![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
salut sunt intr-o retea de x calculatoare si unii dintre noi avem internet printr-o antena radio, fiecare cu contul lui, si vreau sa dau internet unui prieten vreau sa dau internet gagiului prin proxy cand sunt eu acasa si am calc deskis, iar cand am calc inkis sa foloseasca contul meu VREAU SA INTREB, DACA SE POATE, EXISTA VREUN SOFT CARE SA-I PERMITA LUI UTILIZAREA NET-ULUI FARA SA SKIMBE DE FIECARE DATA MANUAL (SA II IA TIMP MULT) TRECEREA DE LA PROXY LA CONT KIAR DACA EU SUNT SAU NU LA CALC... VA ROG MULT | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
sau foloseste opera pentru browsing, dar merge doar la browsing, si apasa f12, si acolo are casuta, use proxy, adica se rezolva din 2 click-uri...dar luati-va un router :d, n-ai idee cat curent consuma un comp dc il lasi 24/7 deschis
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ca idee: e scump sa tii un calculator mergand non stop, io sunt constrans de chestia asta, oarecum si ma costa vreo 300k/luna cu un comp mai slab. ce vrei tu mai degraba se face fie cu router hardware, cum ti se spune mai sus, fie cu un program de routare special, sau cu comenzile de windows de routare (2000 si Xp, nush pt altele), pe care io nu le stiu. vezi ca sectiunea networking este un thread sticky si se explica acolo.
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
1. mi-am tinut compul + modem +switch juma de zi singure in priza si atat mi-a dat. si acum hai la calcule 1 kilowattora=3000lei deci 300 000 /3 000=100KWh/luna 100/30zile=3, 33KWh/zi 3,33/24ore=0,138KWh/zi adica 138Wh putere consumata. in asta intra puterea consumata de transformatoarele de la switch si modem + consumul sursei care alimenteaza calculatorul + ocazional monitor deschis pentru troubleshooting cand mai crapa windows. N-am stat sa pun alt wattmetru sa vad exact consumul dar nu mi se pare o cifra aiurea. In plus, atat sunt facturat de Electrica, conform contorului. 100k/luna ar veni cam 35W pe ora...si cred ca asta nu acopera nici macar calculatorul, pentru ca sursele, mai ales astea vechi nu cred ca au eficienta mai mare de 60% deci din aia 35W tu consumi cu compul doar 16W, restul fiind caldura? Io zic sa mai masori o data.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |