sigur buton la mouse, cel putin verisunile mai vecghi putin, nu stiu dc asa e si la iMac sau G4...

Old 16-11-1999, 18:05   #5 (permalink)
Registered User

Spasmofit ... esti tare superficial ...
eu nu vreu sa incep sa iti explic pentru ca am mai facut-o si cred ca imi pierd timpul tu te legi ca MAc-ul are un singur buton ???
Da esti chiar atat de prost sa intelegi numai atata de la o firma careia i sau interzis exporturile din cauza tehnologiei foarte avansate??
SI nu ma mir cand aud ca romanii is tampiti ... vad ce scrii prin forum si mi-e rushine ... chiar esti idiot dragul meu ...
Open Source ?? ... garantie de la M$ ce garantie ai tu cand ai scris un program de 100.000 linii cod pentru DirectX si ti-o crapat VC ... si nu mai potzi salva ...
Daca nu intelegi nimic din Open Source si nu ai reusit sa nu te mai chinui cu mount /dev/cdrom /mnt/cdrom nu stiu de ce mai scrii threadurile astea tampite ...
MS=Calculator ... exagerezi in prostie ... faptul ca tu ai renuntat sa iti mai folosesti neuronul singuratic ... nu inseamna ca si altii vor sa devina legume care sa dea click ed dreapta cand vor sa configureze ceva ...
Nu mai continua in prostie ca mi se pune PATA pe tine ...

PaNiC is offline    Reply With Quote
Old 16-11-1999, 19:32   #6 (permalink)
Registered User

Dark's Avatar

Bine bey Panic... si io vroiam sai zic astea de mult da am zis ca totusi topicu e sub Soft nu sub Scandal... si am crezut ca renunta in aberatii. Da el nimic... De fapt mia si trecut prin cap ca asta zice asa doar ca sa dea subiect de discutie... ca nimeni nu poate fi atat de batut in kap...

------------------
...Winblows sux. There's no God. Have a nice day. Peace.
Parintilor, isprava ta.

Dark is offline    Reply With Quote
Old 16-11-1999, 21:36   #7 (permalink)
Registered User

Red face

eu de la voi nu aud decat ce porste sunt produsele ms.
pe cand niste argumente pro-linux?

Old 17-11-1999, 01:43   #8 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Depinde ce vrea sa faca guv. american cu respectivul soft. Daca doreste sa isi doteze birourile, o sa ia Windows (e cam greu sa inveti secretara sa stea pe linux, nu credeti?). Daca vor servere, vor lua ceva gen Sun sau mai stiu eu ce. Linux-ul, ca si draciile de la MS nu intra la capitolul servere serioase, iar lumea stie acest lucru.

Open Source este un concept foarte frumos dar nu cred ca acesta este criteriul pe baza caruia vor alege aia.

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 17-11-1999, 02:34   #9 (permalink)
Registered User

aLeXb: Daca ai avea idee cum isi verifica aia din USArmy compilatoarele.... Stii, se cam tem de BackDooruri. Ma intreb "De Ce?"

Spasmo: Toata lumea da argumente prolinux pt. ca asta avem noi pe acasa. Daca te gandesti ca linux aduce a UNIX si UNIX e UNIX ar trebui sa sune cloptzelul. Hai spuneti ceva de rau de UNIX. I dare you. Mai scapa si la ei exploituri, dar se drege urgent.
Spasmo, te-am mai intrebat eu, sub ce SO ai facut development si la ce nivel? Astept raspuns.

[Mesaj modificat de POWER (modificat la 17 Noiembrie 1999).]

POWER is offline    Reply With Quote
Old 17-11-1999, 15:21   #10 (permalink)
Registered User

Cum am spus... SpasmoFit is not fit!

Hai noroc si mai lasati spasmele!

dreptu is offline    Reply With Quote
Old 18-11-1999, 02:28   #11 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Citind un pic primul mesaj se remarca ca era vorba de o alternativa la SO-urile MS. Cum sa-ti explic, daca era vorba de ceva serios MS nu intra in calcul Singura alternativa la MS, open-source, pe PC, este totusi Linux-ul. Deci ce am scris eu mai sus ramane valabil.

Btw, vrea cineva sa explice ce inseamna Open-source ? Nu de alta, dar remarc ca toata lumea rade de SpamofiT, care uneori are dreptate. Prea dati cu pietre in astia mai mici.

POWER, daca as avea mai mult timp acum ti-as spune o poveste despre modul in care un admin LBI i-a tzepuit pe aia de la LDC. Cu surse. Nici draku nu sta sa verifice fiecare linie de cod! Iar daca o face, uneori lucrurile nu sunt asa cum par

Zircon is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules