![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti, Romania |
eu unul m-am auto-infectat cu bo, downloadat de la http://www.cultdeadcow.com ca sa vad ce e de el. in retea locala merge, insa in rest nu l-am putut testa. voi ce parere aveti? contrar labagiilor de aici(nu ca as avea ceva impotriva labii), eu vreau sa-l 'implementez' ca una adevarat remote admin tool... in rest, eu unul ma leg la inet printr-un server dhcp, deci... mai grele sa fiu 'prins'... si cum fac parte dintr-o retea de tip C, aveti doar 254 de posibilitati de incercat ;-) apropo...cine stie, care e diferenta intre un server dhcp si unul rarp? stiu ce e unul, stiu ce e si celalalt, insa ma intereseaza ce parere aveti! care e diferenta? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Iasi,Iasi,Romania |
Saracu' de tine ... sa stii ca nu e nevoie sa scaneze 254 de hosturi ca sa te gaseasca ... ...Deci rezolvarea la problema data ... ![]() RARP este pentru DHCP un protocol parametru este trimis clientului pentru a isi afla IP-ul. Dar RARP nu suporta alti parametri de accea un server RARP nu poate fi folosit decat pentru a servi o singura retzea . In schimb DHCP si BOOTP pot fi rutate si servi mai multe retzele . La final propun o alta problema : Care e diferentza intre DHCP si VLAN ?
__________________ When I started use Windows , I wish life had a UNDO function. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |