![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 1999 Location: Bucuresti, RO |
Oho, dom' shef, ce faci? Bag nasu'n forum shi gasesc marele nume white REDMAN... Eu am cam renuntat la infectiile astea numite talk-forum-show. Ai net acasa sau te-ai angajat? Da shi tu un mail, ce mama naibii, poate o punem de o bericica cu rom, vodca, coniac... Pe aicea s-a renuntat (din pricini de BSA) la MS Office, chiar si la winrar - imagineaza-ti stupoarea clientului care trimite fisiere arhivate si i se comunica ca trebe sa le faca self-extract ca noi nu avem licenta... Dar am trecut la ceva bestial: StarOfice 5.1 de pe la SUN, absolut free si absolut bestial, cu interfata la alegere (Mac, Xwin, OS-2), mai tare decat kk ms. Revenind la problema ta: nu stiu nimic despre asta, dar daca ai timp baga si tu un mail. Bafta! | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 1999 Location: Bucuresti, RO |
Mai, Peke, daca tu esti un admini bun si destept, asta nu inseamna ca unul de pe aici ar avea ceva in cap! Drept pentru care, in culmea evidentei - in fond sunt firme mari care nu sunt afiliate la BSA -, exista somebody care rade totu' si pastreaza fix ce exista cu licenta. Unde nu mai pui ca poti sa tii evaluation copy pentru o mica perioada. Ca sa nu mai vorbesc ca nici nu prea costa... Se cheama exces de zel! S-ar mai putea numi si altfel, dar mai bine tac. Imagineaza-ti ca winamp-ul a devenit brusc intolerabil pentru respectiva persoana. Si pentru evitarea oricaror instalari, s-a ridicat dreptul de instalare si, in plus, s-au dezafectat CDROAMELE si FLOAPELE. Daca totusi aduci ceva de pe net, de genul WinCommander (alt neafiliat) esti pasibil de desfacerea contractului de munca. Te perpelesti de ras! Caut de lucruuuu!... Sunt un biet DTP-ist, doritor de liniste si respect... s-auzim numai de corbu! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 1999 Location: Utah, US |
PEKE are are absoluta dreptate. Cei de la BSA controleaza doar licenta la softul produs de firmele pe care le reprezinta BSA. Adica cele afiliate la BSA. Dar ce te faci daca vin insotiti de citiva militieni de-ai nostri, din popor, care n-au auzit de licenta nici la terminarea facultatii...? Si care cer acte peste acte...Credeti ca le pot da un atestat la winzip de pe vremea lui Stefan cel Mare? Oare se prind? Si eu tot cu Star Office... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |