![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Hmmmm.Iata ca au mai scos si astia de la MS o alta versiune de IE probabil ca sa mai rezolve din bugurile ale nasoale.Dati direct la http://www.microsoft.com/windows/ie/...ad/default.asp pentru cine vrea sa-l downloadeze. .Apropo mai foloseste cineva IE?
__________________ I hate professionist's | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca te referi la IE5 normal ca il mai folosesc....ce 'reaq ai vrea sa folosesc ..netscape? (cand oi folosii io netscape o sa fiu preshedintele romaniei...shi cum n-o sa fiu niciodata... )------------------ Enjoi IT! "Aaaaaand once again The PowerPuff Girls saved the day!"
__________________ precoc si perspicac | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: BV, BV, BV |
hehehehehehehehehehehehehehhehe MAH NEOPLANET are engineul de IE 5 :P doar interfata e schimbata BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA exista si un tech preview de 5 care are si engine de Netscape 5 si engine de IE 5 si poti as il selectezi pe care il vrei ================== talkin' about l4m3rs LOL [Mesaj modificat de MonteS (modificat la 19 Noiembrie 1999).] | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 |
Spasmo, CHILL ca fac din topicul asta topic de scandal. Normal ca folosesc IE, dar vroiam sa stiu care e parerea generala pe aici. Faza cu spatiul de afisare mai mic e penibila din partea ta. Adica nu esti in stare sa il configurezi? Nu mi-ai raspuns la intrebarea sub ce medii ai programat si la ce nivel? Inca mai astept raspunsul. MonteS: Stiu. Stai linistit. Dar arata bine interfata si eram curios daca il are careva ca browser implicit. Am observat cateva chestii ( de detaliu) care le-au scapat alora de la IE. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Guest |
Mie imi plac amandoua... IE 5 e calumea da faza e ca s-au rezolvat unele bug-uri da au aparut altele Mie unul Netsape 4,7 inca nu mi-a crapat, am vazut cum crapa pe unele computere da la mine unde l-am instalat eu calumea merge super.... Spasmofit daca apare NS 5 iti pui dantura la bataie??? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |