![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
web browser.... in romana........ce parere au persoane..cu pareri.........?..........;-) http://www.operasoftware.com ------------------ Sandu aka SandoKan.
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti, Romania |
layere NU sunt amanunte. dc vreti sa regresati la html2.0 e fine with me insa cei care au mai facut pagini stiu ce greu e sa faci ceva cross-browser. voi nu vedeti diferenta. aveti pretentia stupida sa se rendeze la fel indiferent de ce browser folositi, opera sucks. a fost tradus de un prieten de al meu... dc vrei sa stiiti mai mult da-ti-mi un mail sa va dau adresa lui gmihalache@hotmail.com ...nu va dau adresa de pe fx ;-) | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
clar........ opera is doomed..................in opinia voastra..... 2 bad..'cause itz only one disk.....este destul de "silentios".......bestie in cazul vizitarii siteuri non-java,flash.........(desi se ofera plugin si pentru genu asta de siteuri).... Eu personal o folosesc pentru ca mashina pe care "stau" este destul de obosita..cu putin ram.....si ma seaca haraiala netscapeului....iar msie ..numi place din principiu..... ------------------ Sandu aka SandoKan.
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Iasi,Iasi,Romania |
.... Oleaca de acord cu SPasmofiT ... in thread-ul ... asta layere-le sunt importante ... dar probabil o sa fie incluse mai incolo ... daca o sa reuseasca ...
__________________ When I started use Windows , I wish life had a UNDO function. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |